Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.549
Cevap
484
Favori
998.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses ve mikrofon kalitesi daha iyi diye görmüştüm. Acaba gerçekten daha mı iyi? Bu yüzden geçsem mi diyorum.
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Vision Pro’nuz varsa evet ama diğer türlü bir farkı yok.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]pocket-lint
    Latest AirPods Pro 2 (USB-C) vs AirPods Pro 2 (lightning): What's the real difference?
    https://www.pocket-lint.com/new-airpods-pro-2nd-gen-usb-c-vs-old-airpods-pro-2nd-gen-differences-compared
  • AirPods 2. Nesil kullanıyorum, kulaklık kendi kendine kopuyordu kvk ( maalesef ) servise gönderdim. Sol kulaklık değişip geldi. 4. Günde yine aynı sorun oluşmaya başladı. Müzik falan dinlerken bir anda kopup 3 saniye kadar sonra tekrar bağlanıyor. Koparken de gürültü engelleme açılır gibi olup off moduna giriyor. Başka başına gelen var mı? Telefon iPhone 15.
  • mirsat73 M kullanıcısına yanıt
    Apple Music ve diğer müzik programlarında şarkılar arası “Çapraz Geçiş” açıksa kapatın. Geçiş sırasında yazılımdan sebeple kopmalar oluyor.
  • AirPods 4 anc alan var mı performansı nasıl?Sıkıntısı var mı ?
  • Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat olmuyor bende
  • pro 2 sol kulakligin sikma hareketini algilamasinda problem olustu bende. saga kiyasla solu baya bir sikmam gerekiyor algilamasi icin. ses acip kismada problem yok. hafta ici servise yollayacagim.
  • arkadaşlar AirPods pro 2'den AirPods 4'e geçen oldu mu?

ben geçtim ancak kulaklarıma tam oturmuyor sanki, AirPods pro daha iyi oturuyordu ancak ses kalitesi çok daha iyi.

Dolayısı ile kulağa daha iyi oturması için silikon vs. almam yardımcı olur mu sizce?

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    ayni surucuyu kullaniyor ama acik yapisindan dolayi basslar ve ses doygunlugu daha zayif diyorlardi.
  • Bugün AirPods 4 ANC geldi. Bundan önce Samsung Buds 3 pro ve AirPods Pro 2 (type-c) kullanıyordum.

Samsung Buds 3 Pro ya göre bence ses kalitesi yetersiz. AirPods Pro 2 ye göre basslar dışında ses kalitesi bakımından çok büyük bir fark yok bence.

Ergonomi olarak hem AirPods pro 2 den hem de Samsung Buds 3 Pro dan çok çok daha iyi. Kulağımdan kesinlikle düşmüyor.

Esneme, konuşma,gülme, çiğneme gibi bir çok hareket ile düşürmeyi denedim ama düşürmek neredeyse imkansız diyebilirim.

Uçlarında silikon olmaması sebebiyle rahatsız etmeden daha uzun süreler kullanılabilir ancak kulaklığın yapısı çok şişko. Bu sebeple kulakları alışana kadar rahatsız etmesi mümkün. Ancak yine de tıkaç olmaması bence bir avantaj.

Mikrofonu hem Buds 3 pro ya hem de AirPods Pro 2 ye göre daha iyi. Zaten testler de bunu gösteriyor.

Sarj kutusunun boyutunun ufak olması çok çok iyi. AirPods Pro 2 ye göre baya bir ufak ve sırf bu sebepten bile tercih edilebilir. Cepde varlığıyla yokluğu bir.

Sonuç olarak güzel kulaklık. ANC ihtiyacı olanlar alsın. Ama benim favori kulaklığım hala kablolu Apple EarPods Type-C bu 600-700 tl ilk kulaklık ama bence f/p olarak müthiş bir cihaz.

Sırf merakımdan aldım AirPods 4 ANC yi ama almasam da olurmuş. Muhtemelen ağırlıklı olarak kablolu EarPods larımı kullanmaya devam edeceğim  

Edit : tek dezavantajı kulaklık üzerinden ses arttırma/kısma hareketinin olmaması. Ona da yapıcak bişey yok Apple Watch dan arttırıp/kısıyorum sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 26 Kasım 2024; 14:49:3 >

• airpods pro 1.nesili sattım, sanırım 2025 te pro 3.nesil gelecek

Airpods 4 aktif gürültü engelleme olan var sanırım onda yeni versiyon gelecek mi bilmiyorum

sizce yine pro serisinden devam mı edeyim ?

• mob411 kullanıcısına yanıt

AirPods 4 ANC aldım ben. Güzel kulaklık, genel olarak memnunum. Yukarda görüşlerimi yazdım. Ancak AirPods Pro 3 ü bekliyorum 2025 içinde. O gelirse ona geçeceğim. Şimdilik o gelene kadar 4 Anc ile devam.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

hocam pro 1 i zor sattım. Yok orjinal mi yok seri no çakıyolar fatura var mı vs. çok fazla sorgulayıp vazgeçiyolar. Halbuki orjinal fatura vb. şeyleri ile birlikte verdim bi işine yaramayacak arızalanırsa ücretli tamir oluyor çünkü. Faturaya ihtiyaçları yok.

Hazır satmışken 1 tane alcam, pro 3 bakarım dedim ama airpods 4 anc de bi kafa karıştırmıyor değil :D

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak11 -- 7 Aralık 2024; 11:5:7 >
  • burak11 B kullanıcısına yanıt
    sizce mümkün mü bu?
  • burak11 B kullanıcısına yanıt
    Çakma ürünle ilgili orjinal ürünün başlığına soru sormak ne kadar mantıklı ? Soru zaten ayrı komik
    Hocam bendeki cihazın ses yüksekliği çok tatmin edici değil. Siz kullandığınız kulaklıklara kıyas ile ses şiddetinden memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Aralık 2024; 11:36:31 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Sizi tatmin etmeyen basslar muhtemelen. Onun da sebebi slikon uçlu olmaması. Ses şiddetiyle ilgili bence bir sorun yok.
    Cevap için teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.