airpods 3 kulaklığım uzun süre kullanmadığım için tek kulaklığım bağlanma sorunu yaşadı. sorunu çözmek için kulaklığa reset atma prosedürlerini uyguladım. bu sefer kulaklığım hiç bağlanmamaya başladı. sonuç olarak şuan kulaklığım bağlanmıyor. şansa 1 sefer bağlandı ama prosedürlerin hiç biri işe yaramıyor. garantisi bittiğinden servise de veremiyorum. şuan problemin neyden kaynaklandığını çözemiyorum. kutudan mı kulaklık bağlantı sorununundan resetleme mi işe yaramıyor çözemiyorum. çözüm tavsiyesi olan? |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (877. sayfa)
-
-
ben olsam sabredip 3 un cikmasi beklerdim. -
2 senelik airpods pro 2 kutusunu 2-3 günde bir şarj etmem gerekiyor normal mi bu -
Son güncelleme sonrası Airpods Pro 2. nesil sürekli kopma sorunu yaşıyor. Örneğin müzik açıyorum Şeffaf moddayken kulaklıklardan bir tanesi bağlantıyı kesiyor 4-5sn sonra yeniden bağlanıyor. Arada komple gidip yeniden bağlanıyor. Ama ANC açıkken böyle bir sorun yok. Son güncelleme ile resmen içine ettiler müzik dinlemekten nefret eder hale getirdiler.
-
Evet sıkıntılar var maalesef. Hatta kulaklık takılı iken ve bir şey çalmıyorken klavyede bir süre yazınca çatır çatır cızırtılı garip sesler çıkartıyor 😅
-
benim kulakliklar da gecenlerde sapitti. seffaf modda ugultu ve islik, baglanti kopma ve seste bogukluk mevcuttu. bir miktar sivi temasi oldu bende sanirim kolonyayla temizlerken. iyice bir temizledim ve kuruttum su an sorunlarin hepsi duzeldi. kulakliklarin sarji halen cok iyi gidiyor cok fazla kullanmama rağmen ama kutunun sarji zayifladi gibi benim de (1.5yillik).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 20 Aralık 2024; 0:3:56 > -
Sol kulaklıkta anlamsız şekilde ses yüksek bas merkezden sola kaymış gibi geliyor temizlik yapmaya çalıştım aşırı can sıkıcı pro 2 kullanıyorum -
airpods pro 2.nesil hepsiburada'da hb satıcılı olarak anlık sepet indirimiyle 8739₺'ye geliyor. ekstra benim hediye çekim de var hesabımda onu kullanırsam bana gelişi 7219₺ oluyor. daha uyguna var mı son zamanlarda gören yoksa bu fiyata alınır mı dersiniz? -
Kaçırmayın 👍
-
Bir kaç gün önce troy mağazasından airpods 2 aldım. Ama garantisi 2 ay önceden başlamış nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Değişim veya iade yapmam mümkün mü ?
-
Apple’ı arıyorsunuz, satınalma tarihini söylüyorsunuz, onlar garanti zamanını düzeltiyor. AirPods ürünlerinde sürekli aynı durum söz konusu oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: XtragyBir kaç gün önce troy mağazasından airpods 2 aldım. Ama garantisi 2 ay önceden başlamış nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Değişim veya iade yapmam mümkün mü ?
-
Bende benzer bir sorun yaşamaktayim, cihaz her an gibi bir uyarı vermiyor ancak sağ sol arasında ses farkı hissediyorum ve fit test yaptığımda sağ tarafın tam oturmadığını söylüyor ama ne yaparsam yapayım yine aynı hatayı veriyor sol da sıkıntı yok. Ya benim kulakta yada kulaklıkta bir sıkıntı var, 😄 mart da garantim bitiyor bitmeden önce bir apple a gönderesim var.
-
Bence adaptif ses özelliğinin işgüzarlığı. Müzik dinlerken o kadar olmuyor da video izlerken sağa sola ses gidip duruyor. Hatta bazen airplay’den kapatıp açmadan ses merkeze gelmiyor. -
Ben daha çok müzik dinlerken fark ediyorum çünkü bass seslerde kaybım oluyor, sağ tarafın gerçekten kulağına tam oturmama ihtimali var ancak emin olamıyorum işte. Sorun kulaklıkta mı yoksa uç sorunumu yoksa benim kulak mı sıkıntılı. 😄
Ek olarak duyduğum sesde sürekli bir oynama fark ediyorum sanki saniye saniye bir eq ayarlaması yapılıyormuş gibi. Kulağıma takıyorum heh diyorum tamam şimdi iyi oturdu basslar güzel 2 3 saniye sonra yine basslar azalıyor. Adaptif ses özelliğimi bunu yapıyor bilmiyorum, kapanmıyor da nalet alet.
Ek 2: Şimdi fark ettim seffaf mod gürültü engelleme ve kapalı modlari arasında da fark farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 25 Aralık 2024; 20:0:24 > -
Merhabalar, benim sorunum ise tek kulaklık kulağımda iken telefon sesli modda olmasına rağmen gelen arama anında sadece titreşim veriyor melodi çalmıyor. -
Yeni kulaklık alan arkadaşımda da şeffaf modda müzik dinlerken kesinti olduğunu fark ettik. Bu sorun sadece şeffaf mod açık ise ortaya çıkıyor. Çok aşırı sinir bozucu bir durum. Yolda yürürken, bisiklete filan binerken bu modda müzik dinleyenler için eziyet resmen. Apple Şeffaf Mod ile bu kulaklıları ön plana çıkartırken şimdi kullanılmaz hala getirdi. Ya uyarlanabilir mod yada gürültü engelleme modunda kullanırsanız kulaklıklarda bağlantı sorunu oluşmuyor.
-
Birde kulaklığı her kulağıma taktığımda sesi çok kısık oluyor sürekli yükseltmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü yok mu?
-
Bu sorunlar maalesef son güncelleme sonrası başladı. Eskiden ses seviyesi neredeyse orada kalırdı. Şimdi her açtığımda düşük oluyor ve açmak gerekiyor. Ayrıca tek kulaklık takılıyken klavyeyi fazla kullanmada çızırtılar başlıyor ve kesiliyor. Telefon çalınca kutusundaysa her zaman çıkartınca bağlanmıyor. Güzelim aleti ne yaptılar 😡
-
Yanlış bilmiyorsam kişiselleştirilmiş ses yüksekliğini kaldırırsanız çözülmesi gerekiyor. -
Airpods pro 2 mi aldın? Çünkü diğeri 2019 ürünü
Bende birkaç tane airpods 2 var müzik vs her konuda gayet ama telefon ile görüşme yapamıyorum. Apple kasıtlı olarak eski kulaklıklarıyla görüşmeleri engelliyor diye düşünüyorum. İphone 15 kullanıyorum bir önce telefonum da iphone x idi aynı problem onda da oluyordu.
Airpods 2 bozulmadığı halde kullanılamaması çok adice geliyor bana. İnadına apple ürünü almak istemiyorum. Bana kulaklık önerebilecek var mı? Rakam önemli değil en fazla alamam ama öğrenmiş olurum saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurningHell -- 30 Aralık 2024; 9:59:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X