Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.467
Cevap
481
Favori
989.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sert çıkışacaksınız ve o an başka geniuslara da tepkinizi göstereceksiniz ancak öyle anlıyorlar. Önceden böyle değildi ne yazık ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

Apple'da böyle bir şey yaşamayı beklemediğim için biraz da o anlık şaşkınlığın etkisiyle çok sert çıkmadım. Zorlu'yla ilgili diğer şikayetleri okuyunca hata yaptığımı anladım zira bunlar iyice gemi azıya almış. Müşteriyi sallamama, lakayıt davranışlar, bir taraflarından prosedür uydurup işi yokuşa sürmeler. Bizim ülkede müşteri hizmetleri elemanına "genius" diye etiket yapıştırırsan böyle kendilerini bir şey zannederler. Şimdililk her yere şikayet yazmakla yetiniyorum, bir dahakine benden tam "Geniusluk" bir muamele görecekler.

• nocara N kullanıcısına yanıt
    Ben sırf çıkışım sayesinde clear case kılıfı bile yenisi ile değiştirttim. Azıcık bir ikilem görsün ellerinden geleni yapıyolar

• Telefonu 17.3 güncelledilen sonra animasyon gözükmüyor kulaklığı açınca?

• dusttt D kullanıcısına yanıt
    o 17.1 de gelmiyordu bende sonra kendi kendine duzeldi. telefonu yeniden baslatmayi deneyin.

• Merhaba Arkadaşlar, AirPods pro 2 sahibiyim yaklaşık 2 aydır. Cihazı aldığımda 6 aylık Apple Music aboneliği vermişti ancak aboneliği başlaymamıştım . Şuan bu aboneliği nasıl etkinleştirebilirim. Hiçbir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple müziği hesabınızla açıp baktınız mı?
    Ben kulaklığı telefona eşleştirdiğimde apple müzik otomatik 6 ay hediye verdi, hatta üç ay içinde ne zaman istersem başlatabilirim gözüküyordu. Bende ikinci ayın sonu gibi başlatmıştım.
    Ekstra başka bir yerden işlem yapmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 28 Ocak 2024; 12:9:31 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    ben mevcutta kullanicisi oldugum için sanirim hic boyle bir seyle karsilasmadim.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Şuraya baktınız mı, en altta küçük harflerle yazılan açıklamada sanırım yeni üyeleri için diyor, burayı bir inceleyin..... Belki yeni bir üyelikle yapabilrsiniz.

offers.applemusic.apple
    Altı Aylık Üyelik Teklifi
    https://offers.applemusic.apple/tr-tr/six-month-offer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 28 Ocak 2024; 14:59:7 >
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa satıyorum çok az kullandım sıfır kondisyonunda sayılır. Oldukça güzel ve korunaklı bir kılıf. Renk Siyah. Fiyat 200 TL

amazon
    Buff Airpods 3 Uyumlu Rubber Silicone Case Kancalı Yumuşak Silikon Kılıf Airpods 3 Uyumlu Kulaklık Kılıfı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/Airpods-Silicone-Kancal%C4%B1-Yumu%C5%9Fak-Kulakl%C4%B1k/dp/B0CFVKYPLZ/ref=sr_1_5?keywords=buff%2Bairpods%2B3&qid=1706654293&sr=8-5&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-95 -- 31 Ocak 2024; 1:40:37 >
  • Airpods kullanırken kılıf kullanıyor musunuz ? Ben kullanmadım şuana kadar. Ama detaylı bakınca kutusunda baya kılcal çizikler var gibi görünüyor.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt
    Kılıfla kullansanız da kılcal çizikler oluşuyor maalesef. Çok narin malzemesi ve bunu kaç seridir geliştirmediler.

• Arkadaşlar bu aralar şöyle bir sorun olmaya başladı. Arama yaptığım zaman kulaklıktan ses gelmiyor . Arama ekranından iPhone seçip tekrar kulaklığı seçince ses geliyor. Sanki kulaklık bugta kalıyor böyle bir sorun yaşayan var mı

• Airpods pro 2 kullanıyorum pil sağlığına bakma ihtimalim var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün Media Marktın sitesinde Type-C'li versiyon 7300 TL idi. Şimdi 8649 TL olmuş. Direkt Apple'daki resmi fiyatla aynı olmuş. Bugün alacaktım..   Kısmet değilmiş.

• EzoBride kullanıcısına yanıt

type c olan n11 de 7250 şu an satıcı n11. turkcellde 7100 type c değil herhalde

• EzoBride kullanıcısına yanıt

D&R'da 7200Tl görünüyor hocam, orijinallik süphesi gibi bir durum nedeni ile mi değerlendirmiyorsunuz?

edit: D&R MQD83TU/A modelmiş sanırım MTJV3TU/A ile arasında fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiletilfenol -- 1 Şubat 2024; 21:0:14 >
  • Amazondan airpods 2 pro aldım. Cin uretimi geldi menteşesi oynuyor biraz. Alacakların bilgisine. Düz Airpods 2 den geçtim iphone 13 kullancısıyım cag atlamıs gibiyim.

Asil sorun iş bilgisayarım hp. Gün içinde sürekli google meet üzerinden toplantılarım oluyor musteriler ile vs. Bu kulaklıgı bilgisayarıma da baglayıp meetlere katılabilir miyim

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Menteşe tüm airpods pro 2’lerde oynuyor. Ben oynamayan görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem2697 -- 2 Şubat 2024; 21:52:28 >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    mentesesi oynamayan yok buna takilmamak lazim. gunluk kullanimda rahatsiz eden bir sey degil ki muhtemelen bilerek esneme payi birakiliyor. 9 ay once aldim hic denemedim bile oynuyor mu diye.

• 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.