Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.467
Cevap
481
Favori
989.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba mediamarkttan airpods 2 pro type-c alacağım gün içinde. Ürün kodu MTJV3TU/A. Dikkat etmem gereken, hatalı seri olan vb. bir durum var mı acaba airpods 2 prolarda, teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uawnu kullanıcısına yanıt
    hayir yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mediamarktan bende aldım hiçbir sıkıntı yok gönül rahatlığı ile alabilirsin

Bende Media marketten aldım sorun yok alabilirsin .

• Ben teknosadan aldım daha 2 günlüktü kulaklığın birinde üretim hatası çıktı şimdi servis tek kulaklığı değişiyor diye teknosa tamamen yeni sıfır kutu değişimi kabul etmiyor tüketici mahkemesine vereceğim ayıplı ürün seçme hakkı sunmadılar sizi siz olun bu tarz ürünleri direk apple dan alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENDERES-5441 -- 15 Ocak 2024; 7:48:56 >
  • AirPods pro 2 kullanıcılarına bir sorum olacak uzamsal ses açık olmalı mı? benim kulağımı çok yoruyor daha tiz yapıyor dolby atmos destekleyen şarkılarda şov yapıyor gerçekten,normal stereo 18-24 bit şarkılarda da stereo’yu uzamsal yapıyor ama bu hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Çapan LEGTN -- 16 Ocak 2024; 0:0:54 >
  • Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt
    en guzel muzik default halde dinleniyor. uzamsalda tizler artiyor ve detaylar azaliyor. kulagi da daha cok yoruyor.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 👍

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    dolby atmos yazan şarkılarda zaten otomatikmen uzamsal’a geçiyor ve gerçekten şov yapıyor ama stereo şarkıda kulağımı aşırı yoruyor stereo stereo dinlenmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Çapan LEGTN -- 16 Ocak 2024; 0:11:4 >
  • Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt
    daha kaliteli muzik icin deezer tavsiye ederim. ses kalitesi apple musicden de iyi.

• Arkadaşlar type c AirPods pro 2 versiyonu kullanıyorum da bir sorum olacak.

İçinden çıkan uçlarla test yaptığımda da garip bir şekilde sağ oturuyordu uyum testinde sağda sıkıntı yok solda vardı yine sol tarafında oturmuyordu benim kulakta mı sıkıntı var 😂

L taktım bu sefer uç testinden sağ kulak da sol kulakta geçti ama sol taraf yine sıkıntı emanet duruyor gibi hissediyorum sürekli ileri itme isteği duruyorum . Benim kulaklarda mı sıkıntı var 😂 sol taraf hep sıkıntı .

Bir incelme videosunda Ali expressden alınan kulaklık ucundan bahsediyordu sünger olduğu için taktıktan sonra şişiyor iyice sıkı sıkıya oturuyor diyordu adam bu uçlardan kullananan var mı bilen var mı nasıl bişi

• enis ekici kullanıcısına yanıt

Bunlardan bahsediyorsun ama bir kulak ucuna göre biraz tuzlu ayrıca gurultu engellemeyi bozdugu söyleniyor ama kulaga oturuşu konusunda iyi olduğundan bahsedilmiş.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Comply Foam Apple Airpods Pro Kulaklık Ucu (S) - 3 Çift
    https://www.amazon.com.tr/Comply-Foam-Apple-Airpods-Kulakl%c4%b1k/dp/B08BXX5Z95

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne şok oldum fiyatı görünce devam ke diyorum 😂
    O paraya kulağımı düzelttiririrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis ekici -- 16 Ocak 2024; 14:13:29 >
  • merhabalar Apple airpods 3 magsafe kulaklık modeli ile airpods 3 arasında ne fark var yardımcı olabilecek varmı? şimdiden teşekkürler

• duktil D kullanıcısına yanıt
    kablosuz sarj

• kablosuz sarz ozelligi olan airpods 2. nesil nerdenbulabilirim? 1. nesil de olur ben yeni cıkanları kullanamadım kulagıma oturmuyor sanki duscekmis gibi. eski tasarımlara alıstım ama 4-5 yıl oldu simdi artık 3-5 dk anca gidiyorlar yenisini ve aynısını alcam ama sıfırını bulamıyorum :/

• airpods 3. nesil cihazımı başarı yetkili servise vereceğim ancak cihazım yurtdışı cihazı. verirken bir sorun olur mu acaba daha önce tecrübe eden oldu mu ? yoksa istanbula mı göndermem gerekiyor cihazı, yardımcı olursanız çok sevinirim

• asus1981 kullanıcısına yanıt

N11 den almistim. Urun iadeye gitti. Red ettiler ve suanda kayip

• eediz kullanıcısına yanıt
    Satıcı kimdi

• BurakYelkenci ZZ128 B kullanıcısına yanıt

N11 in kendi mağazası. Gerçekten çok sorunlu. N11 den kimse alışveriş yapmamalı. Kendi mağazası diye güvenip almıştık halbuki

• 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.