Bildirim
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (838. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam çok teşekkür ederim. Sadece kamera ile ayarlama yaptıktan sonra tekrar denetim merkezinden açmam gerekiyormuş. Çok beğendim güzel bir deneyimdi. Güzel bir özellik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam son 6 ayda youtube music, spotify ve apple music deneyimledim ama apple music ile dinlenilen şarkıya göre değişse de genel deneyim olarak çok farkları yok. Youtube music için ses kalitesini ayarlardan değiştirdikten sonra özellikle kalitesini yüksek ayarlayınca çok büyük farklar yok. Sadece youtube kütüphanesinden müzik olarak yüklenmemiş içeriklerle sonradan kaliteli olarak yüklenmiş müzikler arasında farklar var ama burada youtube music'i ön plana çıkartan özellik diğer platformlara nazaran çok eski şarkılar, albümler, editlerin olması. Ben hem spotify hem de YouTube premium kullandığım için YouTube music kullanıyorum.
Deezer'ı da eskiden çok kullanırdım windows phone dönemi özellikle ama şu an nedense çok nadir duyuyorum adını. İçerik olarak eksik mi platform yoksa genel olarak istediklerinizi bulabiliyor musunuz?
apple musicde kayipsiz muzik kismi aktif olmayabilir sizde cunku kalite olarak cok fark var yt music ile. deezer aralarinda en iyisi kalite olarak ve cogu sey mevcut. listeyi komple aktardim 350 sarkinin 347 tanesini gecirdi.
Airpods 3. Nesil ile o farkı açıkçası çok anlayamadım ya da dinlediğim şarkılar o kalitede değil bilemiyorum. Kayıpsız olarak bir süre denedim, kablolu kulaklıklarda bu fark daha net anlaşılabilir diye düşünüyorum.
3 de anlasilmayabilir dogrudur.
Sağ kulaklık ile sol kulaklık arasında yüzde 10 bir fark oluyor şarjda neden olur?
İade edebilirsiniz, Özellikle hepsiburada ben 2 defa kulakiçi kulaklık iade ettim 15 gun dolmadan ve sorunlu olduğunu bildirirseniz iade alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba AirPods pro2 type c almış bulunuyorum. Ancak telefondan garantisine bakınca garanti 5 gün felan daha önce alınmış gibi gözüküyor. Garanti için fatura tarihine mi bakılıyor yoksa ayarlara apple kendi garanti kısmında gözükene mi
Fatura tarihiniz garanti süresi olarak geçerli hocam. Benim airpods 3. Nesil kulaklığım kasımda almama rağmen 1 ay sonrasında gösteriyordu.
Artı olarak apple'ın sitesinden kendi hesabınızla girerek fatura tarihinizi kaydedebilirsiniz çünkü tüm garanti işlemleri ona göre ayarlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 10 Ocak 2024; 1:14:29 >
-
Tamam çok teşekkür ederim hocam
Selamlar herkese. Hepsiburadadan hepsiburada satıcılı airpodslar da orjinallik konusunda sıkıntı oluyor mu arkadaşlar. Bu şarj adaptörü konusunda çok sahte muhabbetleri dönüyor piyasada, ama bu kulaklık konusunda durum nedir çok hakim değilim. Açıkçası hepsiburada satıcılı olanlarda skntı çıkmaz diye düşünüyorum ama. Sizlerede sormak istedim. İndirim var hepsiburada satıcı olanlarda. 400 tl civarı. Diğer yerlere göre iyi fiyata geliyor. 2.nesil 3600tl, 3.Nesil lightning şarj kutulu 5300tl. Sıkıntı yolsa buradan almak istiyorum aslında.
Birde geriye dönük okudum birqz, güncel olarak sizede danışmak isterim. 2.nesil ve 3. Nesil arasında çok kaldım. Pro olmayanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satıcı Hepsiburada olduktan sonra için rahat olsun IPhone 13 almıştık hanıma hiçbir sorun yaşamadık.
Satıcısı Hepsi Burada dışında ürün almazsanız hiçbir problem olmaz.
-
ben anc açık kullanıyorum pro2 light. 14pm ile kimle konuşsam sesin gelmiyor cok boğuk diyorlar yok mu bir çözümü bunun valla fıttıracağım
-
pro 2 light nedir
airpods pro 2.nesil lightning girişli
-
anc ile gorusme yapmadim hic cunku kendini duymadan konusmak garip oluyor. yakinimda yuksek bir cevre gurultusu olmasi harici off ve seffaf modda görüşmelerde bir problem yasatmadi 7 aydir bana.
Servise gönderdim.
Donanım arızası olduğunu belirtip
İki kulaklığı da değiştirip göndermişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X