Hocam Metal müzik dinlediğim için genelde son seste dinlerim müzikleri ve eğer dışarı ses verseydi kesin ikaz edilirdim çünkü dinlediğim müzik türü herkesin katlanacağı türden değil bence Son seste doğru uçla kullanırsanız eğer dışarıya ses verme ihtimali çok çok düşük. Çünkü yapı gereği kulak içine tam oturuyor. Bu arada uygulamasında kulaklık uyum testi adında onunda ayarı var. Gelen uçları takıp deneyerek test uyguluyor ve size ne derece uygun olup olmadığını belirtiyor, kulaklık ucu seçimini ona göre ayarlıyorsunuz. Son seviyesi kişiye göre değişken bir durum beklentiye göre değişir. Bana göre gayet yeterli ama bazı şarkılarda tam gaza gelirken bir tık daha ses açmaya kalkıştığım oluyor. Yalnız bu dediğim yanlış anlaşılmasın ses yüksekliği oldukça yeterli. (Bana göre) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (836. sayfa)
-
-
Hocam type c pro 2 kullanıyorum görüşme kalitesinin düştüğü hakkında okuduğunuz haberleri gönderebilir misiniz rica etsem çünkü bu durumdan ben de inanılmaz şikayetçiyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam bir kaç sayfa önce bir arkadaşta bu videoyu paylaşmıştı. Aslında mikrofon performansının gerilediğine dair bir kaç tane daha video var ama en anlaşılırı bu videoda. Ayrıca videoda İngilizce bilmeyenler için Türkçe altyazı desteği de var :
4. Dakikadan sonrasını izleyin lütfen.
youtubeFirmware 6B32 - Something got improved, something didn't...Check Latest Price:AirPods Pro 2 USB-C Amazon - https://amzn.to/3RCis3oAirPods Pro 2 LightningAmaz...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=hrNrxQ84RekBaşka takip ettiğim iyi bir youtuber :
youtube———————Custom Scoring Spreadsheet ——————▶️ https://ko-fi.com/s/9dccc9b9c9——————— Earbud Purchase Links ———————▶️ Google Pixel Buds Pro https://geni.us/NQQX48...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tVMApehH-ywBu incelemede ise videonun en sonunda test sonuçları var. En yüksek puanı diğer standartlarından dolayı özellikle ANC ve Şeffaflık modunun yüksek puanlarından kaynaklı AirPods Pro 2 alıyor ama konuşma kalitesi 10 üzerinden 5…Tabloyuda aşağıya bırakıyorum :
Aşağıdaki videolarda da AirPods Pro 2’nin son güncellemesinden sonraki bir kaç markanın ve Huawei Freebuds Pro 3’ün sessiz,hafif gürültülü, gürültülü ve çok gürültülü olmak üzere özellikle mikrofon testi kıyaslamaları var bunu da izlemenizi tavsiye ederim.
youtubeComprehensive Voice Call Quality Comparison Review for the new 2023 HUAWEI FreeBuds Pro 3 vs Apple AirPods Pro 2nd Generation vs NOTHING ear (2) vs Sony Link...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=m7BuTMtWxd8youtubeComprehensive Voice Call Quality Comparison Review for the highly requested Sony WF-1000XM5 vs Sony LinkBuds S vs HUAWEI FreeBuds Pro 3 vs Bose QuietComfort ...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=d8z4mGaPpco&pp=ygUORnJlZWJ1ZHMgcHJvIDM%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 3 Ocak 2024; 23:30:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok sağ olun videoyu paylaşan bendim 😂 farklı bir kaynak daha var mı diye merak etmiştim. Anlaşılan dediğiniz gibi en açıklayıcısı bu olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen Airpods pro 2 kullanırken banada oldu hocam. Telefondan baktım kulaklıklar bağlı olarak gözüküyordu. Çıkartıp taktım yine olmadı. Sabah servise veririm diye kalktım ama kendiliğinden düzelmiş.
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İki günden beri sorun yok.
-
Ben alkolle temizlememe rağmen sorun hala devam ediyor, takmıyorum artık, sağ kulaklık şarj oluyor gözüküyor ama şarj olmuyor bazen.
Arkadaşlar internetten aldığınız kulaklığı 14 gün içerisinde iade ettiğinizde açıldığı için red alan var mıdır?
Mikrofonu gerçekten çok kötü airpods pro 2 nin. Airpods 2 bile kat kat iyi ondan
Kulaklıklarda üründe bir hata olmadığı taktirde iade olmuyor diye biliyorum hijyen açısından
Arkadaşlar merhaba ios kullanıcısı olarak şu anda Huawei frebuds pro kullanıyorum . Ancak artık kulaklığımı yenilemek istiyorum. AirPods 2 type c versiyonunu almak istiyorum ancak ses yüksekliği bu kulaklığın nasıl freebuds ses kalitesi güzeldi ama max ses kısıktı . Eşimdeki galaxy buds 2 daha bangır bangır ses veriyordu.ses yüksekliği iyi mi yüksek mi . Bir de mikrofon konusunda nasıl AirPods 2 frebuds dan daha kötü olmasın sakın. İlk nesil frebuds pro aktif olarak kullandığım.
İos kullandığım içinde başka kulaklığa yönelmek istemiyorum açıkçası. Kısa bir özet geçebilir misiniz deneyimlerinizi
Mikrofon performansı en iyi AirPods veya alternatifi ne önerirsiniz arkadaşlar
Ben aldım airpods pro 2 yi ve sattım.Jabra 75t den geçmiştim.Bence fiyatını hak etmiyor bas yok kulaklıkda mikrofonu güncelleme ile maf etmişler.İyi yönleri iphone ile uyumlu çabuk bağlanıyor anc fena değil ama güncelleme ile oda gerilemiş.Eğer müzik dinlemek alacaksan uzak dur başka bir kulaklıga yönel.Şuanda bende kulaklık araştırması yapıyorum freebuds pro 3 sony 1000xm5 ve true wireless 3 arasında kaldım kararsızım.
Aslında hem müzik dinlemek hem de telefonla konuşmak için almak istiyorum. Huawei kullanmış biri olarak uyumluluk konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şimdi benim de içime kurt düştü açıkçası söylediğiniz modellere bakayım ama tekrar uyumluluk problemi yaşamaktan korkuyorum açıkçası .
Acaba şu an bana yeten hali hazırda Huawei frebuds pro dan daha mı kötü ses ve mikrofon kalitesi bilemedim .
-
-
Merhaba airpods ların sonda yazan rakamlar ne anlama geliyor aralarında fiyat farkı var Mqd83tu - mtjv3tu ilki 8200 diğeri 7250 almayı düşünüyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Müzik dinleme ve görüşme kalitesinde huawei den geri kalmıycaktır. Bunun yanında kulağınızdayken siri gelen bildirimleri ve mesajlarınızı okur, sizin söylediğiniz mesajları yazar gönderir ve diğer komutlarınızı yerine getirir.
İnceleme videolarının birinde bahsediyordu . Kulaklık kapalı bağlı değilken bile telefondan şarj durumunu görebiliyorsunuz Buda AirPods da belli bir şarj kaybına neden oluyor diye . Bu bir dezavantaj ne kadar gerekli bilemedim . Yani bide bul özelliği de olduğunu düşünürsek bence o kadar düşmesi normal
Sağolasın hocam bende almayı düşünüyorum şahsen ilk defa AirPods kullanıcam inşallah beni üzmez . Peki ses yüksekliği nasıl ben biraz yüksek ses seviyorum ses yüksekliği yeterli mi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X