Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.467
Cevap
481
Favori
989.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyidir pro 2 rahatlikla alabilirsiniz. bu kadar kotuleyen adamin cihazi eminim replikadir haberi yoktur. anc ve seffaf modda pro 2 den iyisine denk gelmedim ben. arastirmalari izleyebilir yada okuyabilirsiniz. 2 gun once bang and olufsen denedim fiyati 12.500tl olan o da dahil. jabra elite 5 sonrasi pro 2 gecis yaptim. onun mikrofon kalitesi bundan biraz daha iyi fakat bunun da ortalama uzeridir. muzik kalitesini herhangi bir jabrayla kiyaslayanin kulakliga degil isitme cihazina ihtiyaci vardir. muzik olarak daha iyi cihazlar mevcut fakat bu da ilk 5 icerisindedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolasın . Type c olan versiyonunda son güncelleme de mikrofon kalitesinde düşme felan var diyor forumdaki arkadaşlar sence böyle bir sorun var mı peki.sizdeki de type c versiyon mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis ekici -- 6 Ocak 2024; 1:58:44 >
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    lightning versiyon bendeki. type c olana ozelse bilmiyorum.

• Bizim cihaz kesin replikadır hocam haklısınız.iyi yönlerinide söylüyorum kötü yönlerinide farkındaysanız.Ses kalitesi olaral jabra 75t nin yanından bile geçemez .Diğer konularda zaten fikrimi belirttim.Ama bu arada bende ki type C bilginiz olsun arada güncelleme ile bazı seyleri bozmus olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır birçok Jabra modelini (75 T dahil) kullanmış biri olarak, son modelleri olan Elite 10 yada Elite 8 Active modelleri ile Airpods Pro 2 kıyaslansa belki diyeceğim ama Aktif Gürültü engelleyicisi , Dobly Atmos gibi özellikleri olmayan, sürücü çapı 6 mm. (Airpods 11 mm.) olan 75 T , daha iyi ses veriyor demek, şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 6 Ocak 2024; 19:42:15 >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt

Hocam ne replikası ya Allah aşkına adam demiş ki mikrofon performansı kötü sen demişsin bu kadar kötüleyenin kulaklığı replikadır :) ne alaka şimdi? Zaten biliyoruz ANC ve Şeffaf modda en iyisi Pro 2. Ama USB-C versiyonun mikrofon kalitesi çok iyiyken son güncelleme de epey geriye gitti. Bir çok inceleme var bunun hakkında. Ve çoğu kişi de bundan şikayetçi zaten. Hatta detaylı incelemiş adamlar aradaki farkları, mikrofon performansının ne kadar geriye gittiğini ve Bizzat ben paylaştım 2 gün önce falan konuya bakıp görebilirsiniz. Sırf mikrofonundan dolayı bende almadım mesela. Hani bir kişi kötüler anlarım da epey kötüleyen oldu mikrofunu.

• Daha önce yazdım ama cevap alamadım kulaklık kulağımda takılıyken belli bir süre sonra kulaklık kaydoldu diye bildirim alıyorum normal gelmedi bana sorun ne olabilir acaba?

• Blouthoot açıkken kutuyu açıyorum animasyon geliyor ama bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor denetim merkezinden her zaman açmak zorunda kalıyorum ?

• xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme ile düzelir mi type c versiyonunu almak istiyorum. Type c versiyonunu alıp güncelleme yapmasam olur mu. Yoksa lightling olan versiyonu mu alayım

Merhaba hocam. Güncelleme otomatik oluyor durdurmazsınız. Tabi ki yeni bir güncelleme ile düzelebilir ama Apple’ın canı isterse. :) Almışken type-c versiyon alın bence.

Type c alın diyorsunuz yani . Seçim daha da zorlaştı bile bile de type c olan alınır mı ki. Bende freebuds pro var son güncelleme ile bu kulaklıktan daha geri gitmemiştir herhalde dimi hocam.

Type c alın muhtemelen güncelleme ile düzeltirler.Almışken en yeni versiyonu alın .

• Yeni airpods ne zaman tanıtılacak arkdaşlar

Hocam Freebuds Pro kullanmadım kıyaslama yapamam ama Şuan Freebuds Pro 3 aldım aşırı memnunum.

Type-C alın demem son çıkan sürüm olduğu için yoksa tabi siz bilirsiniz ne isterseniz onu alın :)

Yani frebuds pro 3 sene öncenin kulaklığı sanmıyorum herhalde ondan daha kötü olamaz onun kadar olsa yeter bana yeni güncelleme gelene kadar :)

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Muhtemelen bu sene içerisinde airpods gelecek prosu ne zaman gelir allah bilir:)

• arkadaşlar ben de airpods 2 kullanıyorum yaklaşık 4 sene olacak.Aklımda airpods 3 almak var.Ne önerirsiniz?

• hadifoxx H kullanıcısına yanıt
    Bende aynı 2019 dan beri kullanıyorum. Yeni çıkarsa yenisini alırım diye bekliyorum hocam.

• Arkadaşlar bende an itibari ile AirPods pro 2. Nesil type c almış bulunmaktayım . Yalnız uzamsal sesi çözemedim kullanamadım. Ayarladım kamera ile ancak YouTube müzikten şarkı çalarken kafamı sağa sola çevirdiğimde bir değişiklik olmuyor

ayarlarda airpods menusunde erisilebilirlik icerisinde kafa izleme var oradan aciliyor o ozellik. muzik olarak apple music yada deezer tavsiye ederim. yt musicde kalite cok kotu.

• 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.