Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.468
Cevap
482
Favori
989.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncelleme ile pro 2 biraz acayipleşti. müzik dinlerken anlık ses yükselmeleri oluyor ve mikrofon performansı düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pro 2 çok eski kaldı nerdeyse 2 yıllık cihaz 2022 çıkışlı. Airpods 4 tanıtılcak detayları az çok belli, Pro da bi gelişme yok üstüne yazılımla çöp ettiler cihazı bilinçli.

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

silikonsuzlar da hiç ergonomik değil ki. pro 3 çıkacak desinler alalım eyvallah da pro’yu eskitip 4 alın derlerse almam

• Arkadaslar pro 2’ye silikon önerecek varmı müzik dinlerken son seste dışarıya ses vermesinin önüne geçecek yalıtımı saglayacak.

• Hala 2. Nesil var idare ediyor yeni nesli beklemek lazım sanırım

• Pro2 kullanıyorum kulağımda 1 saat takılı kaldıktan sonra kulaklık kayboldu diye bul bildirimi geliyor nedendir acaba vallahi bi verim alamadım şu kulaklıktan

1. ve 2. nesil pro kullanıyorum.İlk nesil güncellemelerle çöp olmuştu zaten ikinci neslide çöp ettiler gibi.iki kulaklığıda ilk aldığım zamanlar gürültü engelleme çok güzel çalışıyordu her gelen güncelleme sonrası biraz daha bozuldu.Şu an mesela birinci nesilde gürültü engelleme yok gibi bir şey oldu.
  • 1.nesil pro sol kulaklığımdan kafa sallamalarımda hafif çıt çıt sesi geliyor. Yüksek müzik seslerinde duyulmuyor.

Sağ kulaklığı çıkardığımda o ses gidiyor. Ya da gürültü modunu kapadığımda o ses yine olmuyor.

Müşteri hizmetlerini aradım. Sıfırlatma yaptırdı bana ama değişmedi.

Servise yönlendirdi.

Bu gibi durumlarda servis nasıl bir prosedür uyguluyor?

Daha önce servise gönderen var mı?

• Airpodsları kolonyalı mendil ile temizliyorum herhangi bir sorun yaratır mı!

• Arkadaşlar geçen yazmıştım AirPods üçü iade ettim birkaç sıkıntıdan dolayı yenisini sipariş ettim Amazondan 5500₺ ye ama aklımda Pro 2 kaldı amazonda 7700₺ aradaki fiyat farkına değer mi? Üçüncü nesil bütün ihtiyaçlarımı görüyor ama tek sıkıntı sesin dışarıya çok kaçması toplu taşımada veya kalabalık ortamlarda dışarıya verilen sesin başkalarını rahatsız etmesinden endişeleniyorum

• canerwebster kullanıcısına yanıt
    Birkaç satır yukarda vardı. Pro 2de dışarıya ses veriyormuş.

• rabesantrata kullanıcısına yanıt

Cidden o bile ses veriyorsa değmez o zaman aradaki farka ANC nin çok işime yarayacağını zannetmiyorum çünkü tek düşüncem oydu yine de pro kullanan arkadaşlar biraz daha bilgi verirse sevinirim

• canerwebster kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarı ses veriyor bir de ses alıyor. Sesli bir ortamda birey dinlemek çok zor. Benim gözümde airpods3 telefon ile çok konuşan kişinin tercih edeceği kulaklık. Gerçekten telefon ile konuşmak çok rahat. Ama medya tüketimi için ne yazıkki zayıf. Eğer medya tüketimi amaç ile alacaksan ve illa apple olsun diyorsan pro almanı tavsiye ederim

• AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum sağ kulaklığın şarjı sola göre yüzde 10 kadar önce bitti ilk defa oldu bu neden olur? Bir de kulaklıklar kutu içinde çok çabuk şarj oluyor sizde ne kadar sürede doluyor?

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

Pro 2, 1 buçuk sene bile olmadı çıkışı. Bence Pro 2 düşünen varsa almak için güzel zaman. Çünkü pro 3. nesil 2025 Eylülden önce gelmeyecektir büyük ihtimal. Güncelleme ile yeni özellikler de eklendi. Tabi Airpods lar da tanıtılacak ama o daha düşük model tabi. Kişisel tercih artık orası da.

• Arkadaşlar merhaba. 15 Pro Max kullanıcısı olarak aldığım Huawei Freebuds Pro 3’ü biraz test ettim.

Benim için en önemli olan konu mikrofon kalitesiydi. Fazlasıyla rüzgar olan ve trafiğin yoğun olduğu yerde ayrıca Avm’de gürültülü yerlerde denedim. Sonuç muazzam. Mikrofon kalitesini önemseyenler düşünmeden almalı.

Müzik kalitesine gelince bir audiophile olmadığımı belirterek, metal müzik sever biri olarak basların verdiği katkı çok güzel. Genel olarak ise bas ve tizler oldukça dengeli duruyor. Ayrıca uygulama üzerinden hazır ses ayarlarının dışında kişisel equalizerda yaratabilirsiniz.

Kontrol tuşlarına gelecek olursak kıstırma haraketleri ile şarkı atlama, ANC aktif ve pasif hale getirme, görüşme bitirme yapabilir, kaydırma hareketi ile ses kısıp açabilirsiniz. Bu hareketleri yaparken kulağa tık tık şeklinde ses gelmesi de çok güzel düşünülmüş, basma, kıstırma hissiyatı yaratarak dokunduğunuzu anlıyorsunuz.Ayrıca üzerindeki sensör sayesinde müzik dinlerken kulaklığın herhangi birini çıkardığınız zaman şarkı duruyor, takınca kaldığı yerden devam ediyor.

Kulaklıkların aynı anda iki cihaza bağlanma özelliği var ve o anda çalan ses kaynağı arasında rahatlıkla geçiş yapılıyor.

ANC özelliğinin ise 3 farklı ayarı var. Ben en yoğun ayarda kullanıyorum çok memnun kaldım. Çok başarılı olmuş.

Umarım almak isteyenler için kısa bir anlatımla da olsa yardımcı olmuşumdur. Herkese iyi forumlar :)

• xTheXx X kullanıcısına yanıt
    burada tek onemli kistas pro 2 e gore nasil oldugu hocam bu konuyla ilgilenen kisiler icin :)

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Hocam Pro 2 kullanmadım. Pro 2 ile Freebuds Pro 3 arasında seçim yapmam gerekiyordu ve detaylı araştırmaya başladım. Günlerce araştırdım. Bir çok tarafsız ve özellikle yabancı kaynaklı incelemeleri okudum, izledim. AirPods Pro 2 yi kullanıcı olarak değil ama iyi bir araştırmacı olarak diyelim :) beğenmedim. Hele ki en son güncelleme ile Type-C versiyonundaki müthiş görüşme kalitesini lightning versiyondaki gibi iyi olmayan bir kaliteye indirdiklerini görünce bunun bilerek yapıldığını düşündüm. Çünkü 2024 te AirPods Pro 3 lerin tanıtılma ihtimalinin yüksek olduğunu çeşitli kaynaklardan okudum. Yani AirPods Pro 3 lerin satışını baltalamamak için bilerek geriye atılma durumu var gibi geldi bana.

Huawei Freebuds Pro 3 için tarafsız yorum yapan sitelerin, youtuberların izlediğim ve okuduğum tüm incelemelerinde tam puana yakın bir sonuç vermesi beni bu kulaklığı almaya itti. Özellikle mikrofon kalitesi muazzam.

İlla Apple olacak, ekosistem olacak takıntısı olmayan herkesin bu kulaklığa şans vermesinden yanayım.

• xTheXx X kullanıcısına yanıt

Son seste dısarıya ses veriyor mu? Bir de son ses seviyesi nasıl? Yüksek mi yoksa orta seviye demi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.