Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
17.476
Cevap
482
Favori
990.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 gün dolmadan kulaklıkları açsak da iade edebiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro 2 var bende, silikon uçlarda tam tarif edemediğim bir koku var. sizde de öyle mi? hani fabrika kokusu değil de çilekli sakız(?) gibi

• Gürültü engelleme açıkken müzik çalmadığı esnada yanınızdan geçen arabanın sesi geliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    anlik gelisen sesler geliyor evet

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile gürültü engelleme performansı çok düştü gibi hissediyorum.

• deezer denedik dun arkadasimla pro 2 kulakliklarla ve ses apple musicden daha iyi burada. en kaliteli secenginde 1400kpbs degerinde kaynak uzerinden dinliyorsunuz. listeyi komple aktarma da mevcut. listemdeki 350 sarkimin 347 tanesini de aktardi. veritabani olarak da kotu degil. bir sure denedikten sonra muhtemelen dezeer a komple gececegim.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Her şarkı bulunabiliyor mu o sıkıntı

• rabesantrata kullanıcısına yanıt
    1 ay ucretsiz premium sunuyor indirip deneyin.

• Arkadaşlar Merhaba ilk kez airpods aldım ve kullaniyorum birkac konuda yardiminiza ihtiyacım var. Amazondan 2 hafta önce Airpods 3.Nesil satin aldim ve 2 haftadir kullaniyorum önceden QCY T5 kullanıyordum 4 yıldır. Airpods 3 ün sanki kutunun sarji bana çok hizli bitiyormus gibime geldi ornek kullanimimi asagiya yazacağım yardimci olur musunuz? Acaba garantiye vermem gerekir mi?

25 Aralık pazartesi saat 8:00’de şarj fulllendi
    26 Aralık Salı saat 7:20’de kulaklıkların şarjı yüzde yüzken yaklaşık 30 dakika müzik dinlendi Kutu-%99
    26 aralık Salı akşamı saat 21:10 kutunun şarjı %85 kulaklıkların şarjı %100 (Apple destek uygulaması üzerinden canlı destek kulaklıklarımı sıfırladı ve iPhone’a yeniden bağladık)

Bir diğer husus ise 3.nesil dışarıya çok ses veriyor toplu tasimada olsun veya sessiz bir ortamda dinledigim müzikler dışarıya çok ses veriyormus bunun herhangi bir ayarı var mı veya aliexpressten bu kulakliklar icin silikon var ondan mi almaliyim?

• canerwebster kullanıcısına yanıt
    dis ses sorununa tek cozum yine kulak ici almak olur. amazon 1 ay kosulsuz iade imkani var.

• Gürgençlerin sorun yok diyerek değiştirmeden tarafıma geri verdiği Airpods 3'ün hala sağ kulaklığı bazen kutuya koyunca şarj olmuyor.

• brk-95 kullanıcısına yanıt
    Onun çözümü yok hocam, illa bi yerden sonra çıkıyor o sorun. Denk gelmemiş olabilir bakan arkadaşlara.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Kronik o zaman sanırım, gelen cihazda da bir süre sonra aynı şekilde olacaksa bu şekilde kullanmaya devam edeyim hocam.

Kulak çubuğuna biraz saf alkol yada kolonya dökün hocam. Sonra şarj kutusunun içerisindeki pinleri temizleyin. Bu şekilde tekrardan sorunsuz şarj olduğunu göreceksiniz. Oradaki pinler zamanla kir topluyor ve tam temas etmiyor.

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Deneyim hocam teşekkür ederim, saf alkolü nereden temin edebilirim bir bilginiz var mı?

İnternetten ipa alkol diye alabilirsiniz ama şart değil. Ben kolonya ile yapıyorum ayda 1 kez sorun çözülüyor. İsterseniz hemen bir deneyin.

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Kolonya ile bir deneyim dediğiniz gibi sırf bu işlem için masrafa girmeye çok gerek yok sanırım :) teşekkür ederim.

• Abi gerçekten kafayı yiyeceğim şu type c li airpods pro 2 sahibiyim son güncelleme sonrası müzik açık değilken gürültü engelleme falan bir işe yaramıyor yanımda konuşuyorlar duyuyorum yanımda müzik çalıyor duyuyorum hiçbir şeyi engellediği yok gerçekten. İlk aldığımda böyle değildi gerçekten performansı inanılmaz düştü bu ne rezalet böyle arkadaş bir tane ürününe doğru düzgün güncelleme veremiyor mu bu şirket arkadaş.

• Bende jabra 75t vardı son seste dışarıya hiçbirses vermiyordu airpod pro 2.nesile geçiş yaptım son seste dışarıya acayip ses veriyor etrafımdakiler sesi biraz kısarmısın falan dediler.O kadar para verdiğim kulaklıgın yalıtımı ve ses kalitesi jabra 75t den iyi değil.

• Airpods pro 2'nin kutusunu ne zaman elime alsam ötüyor. Bunun sebebi ver çözümü nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.