< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (834. sayfa)
-
-
Arkadaşlar teknosadan airpods pro2 aldım vietnam üretimi kapak sağa sola hareket ediyor sizde de öylemidir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcısı Teknosa mı? Öyleyse içiniz rahat olsun. Teknosa artık pazaryeri mantigi ile satış yaptığı için satıcısı önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar amazondan airpods 3 almıştım lightning şarjlı 5.560 a şuan baktım magsafe kutulu 5.500 iade edip almaya uğraşmaya değer mi arada 1000₺ fark olsa pro 2 alacağım da o da pahalı
Aşınmanın önlenmesi için ufak bi boşluk var fakat sıfır aldığımda benimkinde aşırı fazlaydı kutuyu değiştirttim zorlu apple’da hala var ama olması gerektiği kadar
Ben teknosa’dan club indirimi+axess puan kampanyası+kişiye özel harcama kupanlarıyla 6.500₺ maliyet ile aldım görseldeki biraz kaba ama değişik bir hava katan kılıfıda aldım çok severek kullanıyorum içinde 3 boyutlu gibi görünüyor tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam benim yazdığım ile bağlantısını çözemedim bu yazdığınızın
:( :( hocam ben kutunun menteşesinden ses geliyor zannettim. Ses çıkmasını kulaklık kulağınızdayken ayarlara girin yukarda airpodsa tıklayın. Biraz aşağıda şark kutusu seslerini etkinleştir tikini kaldırın
sizinkine ozel bu sanirim ben farketmedim hic. dediginiz gibiyse apple degisim yapar.
Anladım hocam deneyeceğim bunu umarım çözer sağolun 🙂
Hiçbir sorun yaşamadım iphone telefon aldık diye o kadar övdükleri airpodsu deneyelim dedik denemez olaydım kulaklıkta ne bass var ne düzgün gürültü engelleme var.Dısarıya ses vermesi de çok itici insan hep bir tedirgin oluyor acaba yanımdaki insana ses gidiyor mu diye.Şimdi ben bunu direk satar true wireles 3’u denerim hocam bu kulaklık falan degil kimse kusura bakmasın:)
Bende ikisi de var müzik dinleyeceksem elim sennheiser’a gidiyor :) Ama airpodsun da hakkını yemeyelim şimdi o da çok kullanışlı
ses gorecelidir ama anc oldukca iyidir pro 2 de. sizdeki cihaz replika olabilir mi?
Mediamarketten alınma:) kullanıs ve pratiklik acısından evet katılıyorum özellikle video izlerken ve film izlerken güzel ama müzik ve mikrofon konusunda ben başarılı bulmadım
Cihazı iki gün sonra çarşamba günü tekrar servisten teslim aldım. Her iki kulaklık da değişti ancak kutuya değişim yapılmadı. Henüz Airpodsların şarjını tamamen bitirebilme şansım olmadı ancak gürültü engelleme ve şeffaf mod daha keskin bir şekilde çalışıyor.
Kulaklığı Troy servise verdim üretim hatası olarak rapor verdiler gel görki Teknosa 2 günlük kulaklığı Apple’a kendilerinin yollayacağını söyleyip değişim yapmadılar itiraz ve şikayette bulundum Teknosayı müşteri memnuniyeti sıfır
AirPods 3 MagSafe ve lightning kutusu olan modellerde ikisinde de lightning girişi var mı
Evet hocam
Geçen gün Pro 2 aldım ancak otobüste konuşurken konuştuğum kişi otobüsün bütün sesinin kendisine gittiğini sesimi anlamadığını söyledi. Bankacılık sesli yanıt sisteminde de söylediğimi anlamadı robot. Konuşma için bir ayar vs mı yapmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X