Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
17.476
Cevap
482
Favori
990.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jabra 75t'de bir sorun mu yaşadınız hocam, şu an neden airpods kullanıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar teknosadan airpods pro2 aldım vietnam üretimi kapak sağa sola hareket ediyor sizde de öylemidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENDERES-5441 kullanıcısına yanıt
    Satıcısı Teknosa mı? Öyleyse içiniz rahat olsun. Teknosa artık pazaryeri mantigi ile satış yaptığı için satıcısı önemli.

• Arkadaşlar amazondan airpods 3 almıştım lightning şarjlı 5.560 a şuan baktım magsafe kutulu 5.500 iade edip almaya uğraşmaya değer mi arada 1000₺ fark olsa pro 2 alacağım da o da pahalı

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Aşınmanın önlenmesi için ufak bi boşluk var fakat sıfır aldığımda benimkinde aşırı fazlaydı kutuyu değiştirttim zorlu apple’da hala var ama olması gerektiği kadar

• canerwebster kullanıcısına yanıt

Ben teknosa’dan club indirimi+axess puan kampanyası+kişiye özel harcama kupanlarıyla 6.500₺ maliyet ile aldım görseldeki biraz kaba ama değişik bir hava katan kılıfıda aldım çok severek kullanıyorum içinde 3 boyutlu gibi görünüyor tavsiye ederim

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Arkadaşlar birde ilginç bir sorun mu diyeyim nedir anlam veremedim resimde işaretlediğim alanda metal kısım plastik kasanın hafif üzerinde mm bir yükseklik farkı var bunu kutudan çıkarırken hafif takılmalı çıktığında anladım el ile kontrol edince direk hissediyorsunuz kasa ile sıfıra sıfır olması gerekmez mi diğer tarafta sorun yok sizce değişim için uğraşmalı mıyım yoksa normal midir?

• tylnozcn kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yazdığım ile bağlantısını çözemedim bu yazdığınızın

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    :( :( hocam ben kutunun menteşesinden ses geliyor zannettim. Ses çıkmasını kulaklık kulağınızdayken ayarlara girin yukarda airpodsa tıklayın. Biraz aşağıda şark kutusu seslerini etkinleştir tikini kaldırın

sizinkine ozel bu sanirim ben farketmedim hic. dediginiz gibiyse apple degisim yapar.

• tylnozcn kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deneyeceğim bunu umarım çözer sağolun 🙂

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Hiçbir sorun yaşamadım iphone telefon aldık diye o kadar övdükleri airpodsu deneyelim dedik denemez olaydım kulaklıkta ne bass var ne düzgün gürültü engelleme var.Dısarıya ses vermesi de çok itici insan hep bir tedirgin oluyor acaba yanımdaki insana ses gidiyor mu diye.Şimdi ben bunu direk satar true wireles 3’u denerim hocam bu kulaklık falan degil kimse kusura bakmasın:)

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt

Bende ikisi de var müzik dinleyeceksem elim sennheiser’a gidiyor :) Ama airpodsun da hakkını yemeyelim şimdi o da çok kullanışlı

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    ses gorecelidir ama anc oldukca iyidir pro 2 de. sizdeki cihaz replika olabilir mi?

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Mediamarketten alınma:) kullanıs ve pratiklik acısından evet katılıyorum özellikle video izlerken ve film izlerken güzel ama müzik ve mikrofon konusunda ben başarılı bulmadım

• yagizfurkan kullanıcısına yanıt
    Cihazı iki gün sonra çarşamba günü tekrar servisten teslim aldım. Her iki kulaklık da değişti ancak kutuya değişim yapılmadı. Henüz Airpodsların şarjını tamamen bitirebilme şansım olmadı ancak gürültü engelleme ve şeffaf mod daha keskin bir şekilde çalışıyor.

Kulaklığı Troy servise verdim üretim hatası olarak rapor verdiler gel görki Teknosa 2 günlük kulaklığı Apple’a kendilerinin yollayacağını söyleyip değişim yapmadılar itiraz ve şikayette bulundum Teknosayı müşteri memnuniyeti sıfır

• AirPods 3 MagSafe ve lightning kutusu olan modellerde ikisinde de lightning girişi var mı

• Evet hocam

• Geçen gün Pro 2 aldım ancak otobüste konuşurken konuştuğum kişi otobüsün bütün sesinin kendisine gittiğini sesimi anlamadığını söyledi. Bankacılık sesli yanıt sisteminde de söylediğimi anlamadı robot. Konuşma için bir ayar vs mı yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.