Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.584
Cevap
485
Favori
1.005.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kayıpsız indiriyormuşum derken tam olarak ne kastettiniz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kangalf kullanıcısına yanıt
    ben bu sorunu yasamadim. bence daha onceden indirdikleriniz dusuk kaliteydi. komple silip en yuksek kaliteye alip indirmeniz daha iyi olabilir.

• Merhaba. Eşimin airpods pro 2. nesil kulaklıklarından biri kayboldu. Ben de garanti kapsamında değiştirmek istediğimde 2400 fiyat verdiler. İnternette ise ikinci el 1000 lira bandında gördüm ürünü. İkinci el alsam eşleştirme nasıl yapılır bilgisi olan var mıdır? Veya yetkili olmayan servisler bu eşleştirmeyi ücreti karşılığında yapar mı acaba?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• cheyenne123 C kullanıcısına yanıt

kutuya koyup sıfırlıyorsun arkadaki tuşla. eşleşir direkt

• cheyenne123 C kullanıcısına yanıt
    orjinal gibi duran replikasi cok mevcut bu urunlerin dikkat edin.

• Airpods pro 2 ile normal 2.nesili kıyaslama imkanına sahip olan var mı? Eşimde düz 2.nesil var, benim redmi kulaklık ile arasındaki fark bariz hissediliyor. Kendimede almayı düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alastair JR A kullanıcısına yanıt

Airpods 2.nesil kullanıyordum, Kasım indirimlerinde Airpods Pro 2.nesile geçtim. Sanırım tam aradığınız kişiyim :) sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz.

İki kulaklık arasında fark var mı? Tabii ki çok büyük farklar var... Gerek ses kalitesi, gerek ergonomi, gerekse de Airpods Pro'nun ekstra özellikleriyle birlikte cihaz şov yapıyor zaten. Uzamsal ses, gürültü engelleyici, farklı ear başlıklar vs. ben oldukça memnun kaldım. Bir de benim gibi iPhone, Macbook ekosistemi kullanıyorsanız alacağınız keyif kat be kat artıyor.

İki kulaklık arasındaki fiyat farkına değer mi? Burası biraz bütçeye kalmış ve tartışmaya açık :) Kullanım senaryosu da önemli; sık sık kullanacaksanız, gürültü engelleyici elzemse, müziğe büyük önem veriyorsanız o fiyat farkına değer tabii. Hea ben sadece ara ara müzik dinlicem, telefon görüşmelerimi yapıcam, bastan tizden pek anlamam derseniz Airpods 2.Nesil de size fazlasıyla yetecektir.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak aradığım kişiymişsiniz=) çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Bana öncelikle mac’te ve iphone’da rahatça kullanabileceğim bir kulaklık lazım. O yüzden başka marka pek bakmadım. Kablolu kulaküstü kulaklık işimi güzel görüyordu ama sürekli tak çıkar yapıyordum konsol için .

Bas tiz çok anlamam o açıdan 2side tatmin eder beni muhtemelen.

Ergonomi ve kulak içi başlıklar önemli tabi. 2.nesilde sevmediğim tek olay başlıksız oluşuydu. Sanırım bu yüzden pro alacağım.

Şarj açısından nasıl değerlendiriyorsunuz hocam? Ben günde en fazla 1,5-2 saat müzik+ konuşma, 1,5 saatte mac’te kullanırım.

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    bu kullaniminizi tek sarjla karsilar. etrafta gurultu yoksa anc i kullanmamak sarji 1 saat arttirir. seffaf mod da anc gibi sarji fazla tuketir.

• AirPods pro 2. Nesil kulaklıkta sürekli bir öterek bildirim verme sorunu var defalarca sıfırladım yok olmuyor. Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı? Sanırım cihazın ilk tanımlandığı telefonla bir bağlantısı var o kopmuyor ancak şu an cihaz ilk bağladığı telefonda kullanılmasına rağmen hala öterek bildirim vermeye devam ediyor.

• Bugun 2019 da aldigim airpods pro kulakligimi degisim programina verdim cizirti sorunu yuzunden. Acaba degisim olarak son modeli mi veriyorlar? Tecrube eden var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    pro 2 verilenleri gormustum.

• Norge23 N kullanıcısına yanıt

Fena gerilemiş görüşme kalitesi hocam. Peki sürüm güncellemesi yapmak istemezsek nolur? Diyelim ki ben son güncellemeyi yapmak istemiyorum illa otomatik olarak güncellenir mi? AirPods Pro 2 almak üzereyim ilk defa kullanacağım o yüzden soruyorum. Bilenler destek olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 20 Aralık 2023; 1:42:3 >
  • haydar. kullanıcısına yanıt

muhtemelen sadece kulaklıkları değişirler.

• Güncellemeyi engellemek yok ya.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Bu iyi olmamış :(

• Ne yazık ki ilk aldığımda dışarıdayken sıfır sıkıntıydı artık muhabbet ettiğim insanlar telefonu eline al diyor o derece fark var arada.

• Norge23 N kullanıcısına yanıt

:( umarım güncelleme ile tekrar düzelir.

• Macbook'ta ara sıra uyarı sesi "donk-donk" yapıyor. Bunun sebebi nedir? Bir ayarı veya çözümü var mı?

• yagizfurkan kullanıcısına yanıt
    Bugün Airpods Pro 1.nesil Magsafe uyumlu cihazımı sol Airpod’un sağa göre şarjının daha hızlı bitmesi, gürültü engelleme modunda üfleme ve ıslık sesi gelmesi ve kutunun şarjının hızlı bittiği şikayetleriyle öğleden sonra garanti için servise teslim ettim.
    Yaklaşık 1 saat sonra servisten mesaj geldi ve değişim yapılacağı bildirildi 3 iş günü içerisinde teslim edileceğini belirttiler.
    Kulaklıklar değişecek yüksek ihtimalle umarım ayrıca kutuyu da değiştirirler.

• 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.