Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.476
Cevap
482
Favori
990.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garanti devam ediyor ayın 23’ünden sonra ben de götürmeyi düşünüyorum. Daha önce de gürültü engelleme modunda üfleme sesi gelme şikayetiyle götürmüştüm değişim olmuştu. Başarı Teknik Serviste yaklaşık 1 haftada sonuçlanmıştı bütün süreç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • apple usb c AirPods pro. kutularını tek başına satmaya başlamış 99 dolara.

türkiye de de satmaya başlar mı sizce?

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]macrumors
    Apple Now Selling Standalone USB-C AirPods Pro Case for $99
    https://www.macrumors.com/2023/12/13/apple-selling-standalone-usb-c-airpods-pro-case/
  • Son gelen güncellemeyle (6B34) airpods pro 2 nin görüşme kalitesi inanılmaz düşmüş durumda. Önceden kalabalıkta trafikte vs. Hiçbir sıkıntı olmadan konuşabilirken şu an ufacık bir seste karşı taraf hemen beni duyamadığını belirtiyor.

• Başlamış bile hocam 3599 TL

• Bomboş kutuya sırf type c girişi için 3599 verilmez, Pro 3'ü bekliyorum şahsen ve artık siyah renk gelmeli.

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    ayni senaryoda ses kaydederek deneyin bir de belki sebekeyle ilgili olabilir sorun.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Aaron X Loud and Wirelessyoutube
    ANC is affected ☹️ AirPods Pro 2 Firmware 6B34
    https://www.youtube.com/watch?si=HEunSD8Cn2kAqwjp&v=hrNrxQ84Rek&feature=youtu.be
    Şu videoda 4. Dakikadan sonrayı izleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 14 Aralık 2023; 11:17:40 >

link calismiyor

Bir daha bakabilir misiniz hocam

evet b34 de ayni senaryoda zayiflamis görünüyor

Hem de fena derecede

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

Sırf USB-C için alınmayacak ki. Kutuyu kaybeden insanlar olabiliyor. Onlar için sadece kutu satılması çok iyi.

• Bugün hb'dan aldığım pro 2. nesil geldi. Kurulumu yaptım garanti sonu için 22.10.2025 yazıyor; yaklaşık 1 buçuk ay kısa bu normal mi?

Bir de kulaklığı şarj etmek için herhangi bir type-c kablo ve başlık kullanmak sorun çıkarıyor mu? Iphone şarj başlığı olmasa da olur diye düşünüyorum Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• bende AirPods pro 2 lightning var.

usb c modeli ile takas etmeyi düşünen olursa teklife açığım.

• Airpods 3'ü garantiye Gürgençler'e vermiştim, bugün kendilerine ulaştım, cihazda hiçbir sorun yok diye geri dönüş yaptılar, illa tüketici hakem heyetine mi başvuralım anlamadım ki, sorunsuz cihazı neden garantiye vereyim ben. Test cihazları ile test etmişler ve hiçbir sorun çıkmamış, yersen...

• Onlar istisna, daha önce kulaklığın birini kaybetmiştim ayrıca satın almıştım. (Kutu satışı yeni mi geldi bilmiyorum.)

Benim kutu lightning çıkışlı her şarj ettiğimde kabloyu çıkarıp takıyorum, type c olsa böyle derdim olmuyacak telefon şarjıda type c olunca ortak kullanıcaktım. Bu yüzden herhangi bi yenilik yokken sırf çıkışı için almak mantıksız geldi.

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

Bende Apple’ın kablosuz şarj cihazı var. Hem iPhone’u hem AirPods’u onunla şarj ediyorum. Çok pratik. O nedenle normal zamanlarda AirPods’un Lightning girişini hiç kullanmıyorum. Ancak şehir dışına çıkacaksak ayrıca kablosuz şarj cihazını yanıma almıyorum. Şehir dışı kullanım senaryosunda AirPods’un şarj girişinin USB-C olması çok iyi olurdu doğrusu. Ama sürekli şehir dışına çıkmadığım için sırf USB-C diye o kadar para verip kutuyu almam. :) Apple keşke eski kutuyu getir yeni kutuyu al gibi bir değişim kampanyası yapıp daha uygun fiyatla satsa bize yeni kutuyu. :)

• brk-95 kullanıcısına yanıt
    Ben Airpods’larda genel bir problem olduğunu düşünüyorum. 2.nesil benimki. Zorlu Apple test yapmış ve hiçbir sorun bulamamıştı. Amazon’dan aldığım için sorunsuz iade etmiştim. Ardından aynı üründen yine aldım ve daha az olsa da yine aynı sıkıntıları yaşıyorum. Bu yüzden bizim için sorun olan şeylerin Apple’da sorun olarak görülmediğini düşünmeye başladım.

• ebugra E kullanıcısına yanıt
    Evet bende aynı şekilde düşünüyorum, ne yapabilirim bu durum hakkında sizce? servisten alıp kullanmaya devam mı edeyim yoksa itiraz mı edeyim?

• brk-95 kullanıcısına yanıt
    İstiyorsanız itiraz edin, dediğim gibi ben Apple’da çözüm bulamayınca son çare Amazon’a belirtmiştim. En azından belki olay numaralarını da dosyaya ekletebiliyorsanız onları da eklersiniz.

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.