Şimdi Ara

Apple / Airport Time Capsule 2 Tb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
6.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sokağa atmazsın paranı .. Ben senden alırım 2. El olarak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn_35 A kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar yazana kadar:

Pupa'cılara çok kızmayın, Akasya'daki dahilerin dahi haberi yok TC'ün internetten bile erişilebilirliğinden. Apple'ın, sayfalarında bu olasılıktan bahsetmemesi de garip.

Yukarıdaki mesajımda TC'e uzaktan erişim ile bilgi var (1 yıllık eski yorumlara göz atmalısınız)
    Forumda da bir konu açılmıştı TC2 uzak ve yerel erişimle ilgili:http://forum.donanimhaber.com/m_100735690/f_//tm.htm

Burada da ilk mesajda bu yöntemin sorunsuz kullanıldığı belirtilmiş:https://forums.plex.tv/index.php/topic/87832-plex-time-capsule-remote-access-with-pms-quick-question/

Yalnız, Yosemite ile sorunlar yaşanabildiğini okudum, bilginiz olsun.

En olmadı ehaberdar ile anlaşamazsanız 15 gün içinde iade şansınız var. Şu an için Amerikadan daha uygun fiyatı.

• turuncum kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler pupa daki adama geri getirsem alırmısın diyorum hayır diyor e benim cayma hakkım var diyorum kutuyu açarsan almam diyor e açmadan nasıl anlıcam işime yarayıp yaramadığını sana soruyorum bilmiyosun diyorum yine yüzüme bön bön bakıyor malesef türkiyede teknoloji mağzalarında teknolojiden anlayan adam yok neredeyse olay açıklığa kavuştuğu için gidip alayım aleti :)
    Neden Pupa da, Apple Store değil? İade koşulları yeterince net
    izmirde pupa var premium reseller olarak aslında onlarda mecburen apple standartlarında hizmet vermek zorundalar ve apple kurallarına bağlılar ama burası türkiye işte adama yasal hakkım var diyorum almam geriye jeletini açarsan diyor bana internetten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum belki onun için ama sanırım bu konuda haklısın apple store dan almak daha mantıklı bu konuda bir şey daha sormak istiyorum elimdeki macbook air ac standartını destekliyor bu reel de bir fark yaratıyor bu ac nin stabilite ve hızı n e göre anlamlı derecede farklı mı sonuç itibari ile bitrate değeri yüksek mkv ler indirip izliyorum ve normalde modem e bir hdd bağlayıp ordan plex e filmleri gösterip tvden izlemeye çalıştığımda sürekli takılmalar oluyor ve film izlenmiyor doğru düzgün mac book ile time capsule arasında ac bağlantı olması bu konudaki sorunu çözermi
    Ac standardını destekleyen cihaz hiç kullanmadım ama Apple Ac'nin N'in 3 katı hızlı olduğunu söylüyor. Bu tarz takılma yaşayanların da Airport aldıktan sonra artık hiç sorun yaşamadıklarını çokça okudum. Yeter ki sorun air'in mkv çözmede zorlanmasından kaynaklanmıyor olsun.
    mac ile ilgili olduğunu sanmıyorum mac in kendi hdd sinde yada bir usb 3.0 harici hdd yi bağladığımda sorun yaşamadan izliyorum tüm filmleri aslında modem üzerinden dlna ile izliyorum sıkıntısız ama lg oled tv de o şekilde tam ekran izlenmiyor alttan üstten siyah bant çıkıyor filmler de ve mecburen plex ile macbook sunucu yapıp ve tv ye indirdiğim playz üzerinden izleyip tam ekran yapma şansım oluyor aslında bu kadar zahmet filmleri tam ekran izleyebilmek için :)
  • gelişmeleri aktarırsanız sevinirim, ben şimdilik appletv beamer ikilisiyle filmleri izliyorum ama arşiv kısmı eksik kalıyor.
  • Time Capsule içerinde depoladığımız dosyaları iphone ve ipad üzerinden nasıl görüntüleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Time Capsule içerinde depoladığımız dosyaları iphone ve ipad üzerinden nasıl görüntüleyebiliriz?

Remote File Manager ben bunun paralısını kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Time Capsule içerinde depoladığımız dosyaları iphone ve ipad üzerinden nasıl görüntüleyebiliriz?

Remote File Manager ben bunun paralısını kullanıyorum.

Teşekkürler

• Time capsul server gibi de kullanılabiliyor mu? İçine sql tabanlı bir program kurmak ve bir kaç bilgisayardan o programı kullanmak mümkün mü?
  • yasyas kullanıcısına yanıt
    dostum selamlar ,

remote file manager ile sanırım aynı wifi deyken dosyaları görüyor , evde yoksak nasıl ulaşabiliriz acaba
  • Time capsule e fotoğraf ve videolar atıp apple tv de izleyebilir miyiz?

• cemiko C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/time-capsule-disklerine-farkli-bir-ag-uzerinden-erismek--100735690

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.