Şimdi Ara

Apple akasyadan gelen mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta Apple müşteri hizmetlerini aradığımda kayıt almışlardı telefonun pilinin erken bittiğini bildirmiştim bugün de böyle bi mail geldi bu arada telefonumun garantisi 2019 yılına kadar mevcut acaba pil değişimi için ücret mi isteyecekler yoksa ücretsiz mi olacaktır

Apple akasyadan gelen mail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

• Burayı bende okudum fakat mailde yazana göre değişim ücretli mi ücretsiz mi olacak ondan emin olamadım Bu şekilde mail gelen kimse var mı acaba

• Garantiniz devam ettiği ve modeliniz kapsam içindekilerden oduğundan ücretsiz, yoksa 129 TL.
  • ücretsiz

• ben de 6s bataryası değiştireceğim, garantisi bitti. yanlız apple ile bağlantı kurmadan direkman randevu aldım.haftaya perşembe için. stok durumu nasıldır acaba. ileri tarihe atarlarsa boşuna beklemiş olacağım, önceden apple ile irtibat kursam mı acaba
  • benim mailde 14 Gün sonra arayacağız yazıyor pil siparişi verildi deniyor sanırım yok şu an
  • merlot7 kullanıcısına yanıt
    ben de bi telefon edeyim en güzeli, boşu boşuna gitmeyim o zaman

edit: şimdi farkettim hocam 6 plus ve 6s plus için pil stok sıkıntısı mevcutmuş..benim cihaz 6s,apple destek ile yazışmıştım konu hakkında böyle bir uyarıda bulunmadılar bana..problem olmaz herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 26 Ocak 2018; 22:43:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.