Şimdi Ara

apple aldım we !!!!!!! lütfen bi göz atın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık üzüldüm diyemiyeceğim. O alete 4 000 ytl vereceğine sana ondan en az 10 000 000 000 000 000 000 E... 12 kat daha iyi bir pc toplardık.
    yeni mac lerde core duo olanlarda vista çalışıyor alıp kurabilirsin intel işlemcili ise eğer sonrada istediğin programı kurarsın gerçi bir bilgisayar kadar iyi performans veremiyor vista ile ama idare ediceksin artık almışsın birkere.

Buradan sizlerle küçük birşey paylaşmak istiyorum bu arada

YIllarca Apple mac pc den iyi dendi pekii şimdi alıntılar..

reklanımdan alıntı : Hızdan kaynaklanan göz alıcı bir bulanıklık. En yeni Intel Core 2 Duo işlemcilerle tanışın..

Güzellik zeka ve şimdi daha fazla güç ... ne bu be!!

Mac mini reklamı şimdide

Güç hiç bu kadar ekonomik olamamıştı

Mac mini dijital fotoğraflarla, filmlerle, müzik ve web ile uğraşmayı kolay ve ekonomik hale getiriyor. Hepsi inanılmaz hızlı Intel Core 2 Duo sayesinde. Bu kadar küçük bir pakette şaşılası bir güç sunan Mac mini, önceki modelinden %39 daha hızlıdır. Tamamıyla yeni yapıya bürünen dünyanın en gelişmiş işletim sistemi Mac OS X ile birlikte gelen Mac mini tüm modern ve yenilikçi yazılımlarınızı, büyük bir hızla çalıştırır.

Evet sorarım şimdi ben bu alet maden daha iyiydi eskiden pc kötüydü neden bu şekilde tükürdüğünü yalar bu insanlar ? % 39 önemsenmiyecek bir rakam değil sadece işlemci sayesinde.

APPLE MAC İNTEL VE NVİDİA DAN UZAKDUR!!!! ONlar kötüüü motorola kullansen... Diyorum ben :))) Senelerce insanları kandırmışlar meğersem...

• 1900 e laptop alırken bile 5 ay düşünüp anca alabildim 4000 i kolay gözden çıkarmışsın
  • yahu anlamadığım satış görevlisine en basit soruları dahi soramıyor musunuz?Onların işi bu. Eğer sordun da yalan söylediyse kafasına atabilirsin.Ama sanmıyorum sordugunu.Abi ben knight oynucam desen emin ol seni uzaklaştırırdı ordanknight ve apple ın yan yana gelmesi bile applea hakaret bana kalırsa.
  • sizin için oyun laptopu hangi modeldir?
  • bi SS alsakta gözümüz gönlümüz bir APPLE görse

Apple dan anlamam,ama sattığına göre iyi birşeydir herhalde
  • Sıtkı sen misin olm? bak sensen yeme milleti
  • yalnız bilgisayar imac miş olurda ram filan değiştirmeye kalkarsa bu arkadaş

bence parçaların olduğu yeri bulamıyacak

apple aldım we !!!!!!!  lütfen bi göz atın

bende imac la ilk tanıştığımda dumur olmuştum lan bunları nasıl buraya sıkıştırıyorlar diye

• Arkadaşın Türkçesi beni derinden yaraladı,başarılar diliyorum Macbook Pro 4000 TL ve memnun olmamak.
    Ben 4000 TL versem 4000 kere sorarım yahu.
  • hala online oyun çalşrısın diyor ya
    quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

quote:

Orjinalden alıntı: archvile

quote:

Orjinalden alıntı: dhadlu

hepinize tşkkürler aglıyorum gitti 4 mil

hahah hocam gerçekten hiç kullanıp incelemeden 4 milyar verdiysen ya çok zenginsin parayı harcıycak yer bulamıyon, ya da kafa buluyosun bizle..

yaptım bi salaklık hüzüme vurma online oyun çalıştırsın yeter nasıl yapabilirim!

• bişiy derdim ama neyse... banlanmim boşyere
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

yahu anlamadığım satış görevlisine en basit soruları dahi soramıyor musunuz?Onların işi bu. Eğer sordun da yalan söylediyse kafasına atabilirsin.Ama sanmıyorum sordugunu.Abi ben knight oynucam desen emin ol seni uzaklaştırırdı ordanknight ve apple ın yan yana gelmesi bile applea hakaret bana kalırsa.

satıcıların %90 u amaçları ellerindeki en kötü malı satmak yada biraz fazla mal satmak bilinçli tüketici olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 11 Ocak 2009; 3:52:54 >
  • Niye apple alıyonuz armut alın
  • PSP de oynayabileceğin oyunları bile oynayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

ne aldın ?
    iMac
    MacBook
    Mac Pro

Macbook falan derse kafa atarım ben ona

Mac Air almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_19811981

hala online oyun çalşrısın diyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

bu maclere
    doğrudan format atıp windows kurulmuyor nedir bootcamp falan

apple alıp windows yüklenir mi millet pcye apple mac os x yüklemeye uğraşıyor.
  • bende aldım kütür kütür sert sert gayet memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

bu maclere
    doğrudan format atıp windows kurulmuyor nedir bootcamp falan

apple alıp windows yüklenir mi millet pcye apple mac os x yüklemeye uğraşıyor.

Aynen.. Binbir zahmetle Leopard kurdum üstelik orjinal.. Bir daha Vista nın XP nin yüzüne bakar mıyım?! Sen de gitmişsin knight için XP aranıyorsun..

Enteresan walla..

• quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

inanmıyorum nerdeyse apple aldıgıma pısman oldum hıcbır sey ınmıyo ne knıght ne msn lutfen bir yol gosterin bana ne yapıım

adam apple almış, kınayt calıstırmıyo diye yakınıyor
  • bende aldım akşam.kilosu elli kuruş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.