Bildirim
apple aldım we !!!!!!! lütfen bi göz atın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Apple öyle herkesin kullanacağı bir PC değil.Herşeyin Mac sürümünü bulman gerek.Artı Apple kullananlar genelde programcılar falan.Kısacası oyun bilgisayarı değil -
e be kardeşim daha önce hiç mi mac kullanmadın hadi diyelim kullanmadın normaldir bir çoğumuz bilmiyor kullanmasını neden gidip pc varken apple aldın kullanmasını bilmiyorken ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 2 Ocak 2009; 23:00:17 > -
apple senin neyine hocam....derdini sakince anlat yardımcı olalım...onun içinde xp yüklü sanmıyosun umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
apple senin neyine hocam....derdini sakince anlat yardımcı olalım...onun içinde xp yüklü sanmıyosun umarımquote:
Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
apple senin neyine hocam....derdini sakince anlat yardımcı olalım...onun içinde xp yüklü sanmıyosun umarım
adamı direk ağlatır bu laf -
he şimdi soy soy ye işte apple'ıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651Dquote:
apple senin neyine hocam....derdini sakince anlat yardımcı olalım...onun içinde xp yüklü sanmıyosun umarım
adamı direk ağlatır bu laf
Alıntıları Göster
-
hepinize tşkkürler aglıyorum gitti 4 milquote:
Orijinalden alıntı: alyanki
he şimdi soy soy ye işte apple'ı
Alıntıları Göster
-
ne aldın ?quote:
Orijinalden alıntı: alyanki
he şimdi soy soy ye işte apple'ı
Alıntıları Göster
iMac
MacBook
Mac Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651Dquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: AppendiX
quote:
laf adama girmiştir
-
quote:
Orijinalden alıntı: WowStyle
hepinize tşkkürler aglıyorum gitti 4 mil
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dhadlu
hahah hocam gerçekten hiç kullanıp incelemeden 4 milyar verdiysen ya çok zenginsin parayı harcıycak yer bulamıyon, ya da kafa buluyosun bizle..
-
zamanla alışır ve iyiki almışım dersin. inan banaquote:
Orijinalden alıntı: Kuray
ne aldın ?
iMac
MacBook
Mac Pro
Alıntıları Göster -
İade etme şansın falan yokmu ya da değiştirmequote:
Orijinalden alıntı: M60!quote:
Orjinalden alıntı: AppendiX
quote:
laf adama girmiştir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: archvilequote:
hahah hocam gerçekten hiç kullanıp incelemeden 4 milyar verdiysen ya çok zenginsin parayı harcıycak yer bulamıyon, ya da kafa buluyosun bizle..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: archvile
quote:
yaptım bi salaklık hüzüme vurma online oyun çalıştırsın yeter nasıl yapabilirim!
-
quote:
Orijinalden alıntı: WowStyle
Alıntıları Gösterquote:
afedersin ama bu kadar bilinçsizce nasıl harcıyabildin 4 milyar lirayı
Apple nin bilgisayarları öyle boş boş işler yapabileceğin bilgisayarlar değildir genelde yazılımcılar gazeteciler vs mesleklerinde kullanır almış olduğun bilgisayar çok güzel ama sen böyle son çıkan oyunları oynamak filan istiyorsan yanlış bilgisayar almışsın
o fiyata en kral bilgisayarı toplatırsın veya iyi oyunda oynuyabileceğin laptop alırsın bana kalırsa alabiliyorsan al paranı cihazı geri ver
-
öğrenirsinquote:
Orijinalden alıntı: _Kubar_
İade etme şansın falan yokmu ya da değiştirme
Alıntıları Göster -
beyler son bir soru apple a XP yüklerinirmiquote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
öğrenirsin
Alıntıları Göster -
No ss No güvenquote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
öğrenirsin
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désirquote:
Apple nin bilgisayarları öyle boş boş işler yapabileceğin bilgisayarlar değildir genelde yazılımcılar gazeteciler vs mesleklerinde kullanır almış olduğun bilgisayar çok güzel ama sen böyle son çıkan oyunları oynamak filan istiyorsan yanlış bilgisayar almışsın
o fiyata en kral bilgisayarı toplatırsın veya iyi oyunda oynuyabileceğin laptop alırsın bana kalırsa alabiliyorsan al paranı cihazı geri ver
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Keşke bendede olsa 4 milyarda alsam bi İmac falan xD . Arkadaşım bildigim kadarıyla yeni işlemciler Windows sürümlerinide destekliyor. Çift sistem yükletirsin . Xp yi kullanırsın yinede istedigin çogu şeyi çalıştırır fakat. Oyun bilgisayarı kesinlikle degil o bilgisayar. Arkadasında dedigi gibi genelde büyük şirketlerde kullanılıyor.Degiştire biliyorsan degiştir. Degiştiremiyorsan bana hediye edebilirsin :) Ayrıca onun parçalarıda bir okadar pahalıdır. Örnegin klavyesi en son aldıgımda 70 Euro falandı. Şimdi dahada pahalıdır.
-
ya şuan yalan söylemeyeceğim.. kimse kusra bakmasın ama şuan ne düşünüorum biliyormusunuz... böyle insanlar güzel güzel mac leri alıp kullanamazken bizim gibi macin altından girip üstünden çıkabilicek mac manyakları alamıyor ya bu aleti.. işte ona üzülüyorum vallaha..quote:
Orijinalden alıntı: Psychonautsquote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Keşke bendede olsa 4 milyarda alsam bi İmac falan xD . Arkadaşım bildigim kadarıyla yeni işlemciler Windows sürümlerinide destekliyor. Çift sistem yükletirsin . Xp yi kullanırsın yinede istedigin çogu şeyi çalıştırır fakat. Oyun bilgisayarı kesinlikle degil o bilgisayar. Arkadasında dedigi gibi genelde büyük şirketlerde kullanılıyor.Degiştire biliyorsan degiştir. Degiştiremiyorsan bana hediye edebilirsin :) Ayrıca onun parçalarıda bir okadar pahalıdır. Örnegin klavyesi en son aldıgımda 70 Euro falandı. Şimdi dahada pahalıdır.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
ne aldın ?
iMac
MacBook
Mac Pro
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kuray
ne aldın ?
iMac
MacBook
Mac Pro
Benzer içerikler
- atatürkün atını kimler çaldı
- kola mı daha zararlı bira mı
- hakim mi savcı mı
- ismek ingilizce kursu yorumları
- sigara kokusu kaç saatte geçer
- penis nakli
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X