Şimdi Ara

apple aldım we !!!!!!! lütfen bi göz atın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oxygen3

bende aldım akşam.kilosu elli kuruş.

yüzüne demek gibi olmasında espirin iğrenç olmuş
  • bir ipod nano kullanıcısı olarak apple almayı anlarım sonucta tek ıslevi mp3 calmak ve fıyatıda mılyarlar degıl de 4 mılyar bu pcye vermek adam bizle torpil geçiyo bence.. olum sen manyaq mısın? kuracan 2000 liraya pasa gibi toplama pc yi 2000 nede bir plazma ohhh oturacan karsina dunya karsinda
  • gidip apple a okadar para verirsen lök gibi elin kolun bağlı kalırsın işte böyle.

ayrıca apple alanlar genelde sırf hava atarlar applelarıyla ve windowsu filan kötülerler. bence bu bootcamp olayı olmamalıydı. nasıl mac os pclere yüklenmiyorsa, microsoftta windowsu vermeyecekti apple'a. o zaman görürdüm ben hava atacakları. hepsi sırf hava olsun diye bile bile macin eziyetlerine katlanırım windowsta ne diye alıyolar sonra tırım tırım bootcamp olayı nasıl oluyo diye aranıyolar...
  • laf sokmak icin iyi hortlatmıssın icinde kalmamıstır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

gidip apple a okadar para verirsen lök gibi elin kolun bağlı kalırsın işte böyle.

ayrıca apple alanlar genelde sırf hava atarlar applelarıyla ve windowsu filan kötülerler. bence bu bootcamp olayı olmamalıydı. nasıl mac os pclere yüklenmiyorsa, microsoftta windowsu vermeyecekti apple'a. o zaman görürdüm ben hava atacakları. hepsi sırf hava olsun diye bile bile macin eziyetlerine katlanırım windowsta ne diye alıyolar sonra tırım tırım bootcamp olayı nasıl oluyo diye aranıyolar...

Windows'u kötememek çok zor. Vista kullanıyorum, bu kadar ağır hantal bir işletim sistemi olamaz. Microsoft'un kendi programını, kendi sitesinden kurarken bile güvenlik soruları geliyor, virüs taraması yapıyor.

Apple'nin bilgisayarlarının gazetecilik, fotografçılık, grafik tasarım vs vs gibi mesleklerde çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Daha kullanışlı programlar var, daha stabil.

• quote:

gidip apple a okadar para verirsen lök gibi elin kolun bağlı kalırsın işte böyle.

/>

Neden hortlattın

• o diilde ben ilk mesaja takıldım.arkadaş mac almış ne indiremiyomuş?

bootcamp ile xp yükleyip rahatlıkla knight oynayabilirdi bu arada kimse tavsiye etmişmi bilmiyorum ama.neyse geçmiş bitmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Windows'u kötememek çok zor. Vista kullanıyorum, bu kadar ağır hantal bir işletim sistemi olamaz. Microsoft'un kendi programını, kendi sitesinden kurarken bile güvenlik soruları geliyor, virüs taraması yapıyor.

Apple'nin bilgisayarlarının gazetecilik, fotografçılık, grafik tasarım vs vs gibi mesleklerde çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Daha kullanışlı programlar var, daha stabil.

neden daha stabil? çünkü donanımı sağlam. sende de güzel bi sistem olsa vistayı kötülemezsin

• iyi yapmışşın... mademki yaptın o zaman,photoshop felan kullanır web tasarım yaparsin(merakın varsa...)

knight msn için 500 tl daha ver (ki 4000 veren adama koymaz) 2. el yada 0 bir pc al 500 tl varsa tabi...
  • O zaman

apple aldım we !!!!!!!  lütfen bi göz atın

• osx ile windowsu yanyana koymak bile ayıp.arada çok fark var.
    ama iyi olmak yetmiyor her zaman şarkıdaki gibi...
    mercedes de daha iyi araba ama renault daha fazla satıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

inanmıyorum nerdeyse apple aldıgıma pısman oldum hıcbır sey ınmıyo ne knıght ne msn lutfen bir yol gosterin bana ne yapıım

kardesim arastırmadan etmeden daha bi kere bile mac basına oturmadan şekil olsun diye apple alıyonuz sonra apple ya bok atıyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

neden daha stabil? çünkü donanımı sağlam. sende de güzel bi sistem olsa vistayı kötülemezsin

Neden daha stabil? Çünkü Windows gibi önceki sürümlerin hamallığını yapmıyor, aynı sistemi kurup windowsla kullanabilirsiniz, performans çok farkedecektir. Microsoftun Office programı Macte daha hızlı çalışmaktadır ki programı yazan yine Microsofttur. Windowsun artık yeniden yazılma vakti gelmiş bana kalırsa, her 10 saniyede bir soru soran bir işletim sistemi olmaktan ziyade daha kullanımı kolay hale getirilmeli. Yükleme ve silme işlemleri sürükle bırak işlemiyle yapılabiliyorken Macte, neden windows her şeyi dolaştırıyor anlayamıyorum. Ama sorsan şu anda XP altından yazıyorum bu mesajı, çünkü oyun oynamayı seviyorum. Ama farkları da görebilecek kadar bilgim de var şükür.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

No ss No güven

yeterince açıklayıcı olmuştur ama apple knighta girmeye çalışan adama her şey müstehaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

bu maclere
    doğrudan format atıp windows kurulmuyor nedir bootcamp falan

apple alıp windows yüklenir mi millet pcye apple mac os x yüklemeye uğraşıyor.

Örnek ben 7 aydır bi kuramadım gitti şu mereti yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

bu maclere
    doğrudan format atıp windows kurulmuyor nedir bootcamp falan

apple alıp windows yüklenir mi millet pcye apple mac os x yüklemeye uğraşıyor.

Örnek ben 7 aydır bi kuramadım gitti şu mereti yaaa

• Sat o bilgisayarı birilerine ciddi diyorum.Makinaya yazık senin gibi macintosh'a knight yüklemeye çalışan birinin elinde harcanmasın.
  • Apple'a mail atalımda o güzelim alete knight yüklemeye çalıştığın için elinden alsınlar.

Para işte bunun gibi adamlara geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Apple'a mail atalımda o güzelim alete knight yüklemeye çalıştığın için elinden alsınlar.

Para işte bunun gibi adamlara geliyor.

Zamanında (5 yaşındayken) bende Mac kullanmıştım. Mavi şeffaf bişiydi. Çok severdim kendisini. Şimdi param olsa gidip bir Macbook alırım. Ama o bilgisayarı alıpta oyun oynamak isteyeni ilk defa görüyorum. Sadece oyun da değil. Knight oynamak istiyor adam ya Mac'te

• quote:

Orjinalden alıntı: WowStyle

inanmıyorum nerdeyse apple aldıgıma pısman oldum hıcbır sey ınmıyo ne knıght ne msn lutfen bir yol gosterin bana ne yapıım

vista yükleyebilirsin yada azcık daha bekle windows 7 yükle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.