Şimdi Ara

APPLE ALINMALI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum ve iphone 6 note4 s6 gibi telefonlar arasında kaldım daha önce apple kullanmadım ios ile ilgili çok bir bilgim yok bana almam için veya almamam için önerilerde bulunursanız ve apple ile ilgili olarak bilgilendirirseniz sevinirim.

• Note4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evan Williams -- 7 Temmuz 2015; 20:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma kardeş dertsiz başına dert alırsın, yemin olsun sonra başka telefon kullanamaz oluyor insan..
    Android al hiç degilse kendisine bağlamaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple forumunu yada düşündüğün diğer telefonların forumunu 5-10 sayfa oku gerekli bilgiye ulaşırsın. Armut piş ağzıma Düş mantığından çok daha faydalı olur senin için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000tl telefon alabilen birisi 3000 tlye iphone almalı. Uzun kullanım vaadediyor. Android kullandığım zamanlar sürekli değiştirirdim. Şimdi ise saçma buluyorum. Zira gram performans sıkıntım yok. Şimdi android de artık performanslı diyenler olacak tabi onların görüşü saygım var ama bence öyle değil.

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Kendisine bağlaması daha iyi dğeilmi zırt pırt telefon değişimi olmaz alır kullanırız ?
  • Yıllarca Android kullandım. 1 ay kadar önce IOS merakımdan iPhone 6 aldım. Keşke daha önce Nexus 4 yerine iPhone 5 alsaymışım diyorum şimdi. Telefon sadece işini yapsın yarı yolda bırakmasın dert tasa Olmasın ve güncel Kalsın istiyorsan iPhone 6 al geç. Ya da iPhone 6+ da olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu anki aklım olsa ne apple ürünü alırım ne bir telefona 2000den fazla vermem. hatta 1500. pahalı olmayan telefon alıp bu sürekli değişen piyasada hiç değilse üzülmem. gerektiğinde değiştirirsin zaten.

2,5 yıldır iphone 5 kullanıyorum. böyle koskoca yazılım devi dediğimiz bir firma tüketicisine ihanet etmekten başka bir şey yapmıyor. sırf piyasa ve daha fazla kar için eski sürüme düşüremiyoruz, saçma sapan kısıtlamalarla boğuşuyoruz.... yeter artık
  • kesinlikle almalısın çok fazla tel kullandım bugune kadar ama en rahatını appleda buldum
    kullandıgım iphoneler:3gs,4s,5s
  • Fiyat konusu göreceli ama piyasadaki telefonlar diosan iphone başka kardeşim note 4 g3 s6 note 3 kullanmış biri olarak söylüyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Yıllarca Android kullandım. 1 ay kadar önce IOS merakımdan iPhone 6 aldım. Keşke daha önce Nexus 4 yerine iPhone 5 alsaymışım diyorum şimdi. Telefon sadece işini yapsın yarı yolda bırakmasın dert tasa Olmasın ve güncel Kalsın istiyorsan iPhone 6 al geç. Ya da iPhone 6+ da olabilir.

3gs yerine i900, iphone 5 yerine xperia z almıştım bende. çook fazla pişmanım hepsinden keşke hepsini iphone alsaydım.

• alinir tabi hocam cok uzun sure de goturur sizi

• Vergi gelecekmiş elini çabuk tut hocam.
  • Büyük ekran düşünüyorsan 6 Plus al, Note 4 5.7 , Plus 5.5 zaten. Ve 6plusun sarj performansı da cok iyi. Iosa alışınca başka telefon kullanmak istemeyebilirsin, dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-Baranov. -- 8 Temmuz 2015; 12:34:07 >
  • iphone 6 al geç derim. Şimdi sen 4gb ram li android canavarı bile alsan 6 ay sonra yavaşlar o cihaz. android resmen ölüm.
    zamlar gelince iphone 6 minimum 3100 tl olacak elini çabuk tut.
  • 3GB ramli android kullanıyodum ondan önce 4 sene 4s kullandım bi çılgınlık yapayım dedim 1 hafta dayanabildim sonrası malum iphone6 plus

• o kadar sövüyorlar, alınmalı yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.