Şimdi Ara

Apple Ankara Servis Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaza sonucu iphone 7 plus telefonumun ekranı kırıldı. Bulunduğum şehirde apple servisi olmadığı ve kargo ile işlerin uzayacağını düşünerek telefonumu ankarada abime gönderip elden teslim edeceğim ekranın değişmesi için.

Başarı servisi oturduğu yere çok yakın aynı gün servis hizmeti diye bir ibaresi var.

Sizlere sorum Başarı servisi iyi midir? Herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Ya da Anakara’da önerebileceğiniz başka bir servis var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Bireysel Bilişim 7 plus cihazımdaki sorunu yazın çok kısa sürede hallettiler.Uygulanan her işlemde sms geldi.Cihaz değişimi yaptılar direk sorunumda.

• Teşekkür ederim cevabınız için onu da listeye aldım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

Arkadaşlar merhaba.

Bir kaza sonucu iphone 7 plus telefonumun ekranı kırıldı. Bulunduğum şehirde apple servisi olmadığı ve kargo ile işlerin uzayacağını düşünerek telefonumu ankarada abime gönderip elden teslim edeceğim ekranın değişmesi için.

Başarı servisi oturduğu yere çok yakın aynı gün servis hizmeti diye bir ibaresi var.

Sizlere sorum Başarı servisi iyi midir? Herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Ya da Anakara’da önerebileceğiniz başka bir servis var mı?

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. Ben yetkili serviste çalıştığımdan reklama girmesin diye isim vermeyeyim. İsterseniz siz bana özelden ulaşın ben yardımcı oldururum size.

Özelden yazmayacaksanız da size tek önerim cihazınızı vereceğiniz firma sadece Apple'a bakan yetkili servis olsun. Aynı masada yazıcı tamir eden firmalara ben telefonumu vermem şahsen.

Hocam. Özel mesaj atamıyorum size site hata veriyor ama anlayamadım. Sizden rica etsem siz de dener misiniz?

• Kuğulu parkın karşısında kuğulu iş hanında 2. Katta çok iyi bir telefon tamircisi var tavsiye ederim

• Iphone 7 plus ekran değişimi için bende servis önerilerinizi bekliyorum.
  • Ekran değişimi için servis önerisi olan varmıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.