|
Apple App Store'da üstlerde çıkan uygulama dolandırıcı çıktı: Facebook hesaplarını ele geçirdiler!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Her şeye sazan gibi atlamanın alemi yoktur.
-
Zaten Bu tür şeyleri kullanmak demek gel gel demek yani kaşınıyorum demek
Hemen hemen her gün diyorum dedirtiyorlar ve Bugün bir kez daha iyi ki sosyal medya kullanmıyorum dedim sadece bi Twitter kullanıyorum Microsoft Apple Google teknoseyir gibi hesapları takip ediyorum bildimleri açık gelen bildirimleri okuyup kapatıyorum aynı şekilde YouTube da böyle kullanıyorum aksi halde Twitter spam trol yuvası dolaştıkça kaptırırsın kaybolursun çöplükte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 7 Ağustos 2022; 16:19:27 >
-
Ama apple çok güvenli😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama Apple kanka, güvenli Android gibi değil kanka güvenli bu. %100 güvenli kanka.
Demek oluyorki kimseye güvenmemek gerekiyor kendi eşeğimizi kendimiz sağlam kazığa bağlamalıyız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adroidciler için için süper ve bulunmaz bir haber geldi yine güvensiz diye sallayacaklar.... ama emniyet siber suçlarda çalışmış biri olarak yazıyorum vakaların yüzde 95 adroid kaynaklı banka hesaplarından hesap çalınmasına kadar....ayrıca ios bir uygulama yazıpta hala onay alamayan arkadaşlarımı tanıyorum yani tabikide dünyada hiçbirşey yüzde yüz güvenli değil applenin böyle bir iddası yok en azından yüzde yüz garanti vermiyorlar ama şimdi ortada 2 kapı var biri tahta diğeri çelik hangisini evine takarsınız derseniz ben çelik derim fakat unutmayın ki çelik kapıdan da geçen hırsızlar olacaktır illaki, buraya gelip çelik kapı tahta kapıdan daha güvenli demagojisi yapmayın bir zahmet. hala alabileceğimiz en güvenli telefon apple bir zahmet bunu sindirin artık..
-
Siber suçlar ve FBI da çalışmış biri olarak söylüyorum BlackBerryden başkası yalan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsun millete akıl dağıtıyorsun...
-
çaycı olarak mı çalıştın?
-
Apple'ın kendisi dolandırıcı firma
-
Sen bilinçi kullanıcı olursan ne kullanırsan kullan güvenliğini sağlarsın. Vakalara gelince %75 Oranla Türkiye de Android kullanılıyor..Bunun içinde teknolojiden bi haber amcalarımız dedelermiz var. Adam alo dicem sadece diyor 3-4k ya android alıyor.Ayrıca Kapı benzetmesi çok saçma. @pskillercheto arkadaşın dediği gibi çaycı olarak çalıstıgına inanıyorum.
-
bizim şubeye çaycı bile olamayacak sen gibi adamların ifadesinin alındığı yerde çalıştım...
-
banka hesabının boşaltıldığında ağlayan bilgisayar müh. mezunlarınızda gördüm bu işin bilinci bir anlık hataya bakar o hatalar apple harici telefonlarda geri dönüşü farklı olur bir kerelik dışardan apk yüklemelik herşey ki bunu bilen kullanıcılar yapıyor amcalardan böyle bilinçsizce hareketler emin olun az geliyor. ben size tecrübemi anlattım hayatınızda giremeyeceğiniz göremeyeceğiniz yerlerde çalışan birini ezik gibi dalga geçerek üste çıkma çabasına gerek yok şunu da ekliyeyim bizdeki çaycının bile sizden daha bilgili olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 8 Ağustos 2022; 9:14:41 > -
bu konuda haklı olabilirsin firmayı savunmadım tecrübemi anlattım dolandırıcılık konusu ayrı bir tartışma
-
bizde senin gibilerin eğitimi için KEM şube var tavsiye ederim senden öğrenecek bir şeyim şimdilik yok ama dediğim yeri araştır çok faydalı olur senin için kendini geliştirirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 8 Ağustos 2022; 10:56:20 > -
Adamsın knk..
-
Öğrenecek yazamayan adam millete akıl dağıtıp laf sokmaya çalışıyor... Daha klavye kullanmayı bilmiyorsun
Siber güvenlik diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine söylüyorum senin yerin KEM şube ben uğraşamam seninle seni eğitmek için eğitim almadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 8 Ağustos 2022; 10:57:23 > -
yazdıklarım bazı fancıların zoruna gitmesin burdan herkese cevap veremem katılırsın katılmazsın bu senin meselen ama adam gibi cevap yazarsın adam gibi muamele görürsün... çaycımınsın şu musun bu musun demek yerine konuyu tartışın herkes sizin gibi gereksiz bir insan değil buraya adam akıllı bişi öğrenmek için gelen ve yorumlara bakan insanlarda var gidin telefonlarınızla öbür tarafta oynayın... 12 yıldır dh takipçisiyim böyle seviyesiz insanlarla ilk defa karşılaşıyorum
-
Daha zorunlu temel eğitimini düzgün alamayan adam millete akıl dağıtıyor.143 zafer
https://youtu.be/om-zU6Wg5XA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
adroidciler için için süper ve bulunmaz bir haber geldi yine güvensiz diye sallayacaklar.... ama emniyet siber suçlarda çalışmış biri olarak yazıyorum vakaların yüzde 95 adroid kaynaklı banka hesaplarından hesap çalınmasına kadar....ayrıca ios bir uygulama yazıpta hala onay alamayan arkadaşlarımı tanıyorum yani tabikide dünyada hiçbirşey yüzde yüz güvenli değil applenin böyle bir iddası yok en azından yüzde yüz garanti vermiyorlar ama şimdi ortada 2 kapı var biri tahta diğeri çelik hangisini evine takarsınız derseniz ben çelik derim fakat unutmayın ki çelik kapıdan da geçen hırsızlar olacaktır illaki, buraya gelip çelik kapı tahta kapıdan daha güvenli demagojisi yapmayın bir zahmet. hala alabileceğimiz en güvenli telefon apple bir zahmet bunu sindirin artık..
|
Ama Apple kanka, güvenli Android gibi değil kanka güvenli bu. %100 güvenli kanka.
Demek oluyorki kimseye güvenmemek gerekiyor kendi eşeğimizi kendimiz sağlam kazığa bağlamalıyız. |
Sen bilinçi kullanıcı olursan ne kullanırsan kullan güvenliğini sağlarsın. Vakalara gelince %75 Oranla Türkiye de Android kullanılıyor..Bunun içinde teknolojiden bi haber amcalarımız dedelermiz var. Adam alo dicem sadece diyor 3-4k ya android alıyor.Ayrıca Kapı benzetmesi çok saçma. @pskillercheto arkadaşın dediği gibi çaycı olarak çalıstıgına inanıyorum. |
Benzer içerikler
- amazon drive
- ? anlamı
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- youtube uyku modu
- telegram numarasız hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X