Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan7600

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

Arkadaşlar bugün bir tane daha buldum satan adam ilanında 299 dolar 8gb sınırlı falan yazmış... 8lik üretimi varmı yaw kAfam karıştı...

hocam o ilan fake

Neden sizi böyle düşündüren nedir acaba?

Hocam anlıyamıycak kadar saf olamazsınız Yenı Nesılde 8 GB yok ayrıca 299 Dolar amerıka cıkıs fıyatı TAX sız halı %8 de tax eklenıyor.Adam zararına satış mı yapıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Adam mesajıma cevap vermiş.. 32 fb olduğunu söylüyor hemen mavi 32 gb yolla dedim kapıda ödemeli... 299 yaa AppStore ile aynı.... Fiyat...

Daha satışa çıkmadı ama.

Hocam adam çıktıktan sonra 1 haftada teslim diyor...

Fake bence o.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün bir tane daha buldum satan adam ilanında 299 dolar 8gb sınırlı falan yazmış... 8lik üretimi varmı yaw kAfam karıştı...

hocam o ilan fake

Hocam anlıyamıycak kadar saf olamazsınız Yenı Nesılde 8 GB yok ayrıca 299 Dolar amerıka cıkıs fıyatı TAX sız halı %8 de tax eklenıyor.Adam zararına satış mı yapıyor?

Hocam mesajlarımı okursanız 8 değil 32 yazdım... Adam satışım 299 + payım hariç dedi... Yani 350 dolara falan geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o ilan fake

TAX fiyatı dahil değil yani ? Burada kaç paraya patlar toplam ?

• hocam vallahi ben karar verdim 600 tl yi 1 tl bile geçerse kararım kesin !!!!!!!!!l
    ALMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sony xperia arc s yada LG optimus 2x alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

ipod touch 4. nesil şimdi ucuzlar mı?Psp gibi 200 e 300 e sıfır bulabilir miyiz :D

300 e değilde 500 e var 32 gb ları
  • Çıksın çıksın. Diğer 2-3'lerin fiyatını düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marqus

Çıksın çıksın. Diğer 2-3'lerin fiyatını düşürür.

2. nesiller satistan kaldirilali cok oldu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KULLANDIĞI SES ÇİPİ VE ANFİ olup olmadığı merak ediyoruz... ayrıca TİKİBOYLARIN hava yapmak için kullancağı alet olacağı gibime geliyor

SONY
    İRİVER
    Cowon
    Meizu Bunların eline su dökeceğini düşünmüyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

ağzına sağlık aynısını yazmak için hazırlanıyordum, müzik dinleme amaçlı olan bi alette ses ile alakalı bilgi yok. ne kadar enteresan.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.