Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan7600

Yahu herşey çok güzel ama aklım taklan birkaç şey var lütfen yardımcı olun... Şu arkasındaki siyah bant ne? Kimse sormamış bile bir arkAdaş dışında... Gps modülü yok denmiş gerçekten yokmu? 16 lık modeli 3.5 inç mi acabA şuan itouch 4 den yazıyorum... Cihaz nezaman çıkar tr fiyatı ve amerika dn alma fiyatı (tl ile) kaç olur... Yardım...

O siyah olan yerde büyük ihtimal wi-fi anteni var.
    199 Dolara satılan model 4. Nesil 16 GB, 249 Dolar planda 4. Nesil 32 GB.
    5. Nesillerse; 32 GB 299 Dolar, 64 GB 399 Dolar. Bunlar Amerika taban fiyatı, eyaletinde göre fiyata vergi ekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bi yardimci olursaniz sevinirim her sitede Ekim ayinda cikacak yaziyor NET bir tarih yokmu yahu?

• gayet güzel bi cihaz
  • Forumda gelecek dedim ipleyen olmadı açıkçası artık bende bittiğini düşünüyordum dün akşam görünce şok oldum Anlamadım nokta neden renkli ? neden a6 değilde a5 işlemci?
  • Kesinlikle hiçbir teknolojik ürünün fanboyu değilim ama doğruya doğru, i cihazlarında donanımın hiçbir önemi yok, neden bu kadar taktınız a5e 6ya anlamadım. Bir uygulama ya çalışır ya çalışmaz android gibi çalışacak mı kasacak mı derdi olmaz iosda. Hem android hem de ipod 2.nesil kullanıyorum. iPod kadar şarjı giden bir multimedya cihazı varsa onu alalım, 16çekirdekli cpusu olan android telefonu olda ne olacak, eğer uzun bir otobüs yolculuğunda şarjı beni götüremeyecekse. Bir de oyun oynamayan, binbir çeşit uygulamadan habersiz, kamera kullanmayan, müzik dinlemek için bu cihazı almak isteyenler var, almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

Kesinlikle hiçbir teknolojik ürünün fanboyu değilim ama doğruya doğru, i cihazlarında donanımın hiçbir önemi yok, neden bu kadar taktınız a5e 6ya anlamadım. Bir uygulama ya çalışır ya çalışmaz android gibi çalışacak mı kasacak mı derdi olmaz iosda. Hem android hem de ipod 2.nesil kullanıyorum. iPod kadar şarjı giden bir multimedya cihazı varsa onu alalım, 16çekirdekli cpusu olan android telefonu olda ne olacak, eğer uzun bir otobüs yolculuğunda şarjı beni götüremeyecekse. Bir de oyun oynamayan, binbir çeşit uygulamadan habersiz, kamera kullanmayan, müzik dinlemek için bu cihazı almak isteyenler var, almayın.

ios sürümü destekliyorsa her oyun çalışıyor isterse a1 olsun farketmez.
  • Kasayı ilk gördüğümdeki halim:
    Cidden olmuş.Donanımıda bir ipod için yeterde artar bile.
    Bu cihaz beniİphone 5 ten daha fazla heyecanlandırıyor.
  • Iphone a göre oldukca başarılı olmus.
  • Çok güzel ama 16GB hafızalı olanı yok.
  • apple sitesinde ipod touch 4 icin 16 ve 32 gb lik modeller var bu nedir 8 lik kalkti mi

• iPhone 5'den daha çok sükse yaptı bence.
  • Ram miktarı belli oldu mu arkadaşlar?
  • Alet güzel olmuş cidden, beğendim...
  • Sırf kulaklığı merak ediyorum. Gerisi hikaye...
  • Cihaz güzel olmasına güzel de iki yıl önce kendisiyle aynı gün tanıtılan iPhone 4 ün kullandığı islemciyle çıkan itouch şimdi 1.5 sene önce iPad 2 de kullanılan işlemciyle karşımıza çıkıyor. En azından a5x işlemci kullanılmalıydı.

• kulakligi bende merak ediyorum ciksada alsak aga yaa parasida hazir.

• para biriktirmeye başlıyorum kesinlikle alacağım bir ürün iphone 5'ten daha fazla satar bu forumda cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Bende hala ipod suffle var 512 mb :D

• Knight kardes yanlis yazmisin 16 gb eski modelde var yeni modelde 32gb 299 64gb 399 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 14 Eylül 2012; 1:57:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben buldum bile... Sahibinden de bir adam shuffle7 satıyordu ... Dedim ipod touch5 bulabilirmisin? Dedi renk kapasite belirle... 23 ünde gönderem biryerde okuduğumA göre iphone bu ayın 21 inde satışa çıkacak... Sanırım beraberinde ipod touch 5 - shuffle 7 - iTunes 11 de satılacak (11 iTunes satılmıyor..) adamda bana 23 ünde gönderecek... İnceleyipte bir konu açarım artık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.