Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

iPhone yerine bu + android telefon her türlü tercihimdir.

F/P bakımından her turlu. iPhone, Türkiye'de satıldığı fiyati haketmiyor.

Aslında cogu şey Türkiye'de satıldığı fiyatı haketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

iPhone yerine bu + android telefon her türlü tercihimdir.

F/P bakımından her turlu. iPhone, Türkiye'de satıldığı fiyati haketmiyor.

Aslında cogu şey Türkiye'de satıldığı fiyatı haketmiyor.

Kesinlikle Türkiye fiyatı rezillik ama Android telefonların çoğunun da Türkiye fiyatı iç açıcı değil yurtdışına göre.
  • Renkleri çok güzel, beğendim ama arkadaki iPod yazısı biraz büyük olmuş gibi. Hiç yazmasaymış daha iyiymiş sanki.
  • çok beğendim sanırım alıcam umarım ucuz girer
  • Arkadaşlar bu cihazı almanızdaki temel amaç müzik dinlemek olmalı, ses kalitesinden ziyade öncelikli olmayan ayrıntılara yorum yapıyorsunuz.
  • 16 gb ligi 200 den sunsalarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

ipod 4g fiyatindan sunsaydi al benisi olabilirdi... uzgunum apple gene olmadi :(

Zaten aynı fiyatlar. 4. Nesilde 8 GB modeli vardı ama bu nesilde o yok ve 32 GB,64 GB fiyatlandırmaları aynı.
    Daha önce olmayan 16 GB 4. Nesil modeli 4. Nesil 8 GB fiyatına, 32 GB 4. Nesil ise 50 Dolar daha ucuza.
    Üründe keşke A6 veya A5X olsaydı. Her ne kadar kabullenmesemde daha önce A5 gelme ihtimalinin büyük olduğunu biliyordum. Bu işlemci 2 yıl sıkıntı çıkarmaz zaten, ekran çözünürlüğünün yüksek olması da avantaj.
    Kamera 4. Nesilde çok eleştiri almıştı. Şuan ise günlük kullanımda fazlasıyla yeterli bir kamera mevcut.
    Genel olarak ta değerlendirmem gerekirse; güzel ve hoş bir cihaz olmuş. Farklı renk seçenekleri değerlendirilebilecek şuan için Apple'ın en iyi f/p cihazı olmuş. Bize düşen alıp kullanmak.

bencede 4 u satip bundan almak lazim tek begenmedigim tarafi arkadaki siyah anten uyuz oluyorum ona.Ipod touch 4 zaten cok inceydi bunu dusunemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

iphone 5 mi yoksa elinde 9900 varken yanına yeni nesil touch mı? çok güzel olmuş kumanda gibi bir telefon yerine 2li sıkı bi konsept yapılabilir. beklemede kaldığım iyi olmuş.

Bendede 9900 var ve yaninda bir Ipod Touch 5 alicam

• İpod touch renk seceneklerini sunmasi cok iyi olmus applein ama Turkiyedeki kdv bu gibi urunlerin dikkat cekmesini azaltiyor 250 dolar buraya geldi mi 700 tl

• arkadaşlar daha önce ipod touch kullanmamış biri olarak şuanda Galaxy S3'üm var ve elimdeki premium kulaklıklarda ağır sıçıyor..bu ipod touch ın performansı nasıl olur???

elimde 90 liralık sony mp3 player var s3 ten 10 kat daha iyi performans alıyorum kulaklık çıkışında..ipod touch ı deneyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..
  • Amerikadan getittireceğim gibi duruyor baya beğendim çok hoş alet yeni bi kulaklık tasarlamışlarhttp://www.apple.com/ipod-touch/design/ buradan aşağılara inerek izleyebilirsiniz denildiği doğruysa büyük oranda izolasyon sağlayacağı kesin f/p olarak ortalamanın üzerinde olup biz kullanıcıları mutlu eder umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bonibon gibi renkleri, gözlerimi kıssam resimdekileri şeker filan zannederdim.

Biraz Nokia telefonlarından esinlenmişler gibi. Eskiden iPod Touch çok zarif görünürdü, şimdi bonibona dönmüş dediğin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

sony a serilerinin yanında bu çin malı gibi ses verir
    multimedya istersen ipod toucha bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Eylül 2012; 10:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

Aynen , saçma sapan özelliklerini yazacağınıza Dac çipi ne , yeni ses özellikleri gibi konulardan hiç bahsedilmemiş , bu aleti müzik dinlemek için alıyor millet

• Yeni ipad yerine yeni ipod : ) çok daha güzel durmuş açıkcası .
  • Cihaz cok guzel ama pahali

• Sonuçta telefon özelliği. Yok pahalı olması dezavantaj.

• İphone 5i hiç beğenmedim ama İpod touch alırım arkadaş çok güzel sarı rengi hoşuma gitti
  • iyi olmuş iyi
  • ben 4. nesili kullanıyorum. müzikçalar konusunda diyecek laf yok. özellikle 4 inç versiyonu çok hoşuma gitti ama pahalı olmuş değiştirmeme değmez.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.