Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkrkmz

İyi güzelde yahu neden GPS modülü yok bunda GPS te olsa var ya bence satış rakamına hissedilir bir satış oranı daha eklerdi.Almayı düşünüyordum ama GPS yongası olmadığı için büyük bir hayal kırıklığı yaşadım gerçekten bu kadar çok özellik koymuşken 15$ bir anteni neden çok görür böyle güzel bir cihaza aklım almıyor ( Satış politikası işte ahh Apple ah )

Aynen katiliyorum . İpod touch 4 um var ama bunda gps olsaydi alirdim bunu da buyuk hata bence .

• 8 gb olmamaması kötü olmuş 100 dolar daha ucuz oluyordu ve 450 liraya gelebilirdi :(
  • Çok hoş bir cihaz.Fiyatını hesaplayacak olursak.300$ denmiş buda 550 TL civarı bişey yapıyor.Yurtdışıdan getirilenler 750-800 civarı fiyat ile bilkomunkiler ise 1000-1200 arası bir fiyat ile gelecektir.
  • 3g de eklesinler durmadan gidip alırım. Ama 3g siz bi işe yaramıyor
  • Beyazı güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece iPod Touch show izledik. İnanılmaz iyi olmuş alet. 16 GB ve 199 dolar olsa tadından yenmeyecekti ama bir süre sonra 4. Nesil tamamen kalkar ve yeni touch 199 dolara düşer...

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bence iphonedan cok daha degisim goren bir cihaz oldu. belki bunun bayadir guncellenmemesi etkisi oldukca var ama hakkaten cok begendim ben. ozellikle mavi rengi hosuma gitti baya. iphone alacagima bunu alirim. kafamda iphone almak vardi ama bi sene daha idare eder beni htc desire. mavi ipod touch harika

Kesinlikle iPhone'dan daha ses getiren bir guncelleme oldu...

• Bonibon gibi renkleri, gözlerimi kıssam resimdekileri şeker filan zannederdim.
  • Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

• Bu fiyat hep aynı kalacak degilya

• yurt dışından bi tane getirtrsen bi de normal bi telefonun varsa 2000 3000 tl verip telefon almaya hiç gerek yok bende 5800 var yanında bi de bundan olsa her isim çözülmüş oluyor. Tek dezavantajı 2 cihaz taşınması ama bu ipod çok ince ve çok hafif

• Süper olmuş da çok pahalıdır
  • iPhone'u utandıracak güzellikte bir yenilik olmuş.

• arkadaşlar bu apple konusunda bilgisizim mazur görün ama 600 800 liralardan bahsediyorsunuz türkiye fiyatını.bu uygun değilmi? iphone 4 ün 1500 liraya satıldığını düşünürsek nedne herkes pahalı diyor ben onu anlamadım pek?
  • Apple yapma bunu işte,ipod touch 4 8 gb dan sonra bunuda alıcam galiba.
  • biri de çıkıp sormamışki arkadaki siyah bant nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

yurt dışından bi tane getirtrsen bi de normal bi telefonun varsa 2000 3000 tl verip telefon almaya hiç gerek yok bende 5800 var yanında bi de bundan olsa her isim çözülmüş oluyor. Tek dezavantajı 2 cihaz taşınması ama bu ipod çok ince ve çok hafif

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

yukardaki bilgiler ipod kullanıcıları için yeter de artar. ses kalitesini öğrenmek istiyorsan alet çıktıktan sonra yabancı hifi sitelerindeki incelemelerini takip etmen gerekiyor. zira bu forumda ipodun ses kalitesini merak eden insan fazla yok.

• Bu cihazdan daha çok şey bekliyordum a6 ve daha fazla ram bu arada ram hala 256 değil mi ? birde neden 8 gb model yok fiyat gereksiz yere ucuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 13 Eylül 2012; 0:00:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.