Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

Kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Bu cihazdan daha çok şey bekliyordum a6 ve daha fazla ram bu arada ram hala 256 değil mi ? birde neden 8 gb model yok fiyat gereksiz yere ucuyor

512 olmuştur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadNight

Yahu milyon tane gereksiz özelliğin teknik detayını vermişsiniz, birde çıkıp ses çıkış gücü, dahili dijital amfi varmı yokmu gibi şeylere cevap verin. Kısacası SES kalitesi ile ilgili bir tanecik teknik data verin.

Neymiş efendim, ön arka kameraymış, ekranı milyon çözünürlüklüymüş müş müş.

Hazır güzel bir mp3 player almaya kararlıyken, bunuda değerlendirebileyim. yoksa hiç kuşku duymadan gidip sony A serisi birşeymi alsam ne yapsam.

Yada nitelik odaklı, göz boyamadan uzak, ufak tefek yabancı haber sitelerinimi takip etmek gerekiyor.

Tanıtımda bile söylediler bunu müzik için değil oyun için alıyor millet

@Burn In Hell umarım dostum 512 olmuştur.Itouch 6 çıktığında tadına bakarız 5'in ayrıca neden konferansta işlemci hızlarıyla ilgili bilgi vermiyorlar 1.2 Ghz falan diye sürekli 4s ten x2 daha hızlı x1.5 daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 13 Eylül 2012; 0:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye fiyatı bunun 600-700 tl arası olur belkide dahada fazla olabilir bunu bilemeyiz amerika fiyatı 299 dolar türkiyeyi düşünemiyorum ama güzel bi ürün olmuş iphone tek farkı alo dememesi tek fark bu sanırım onun haricinde her fonksiyonu yapabilirsiniz ama bu devirde ipod gibi bi cihaza 600 700 tl veren adam üstüne biraz daha ekleyip ipad alabilir diye düşünüyorum bi avantaj bize şu olur 2 3 nesiller fiyatları biraz daha düşer nekadar yeni ürün okadar eskisinin fiyatını oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaulMeireles

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

6oo ü geçerse kesinlikle almam

TR deki satis fiyati 16 gb I 750 tl nin altinda olmaz

telefon özelliği yok bunun bi kere 750 tl ye s2 var

32 gb lik yazcaktim pardon

Ufaktan bi hesap yapalım 3oo dolar 45o tl 1oo tl vergi falan 1oo tlde ben koydum 65o olur. O kadar abartmamak lazım

Dostum sen çok yanlış gelmişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 dolarlık ipod touch 32gb türkiyede 850 tl olduğuana göre bu cihazlar en az 900 tlden satılır :(

• İphone 5 ten daha iyi olduğu kesin
  • 3G'si yok denmiş, 3G'si olanı iPhone 5 oluyor zaten!!

Türkiye fiyatı hesaplamalarında vergiye değinilmiş, vergiler ağır ama vergisi olmayan hiçbir şey yok, her şeyde vergi var, ekmekte bile %1 olsa dahi var, bu ürünlerde %18 vergi olacak TR'ye girişte, abd'de de %8 vergi ekleniyor sanırım. (eyaletten eyalete değişiyor olması lazım vergi yüzdesi)

Ancak Apple'nın kendi fiyatlandırması da bir miktar fazla olmuş, iPhone ile yarışmıyor mu fiyatlar ne!?

• Cihaz güzel ama boyca uzaması hiç hoş olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

250 dolarlık ipod touch 32gb türkiyede 850 tl olduğuana göre bu cihazlar en az 900 tlden satılır :(

sanalpazarda 600-700 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

ipod 4g fiyatindan sunsaydi al benisi olabilirdi... uzgunum apple gene olmadi :(

Zaten aynı fiyatlar. 4. Nesilde 8 GB modeli vardı ama bu nesilde o yok ve 32 GB,64 GB fiyatlandırmaları aynı.
    Daha önce olmayan 16 GB 4. Nesil modeli 4. Nesil 8 GB fiyatına, 32 GB 4. Nesil ise 50 Dolar daha ucuza.
    Üründe keşke A6 veya A5X olsaydı. Her ne kadar kabullenmesemde daha önce A5 gelme ihtimalinin büyük olduğunu biliyordum. Bu işlemci 2 yıl sıkıntı çıkarmaz zaten, ekran çözünürlüğünün yüksek olması da avantaj.
    Kamera 4. Nesilde çok eleştiri almıştı. Şuan ise günlük kullanımda fazlasıyla yeterli bir kamera mevcut.
    Genel olarak ta değerlendirmem gerekirse; güzel ve hoş bir cihaz olmuş. Farklı renk seçenekleri değerlendirilebilecek şuan için Apple'ın en iyi f/p cihazı olmuş. Bize düşen alıp kullanmak.

• Kim ne derse desin, android.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel olmuş iPod Touch

• Beyler sizce hemen hemen aynı fiyattaki nexus7 tablet mi tercih edilmeli bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Beyler sizce hemen hemen aynı fiyattaki nexus7 tablet mi tercih edilmeli bu mu?

Biri tablet biri kucuk bir multimedya cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Donanım olarak aşağı kalır yani yok valla ipodun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Donanım olarak aşağı kalır yani yok valla ipodun.

Orasi oyle fakat tablet mi istiyosun kucuk bir cihaz mi ona karar vermeniz lazim

• iphone 5 mi yoksa elinde 9900 varken yanına yeni nesil touch mı? çok güzel olmuş kumanda gibi bir telefon yerine 2li sıkı bi konsept yapılabilir. beklemede kaldığım iyi olmuş.

• iPhone yerine bu + android telefon her türlü tercihimdir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.