Şimdi Ara

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
4
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyada ne zaman satısa çıkar arkadaslar? ve bu cihazın telef. görüşmesi harici iphone 5 den farkı ne? kusura bakmayın biraz yabancıyım bu cihazlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan7600

Arkadaşlar ben buldum bile... Sahibinden de bir adam shuffle7 satıyordu ... Dedim ipod touch5 bulabilirmisin? Dedi renk kapasite belirle... 23 ünde gönderem biryerde okuduğumA göre iphone bu ayın 21 inde satışa çıkacak... Sanırım beraberinde ipod touch 5 - shuffle 7 - iTunes 11 de satılacak (11 iTunes satılmıyor..) adamda bana 23 ünde gönderecek... İnceleyipte bir konu açarım artık

Link atsana kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaulMeireles

quote:

Orijinalden alıntı: hasan7600

Arkadaşlar ben buldum bile... Sahibinden de bir adam shuffle7 satıyordu ... Dedim ipod touch5 bulabilirmisin? Dedi renk kapasite belirle... 23 ünde gönderem biryerde okuduğumA göre iphone bu ayın 21 inde satışa çıkacak... Sanırım beraberinde ipod touch 5 - shuffle 7 - iTunes 11 de satılacak (11 iTunes satılmıyor..) adamda bana 23 ünde gönderecek... İnceleyipte bir konu açarım artık

Link atsana kardeş

resimleri ekliyorum... url.. :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-7-nci-nesil-ipod-nano-99143593/detay/
  • ipod ve pc den resimleri mesajların

Apple, beşinci nesil iPod touch ile karşımızda
  • ipoddan resim

• ipoddan mesajlar:

• bu arada nano yazacağıma shuffle yazmışım pardon....
  • Ipodun fiyati 1000 livrayi bulacak gibi bakiniz 4. Jenerasyon ipod touch yeni yeni 500 liraya dustu, ilk ciktiginda 750 liraya kadar firladi bu velet 199*1.75:Yaklasik 350 tl,750/350den 2 katindan bile daha pahaliya gelmis turkiyeye, en iyi sartlarda 1000 liraya gelir ayni oranlar ile

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

SONUNDA,arkadaki şu parlak metalden vazgeçtiler !

• hala aktif olarak 2.nesilini kullandıgım itouch ın 5.nesili çıkmış..
    alınır mı ? evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

yurt dışından bi tane getirtrsen bi de normal bi telefonun varsa 2000 3000 tl verip telefon almaya hiç gerek yok bende 5800 var yanında bi de bundan olsa her isim çözülmüş oluyor. Tek dezavantajı 2 cihaz taşınması ama bu ipod çok ince ve çok hafif

5800 yerine orta halli bir android olsaydı 10 numara olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ram miktarı belli oldu mu arkadaşlar?

RAM hala belirsiz sanırım 5. nesil için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Bu apple'ın kulakları ile ilgili detaylı bilgi görsel falan yok mu

Fikir verebilir.

http://movies.apple.com/media/us/iphone/2012/212b67-cd9a-e384-85a58600a9/tours/ear-pods/iphone5-design-ear_pods-us-20120912_848x480.mp4
  • nano daha çekici geldi bana
  • Yav arkadaş böyle bir cihaza neden A5 koyulur anlayamıyorum. En kötü ihtimal A5X koyar insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Bu apple'ın kulakları ile ilgili detaylı bilgi görsel falan yok mu

Fikir verebilir.

http://movies.apple.com/media/us/iphone/2012/212b67-cd9a-e384-85a58600a9/tours/ear-pods/iphone5-design-ear_pods-us-20120912_848x480.mp4

Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Yav arkadaş böyle bir cihaza neden A5 koyulur anlayamıyorum. En kötü ihtimal A5X koyar insan

4. nesil ile devam boşver.
  • süper yapmışlar bakalım fiyatlar düşünce düşünüyorum
  • quote:

quote:

Yav arkadaş böyle bir cihaza neden A5 koyulur anlayamıyorum. En kötü ihtimal A5X koyar insan

Hocam tanıtımı izlerken tam almaya heves etmiştim ki A5 i görene kadar.

Bu sene çıkacak cihaz, bu sene çıkacak olan Real Racing 3 ü açacak yeterli işlemciye sahip değilse ne anladım o işten

• quote:

quote:

quote:

Hocam tanıtımı izlerken tam almaya heves etmiştim ki A5 i görene kadar.

Bu sene çıkacak cihaz, bu sene çıkacak olan Real Racing 3 ü açacak yeterli işlemciye sahip değilse ne anladım o işten

RR3'ü açamayacağını nereden çıkardınız? Yeni ekran çözünürlüğüyle yeni nesil iPhone gelene kadar her oyunu en yüksek performansta açacaktır.
    Burada kullanılan işlemci büyük ihtimal 32 nm ile üretilen A5, performans olarak normal A5'ten bir nebze daha performanslı olacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.