Şimdi Ara

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitor reis

Fandrozortculardaki sessiz ve endişeli bekleyiş sizinde dikkatinizi cekmistir.. KRAL geliyor KRAL.. Diz çökün bu kalitenin onunde

s3 fiyatlari 1 hafta sonra dusmeye baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Fandrozortculardaki sessiz ve endişeli bekleyiş sizinde dikkatinizi cekmistir.. KRAL geliyor KRAL.. Diz çökün bu kalitenin onunde

Bırakta düşsün hocam. Zaten plastik yığını bir telefon o telefona o paraya verenlere acıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

quote:

quote:

Bırakta düşsün hocam. Zaten plastik yığını bir telefon o telefona o paraya verenlere acıyorum..

Samsung zaten kendi ayağına sıkıyor bosverin :)) note 2 varken telefon diye s3 kullanılmaz... Adamlar kendi ürettiği segmenti parçalayacak bu kadar suursuz olunmaz :)) telefon dediğini 4,3 inc'e sinirlarsin, note dediğin de 5-5,5 ideal... 7-9-10 tablet zaten... Bunlar neyi nereye koyacağını şaşırdı, 3 aylık telefonları %50 deger kaybedecek neredeyse, az kaldı...
    Seviyorum samsungu ama azcik beceriden yoksunlar ;))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya o degilde Sitiv amcayi özledim:( üşüyoruz reiz..

• Geliyor be işte bu tam 1 sene önce 5i beklerken hesapta olmayan 4s çıkmıştı ya bende 'Kim ne derse desin Apple' demiştim işte şimdi onu demenin tam zamanı geliyor sevgili Android'ci dostlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

quote:

quote:

Samsung zaten kendi ayağına sıkıyor bosverin :)) note 2 varken telefon diye s3 kullanılmaz... Adamlar kendi ürettiği segmenti parçalayacak bu kadar suursuz olunmaz :)) telefon dediğini 4,3 inc'e sinirlarsin, note dediğin de 5-5,5 ideal... 7-9-10 tablet zaten... Bunlar neyi nereye koyacağını şaşırdı, 3 aylık telefonları %50 deger kaybedecek neredeyse, az kaldı...
    Seviyorum samsungu ama azcik beceriden yoksunlar ;))

Bence belli bir süre kullanmadan yorum yapmamak lazım. Ya bizim ülkede dandiği satılıyor ya da bazı yerlere özel olarak kaliteli üretiyor sammy. Bende 4g s3 var ve kasa kalitesi dahil memnunum telden. ayrıca bence ekranıda çok ideal daha ufak olsa kullanım açısından zorlanırdım heralde. Dediğim gibi belli bir süre kullanmak lazım. Tel çok ince olduğu içinde cepte hiç yadırgamıyorsunuz. Iphone 5 e gelirsek eger, farklılık ve yenilik açısından değiştirmeye degerse eğer gider onu alırım. Ama artık öyle keskin değişimler beklemiyorum, fakat inş. yanılırım...

• Appe cliar basmis yine su fanboylugunuzu gidip apple forumunda yapin artik.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O deilde samsunga bulasmislar yine burda cok acinasisiniz. adamlarin ekran boyutunu elestriyorsunuz. İnsanlar genis ekran telefon istiyor herkes sizin gibi 3.5 inclik karincalar icin yapilmis telefon kullanmak istemiyor kafaniza sokun artik sunu. apple cikarsin 4.5 inc telefon ayni hizda ve donanimda yapsin absurt fiyat cekmesin apple alalim.. plastik yigini dediginiz samsun apple gibi yere dusunce hem on hem arka tarafi 75 cizige burunmuyo en azindan... fanboyluk bu ulkenin cok buyuk bi sorunu sadece telefonda tablette degil arabada, beyaz esyada hemen hemen herseyde, bu millet vw golfe 65 bin tl saymaya hazir olan millet...

• Ben de büyük bir umutla bekliyorum. Apple en az Galaxy s3 kadar donanımlı bir şey yapacak bence. En azından bunu bilemeyecek kadar salak olmadıklarını düşünüyorum. Umutlarım büyük . Bir de 12'nin gölgesi öyle olmaz. Adamlar bile bile 5'e vurgu yapmışlar bence. Bu da iPhone 5'i doğruluyor
  • Fandroidler taşlamaya başlamışlar yine :) Bari Samsung telefonlarınızın arkasına bir anten de yapsın da tv falan izleyin yazık olmasın o buyukleteki telefon dediğiniz şeylere.Cep telefonu kardesim bunun adı.Yani cebe sığacak bu yüzden ben Samsungun yaptıgı cihazları cep telefonu olarak değerlendirmiyorum.O değil de İPhone 5 çıktığında cihazlarınizin fiyatlarındaki buyuk düşmeye de hazırlanın elden çıkarabiliyorsanız şimdiden çıkarın hannyyy :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Fandroidler taşlamaya başlamışlar yine :) Bari Samsung telefonlarınızın arkasına bir anten de yapsın da tv falan izleyin yazık olmasın o buyukleteki telefon dediğiniz şeylere.Cep telefonu kardesim bunun adı.Yani cebe sığacak bu yüzden ben Samsungun yaptıgı cihazları cep telefonu olarak değerlendirmiyorum.O değil de İPhone 5 çıktığında cihazlarınizin fiyatlarındaki buyuk düşmeye de hazırlanın elden çıkarabiliyorsanız şimdiden çıkarın hannyyy :)

Hala ayni muhabbet. insanlar buyuk ekran istiyor anlatamiyoruz heralde. Samsung kucuk telefon yapamiyor mu zannediyorsunuz? ayrica sadece samsung deil htc, lg, dell, motorola hepsi 4.5 inc ustu telefon yapiyor. Ben samsung fani degilim, piyasaya bakarim hangi telefon fiyat performans ve bana uygun ise onu alirim, bu samsung olur apple olur htc olur fark etmez benim icin. ayrica apple buyu ihtimal daha buyuk bi ekranla cikicak bu sefer o zaman ne diceksiniz cok merak ediyorum... Baslarsiniz " olum applein 4.0 inclik ekranini gordun mu dev gibi mukemmel bir sey" diye konusmaya. samsung buyuk ekran telefon cikariyosa musteriler talep ettigi icin cikariyor, ayrica cebinizde ne kadar bilmiyorum ama benim butun pantalon ve short ceplerime sigiyor samsung butun telefonlari, galaxy note dahil..hayir elestirirken biraz mantik koyun icine ekran buyuk diye elestri mi olur ya, ben apple a ekran kucuk diye elestri yapmiyorum, adam kucuk ekean istiyen insanlara hitap eeyi secmis kendi bilir, samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek buda bi gercek apple disinda diger butun markalarin amiral gemilerinin elran boyutlari ortada komik olmanin luzumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Fandroidler taşlamaya başlamışlar yine :) Bari Samsung telefonlarınızın arkasına bir anten de yapsın da tv falan izleyin yazık olmasın o buyukleteki telefon dediğiniz şeylere.Cep telefonu kardesim bunun adı.Yani cebe sığacak bu yüzden ben Samsungun yaptıgı cihazları cep telefonu olarak değerlendirmiyorum.O değil de İPhone 5 çıktığında cihazlarınizin fiyatlarındaki buyuk düşmeye de hazırlanın elden çıkarabiliyorsanız şimdiden çıkarın hannyyy :)

Hala ayni muhabbet. insanlar buyuk ekran istiyor anlatamiyoruz heralde. Samsung kucuk telefon yapamiyor mu zannediyorsunuz? ayrica sadece samsung deil htc, lg, dell, motorola hepsi 4.5 inc ustu telefon yapiyor. Ben samsung fani degilim, piyasaya bakarim hangi telefon fiyat performans ve bana uygun ise onu alirim, bu samsung olur apple olur htc olur fark etmez benim icin. ayrica apple buyu ihtimal daha buyuk bi ekranla cikicak bu sefer o zaman ne diceksiniz cok merak ediyorum... Baslarsiniz " olum applein 4.0 inclik ekranini gordun mu dev gibi mukemmel bir sey" diye konusmaya. samsung buyuk ekran telefon cikariyosa musteriler talep ettigi icin cikariyor, ayrica cebinizde ne kadar bilmiyorum ama benim butun pantalon ve short ceplerime sigiyor samsung butun telefonlari, galaxy note dahil..hayir elestirirken biraz mantik koyun icine ekran buyuk diye elestri mi olur ya, ben apple a ekran kucuk diye elestri yapmiyorum, adam kucuk ekean istiyen insanlara hitap eeyi secmis kendi bilir, samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek buda bi gercek apple disinda diger butun markalarin amiral gemilerinin elran boyutlari ortada komik olmanin luzumu yok.

quote:

samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek

Kardeşim herkesten kastın nedir,herkes büyük ekran mı seviyor demek bu?İphone ekranı büyütse de emin ol cebine rahatça sığacaktır.Anlamiyorum galaxy s3 le falan biriyle konuştuğunda insanlar nasil bakıyor dışarıdan.2. saçmalaman apple piyasanın buyuk bölümüne hitap edemeyecek demissin.Kardesim bak piyasaya hitap etmek demek firmaların senin icin uygulama çıkarmaları ve sana avantajlar saglamalaridir.Şimdi el insaf bana androide uygulama yapıp Apple'a yapmayan firma söyle.Ama ben Apple a yapıp androide destek vermeyen firmalar biliyorum.Bunlar üniversitelerin wifi ağlarında var,vatancomputer,bankacılık alanında bir cok marka ve tabi ki tekstil alanında var.Oyunlari söylemiyorum bile.Yani şimdi sen firma reklamlarının altında "Avaible on AppStore" logosunu mu yoksa "Google Play" logosunu mu gördün?İşte vereceğin cevap hangisinin pazar faaliyetlerinin daha yoğun olduğunu gösterecek.

• Oh sonunda :)

• neyse buradan yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Farkettiyseniz gölgenin şekli 5 rakamımı andırıyor...
    Böylece iPhone 5 adı da kesinleşmiş oldu...

yemin ediyorum ibretlik tespit

Kesinlikle katiliyorum

• O ince uzun muz gibi tasarım gelirse, onu alıp biyerlerine ...

• Bizde yerimizi alalım ne olur ne olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

quote:

samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek

Kardeşim herkesten kastın nedir,herkes büyük ekran mı seviyor demek bu?İphone ekranı büyütse de emin ol cebine rahatça sığacaktır.Anlamiyorum galaxy s3 le falan biriyle konuştuğunda insanlar nasil bakıyor dışarıdan.2. saçmalaman apple piyasanın buyuk bölümüne hitap edemeyecek demissin.Kardesim bak piyasaya hitap etmek demek firmaların senin icin uygulama çıkarmaları ve sana avantajlar saglamalaridir.Şimdi el insaf bana androide uygulama yapıp Apple'a yapmayan firma söyle.Ama ben Apple a yapıp androide destek vermeyen firmalar biliyorum.Bunlar üniversitelerin wifi ağlarında var,vatancomputer,bankacılık alanında bir cok marka ve tabi ki tekstil alanında var.Oyunlari söylemiyorum bile.Yani şimdi sen firma reklamlarının altında "Avaible on AppStore" logosunu mu yoksa "Google Play" logosunu mu gördün?İşte vereceğin cevap hangisinin pazar faaliyetlerinin daha yoğun olduğunu gösterecek.

Sacmalayan sensin, herkesten kastimi algilayamiyorsun, adam her boyutta telefon yapiyor dolayisi ile her boyutu talep eden kesime hitab ediyor. Cep mevzusunu anlattim hala neyin pesindesin? insanlar buyuk telefon istiyorsa sana ne bundan, herkes apple gibi insanlari tek bir urun ile kisitlamiyor secenek sunuyor rekabet yaratiyor. Ayrica androide ozel bir cok uygulama var ve bir coktta bedava uygulama var appstoreda parali olup play storeda ucretsiz olan, androide uygulama yapmak daha cekici cunku daha fazla kullanan var ve bir ton onay asamasindan gecmiyor, ama ben sunuda kabul ediyorum, uygulama yonunden app store su anlik daha ustun zaten apple'i farkli kilan bu ama bu tek basina fazla bisi ifade etmez, ben apple urunleride kullandim i touch 4g, ve ipad 2 gibi android ile ortak olmayan oyle ise yarar bi aplicationa rastlamadim kendi adima sadece farkli 1-2 eglenceli oyun vardi coguda parali oluyor zaten sacma sapan seylere para harcamakta tarzim degil, ben apple urunleri kotu demiyorum zaten ama iphone kucuk ekrani ve rakiplerine gore daha kotu donanima sahip olusu ile benim ilgimi cekemedi. Ha bide sacma sapan fiyati var tabi.

• Kötü gözükmesin diye alıntılamıyorum.İphone bilgin belli zaten.1-2 eğlenceli uygulama ve cogu ise yaramaz oyun,uygulamalar...Para konusuna gelince birincisi İPhone alan adam Eger durumu iyiye uygulamaları satın alabilir.İkincisi parası olmasa bile artık jailbreak tek tuşa bakıyor.İstediğin kadar oyunu bedava yüklersin.Ayrica cydia da telefonu yeniden kesfediyorsun.Yani telefona aklına gelebilecek herseyi yapabiliyorsun.Kilit ac yazısını degistirmekten kendine Ozel bildirim ekranı eklemeye kadar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.