Şimdi Ara

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
8.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5 çıkınca iPad fiyatları düşer mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Farkettiyseniz gölgenin şekli 5 rakamımı andırıyor...
    Böylece iPhone 5 adı da kesinleşmiş oldu...

yemin ediyorum ibretlik tespit

ibretlik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık temiz iphone 4 :)

• Neyse niye nefes yoruyorum ki, fanboy fanboylugudan vazgecmez, alin gule gule kullanin iphone 5 nizi, guzel telefon olacaktir ama parasini hak etmeyecek en nihayetinde. Sadece diger markalar buyuk telefon cikariyor diye sacma elestiriler yapmayin, insanlar buyuk telefon istiyor ki onlarda cikariyor bu kadar basit bundan vazgeci artik sacmalamayin yani telefon buyuk diye elestri olmaz asin bunlari artik.

• yeni iphone'a da bakip s3 ile karsilastirip birini aliriz artik

• Bekliyoruz hemde heyecanla bekliyoruz. :)
  • Kim ne düşünürse düşünsün.. Parayı baskası vermiyor ya, herkes istediğini tercih etmekte özgür..

Ben şahsen iPhone tercih edeceğim.. Baskasının sözüyle fikrim değişmez yani.

• Yil olmus 2012,baska bir ifadeyle,surada iPhone 5 in cikmasina 1 hafta kalmis,hala iphone alinca sirkete ortak oldugunu dusuneneler var yazik lan.yalniz bir tespitim var fandroidler apple cilar kadar tepki gostermiyorlar boyle her seye.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kim ne düşünürse düşünsün.. Parayı baskası vermiyor ya, herkes istediğini tercih etmekte özgür..

Daha telefon cikmadan hic bir ozelligi belli degilken iphone alicam diyorsunuz. iste dedigim bu adam size hesap makinesi yaptim telefon edebiliosunuz dese alacaksiniz...

• yorumları görünmüyor sayfada sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kim ne düşünürse düşünsün.. Parayı baskası vermiyor ya, herkes istediğini tercih etmekte özgür..

Daha telefon cikmadan hic bir ozelligi belli degilken iphone alicam diyorsunuz. iste dedigim bu adam size hesap makinesi yaptim telefon edebiliosunuz dese alacaksiniz...

Gelecek özellikler belli neredeyse.. Hesap makinası çıksın onu da alırım.. Sonuçta ben veriyorsam parasını bu baskasını ilgilendirmez ki. Her neyse.. Herkes halinden memnun görünüyor sorun olmamalı bence.

• iphone en az s3 boyutunda veya çok yakın boyutta ekran çıkarırsa ve övenler olursa, burda ekran boyutunun büyüklüğünden yakınan herkesi tek tek ifşa edicem ondan sonra sıkıyorsa iphone alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Eylül 2012; 12:05:51 >
  • Bakalim nasil bisey cikacak ortaya

• bence olay iphone 5 in şekli değil. Önemli olan ipone 5 veya s3 olması
    anlıcağınız isimler satıyor
    şekil önemli olsaydı ilk tanıtıldığında forumda kimsenin beğenmediği s3 ün şimdi forumda birsürü kullanıcı olmaması gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Oradaki 5 iphone 5 demek degil..5.etkinlik anlamina geliyor..

6.etkinlik bu koçum.

• 3GS kullanmış biri olarak iphone benim için her zaman marka değeri, kullanılan malzeme ve tasarımın güzelliği ile asaleti ve tabi ios işletim sisteminin kullanım rahatlığı ile öne çıkmıştır.
    5 ile tüm bunları 1 adım ileri taşırsa şu an severek kullandığım galaxy s3'ü bana sattırır.

• Umarim sayfada paylasilan resimdeki gibi olmaz.. Bircok sitedede gordum o resimleri, sadece yarim santim uzamis..baska hicbirsey yok.. Apple koseli tasarimdan vazgecermi orasida mechul.. Bu arada ipod classic ne olacak 3. yilini doldurdu ve hala en son tasariminda.. Umarim oldurmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Bence applein 12nin golgesi olarak 5i bulmasi bahcelinin 40a ulasmasina benzemis .ne alaka12 den 5:D

Ağır saçmalamışsın helal valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Bence applein 12nin golgesi olarak 5i bulmasi bahcelinin 40a ulasmasina benzemis .ne alaka12 den 5:D

Ağır saçmalamışsın helal valla.

Saol ... senden ovgu almak ne guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

Birde bakıyormuşsunuz 4gs çıkıyormuş

Selam,
    O anca 6'da olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.