Şimdi Ara

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylardır beklediğim etkinlik sonunda yarın :) heyecan bastı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 11 Eylül 2012; 21:35:07 >
  • Günlerdir evde sıkıntıdan patladım.Yarın işim var,yarın açıklanıyor.Kaçırdık yine

Edit: Yayın 20.00 de imiş.Yetiştirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 11 Eylül 2012; 22:23:21 >
  • iphone 4ss tasarımını gördükten sonra xperia tx'i gözüme kestirdim.. android macerasını hiç bu kadar yakın hissetmemiştim
    umarım ortalıkta dolaşan şu uzun ince tasarım yarınki tanıtım yapılana kadar sazan yemi olarak kullanılmıştır.
  • bu iphone la ilgili sadece ekran ve dock haberleri çktı. başka hiçbirşey yok.

yarın gene görüceklerimiz 10x cpu 20x gpu faster bla bla bide ekran 4"

bu kadar

korkum bu.
  • Apple nasıl da dizdi yine milleti. Aferin oturup geri sayıma devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Apple nasıl da dizdi yine milleti. Aferin oturup geri sayıma devam edin

Heyecan dorukta. Apple'ı bu yüzden seviyorum.
  • Evet son 20 saate girdik. 1 günden az bir süre kaldı. Heyecan dorukta.. Donanım olarak zengindir umarım. Hayal kırıklığına uğratmaz beni..
  • Canlı yayın yapacakmısınız acaba?
    Saat kaçta olacak Resmi Etkinlik saati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Canlı yayın yapacakmısınız acaba?
    Saat kaçta olacak Resmi Etkinlik saati.

Aynısını sorcaktım.. Yok mu bilen??
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

O deilde samsunga bulasmislar yine burda cok acinasisiniz. adamlarin ekran boyutunu elestriyorsunuz. İnsanlar genis ekran telefon istiyor herkes sizin gibi 3.5 inclik karincalar icin yapilmis telefon kullanmak istemiyor kafaniza sokun artik sunu. apple cikarsin 4.5 inc telefon ayni hizda ve donanimda yapsin absurt fiyat cekmesin apple alalim.. plastik yigini dediginiz samsun apple gibi yere dusunce hem on hem arka tarafi 75 cizige burunmuyo en azindan... fanboyluk bu ulkenin cok buyuk bi sorunu sadece telefonda tablette degil arabada, beyaz esyada hemen hemen herseyde, bu millet vw golfe 65 bin tl saymaya hazir olan millet...

+1500

Kesinlikle katılıyorum S3'ün kasa kalitesi hakkında söylediklerine...
    Şunuda eklemek istiyorum S3 kullananmamış biri gelipte şurda S3 böyle şöyle diye yorum yapmasın hiç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 12 Eylül 2012; 9:06:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Fandroidler taşlamaya başlamışlar yine :) Bari Samsung telefonlarınızın arkasına bir anten de yapsın da tv falan izleyin yazık olmasın o buyukleteki telefon dediğiniz şeylere.Cep telefonu kardesim bunun adı.Yani cebe sığacak bu yüzden ben Samsungun yaptıgı cihazları cep telefonu olarak değerlendirmiyorum.O değil de İPhone 5 çıktığında cihazlarınizin fiyatlarındaki buyuk düşmeye de hazırlanın elden çıkarabiliyorsanız şimdiden çıkarın hannyyy :)

Hala ayni muhabbet. insanlar buyuk ekran istiyor anlatamiyoruz heralde. Samsung kucuk telefon yapamiyor mu zannediyorsunuz? ayrica sadece samsung deil htc, lg, dell, motorola hepsi 4.5 inc ustu telefon yapiyor. Ben samsung fani degilim, piyasaya bakarim hangi telefon fiyat performans ve bana uygun ise onu alirim, bu samsung olur apple olur htc olur fark etmez benim icin. ayrica apple buyu ihtimal daha buyuk bi ekranla cikicak bu sefer o zaman ne diceksiniz cok merak ediyorum... Baslarsiniz " olum applein 4.0 inclik ekranini gordun mu dev gibi mukemmel bir sey" diye konusmaya. samsung buyuk ekran telefon cikariyosa musteriler talep ettigi icin cikariyor, ayrica cebinizde ne kadar bilmiyorum ama benim butun pantalon ve short ceplerime sigiyor samsung butun telefonlari, galaxy note dahil..hayir elestirirken biraz mantik koyun icine ekran buyuk diye elestri mi olur ya, ben apple a ekran kucuk diye elestri yapmiyorum, adam kucuk ekean istiyen insanlara hitap eeyi secmis kendi bilir, samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek buda bi gercek apple disinda diger butun markalarin amiral gemilerinin elran boyutlari ortada komik olmanin luzumu yok.

quote:

samsung herkesi kucaklayip bir ton ekran buyuklugu secenegi ile cikmis.. apple 4.5 inc ustu telefon yapmadigi syrece pazarin cok buyuk bir bolumune hitab edemicek

Kardeşim herkesten kastın nedir,herkes büyük ekran mı seviyor demek bu?İphone ekranı büyütse de emin ol cebine rahatça sığacaktır.Anlamiyorum galaxy s3 le falan biriyle konuştuğunda insanlar nasil bakıyor dışarıdan.2. saçmalaman apple piyasanın buyuk bölümüne hitap edemeyecek demissin.Kardesim bak piyasaya hitap etmek demek firmaların senin icin uygulama çıkarmaları ve sana avantajlar saglamalaridir.Şimdi el insaf bana androide uygulama yapıp Apple'a yapmayan firma söyle.Ama ben Apple a yapıp androide destek vermeyen firmalar biliyorum.Bunlar üniversitelerin wifi ağlarında var,vatancomputer,bankacılık alanında bir cok marka ve tabi ki tekstil alanında var.Oyunlari söylemiyorum bile.Yani şimdi sen firma reklamlarının altında "Avaible on AppStore" logosunu mu yoksa "Google Play" logosunu mu gördün?İşte vereceğin cevap hangisinin pazar faaliyetlerinin daha yoğun olduğunu gösterecek.

O bahsettiğin uygulama desteği o markanın kullanım oranına ve popülaritesine bakar.
    Türkiye'deki mağaza uygulamaları üzerinden gitmişsin bende bunun üzerinden gidiyim. Türkiye'de insanlar hava atmayı sevdiğinden ve özentilik üst seviye olduğundan aynı paraya daha güçlü donanım alınabilecekken daha düşük donanıma daha yüksek fiyatlar öderler.Yani bi nevi Iphone'nun Türkyie'deki popülaritesi bilinçiz tüketim ile alakalı bir durum ayrıca diyelimki sen iphone'nu uygulama vs herşeyi sonuna kadar kullanıyosun ama kullananların %60 en az sadece arama ve mesajlaşma için kullanıyor. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Su tartışmaları hiç sevmiyorum andorid ios apple samsung iki işletim sistemide iki üreticininde bir birlerine göre artıları eksileri var tamamen tercih meselesi neye ihtiyacın varsa onu alırsın ama ihtiyacın olarak görmediğin şeyleride karşı tarafa eksi olarak belirtemezsin.
    Not olarak şuda var o uygulamayı yapanlarında hangi kitleye ulaşmak istedikleriylede ilgili bi durum var ortada...
    İphone kullanan adam ortalama telefona 1000TL para verebilen adamdır ama android kullanıcılarında böyle bir durum yok 400TL ile 2000TL arasında değişken bi kitle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 12 Eylül 2012; 9:24:55 >

• yine canlı yayın yapılacak mı heyecan bastı konuyu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

yine canlı yayın yapılacak mı heyecan bastı konuyu görünce

Saat kaçta acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

yine canlı yayın yapılacak mı heyecan bastı konuyu görünce

Saat kaçta acaba?

20:00
  • Canlı izleyebileceğimiz link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Canlı izleyebileceğimiz link var mı?

Bunu ben de arıyorum. Alıntı yapıp yazarsanız çok makbule geçer.
  • quote:

quote:

http://live.gizmodo.com/ Burayı diyorlar ama burdan da nasıl izlicez?
  • quote:

quote:

quote:

Tahminen aynı linkte video yeri açılacaktır zamanı gelince. Belki YouTube felan da verir.

• ne etkinliği kardeşim. bizim köydeki ahududu şenlikleri gibi bi şey mi yapıyolar?
  • quote:

quote:

quote:

Donanımhaber anasayfasında şöyle bir resim var.

Herhalde DH üzerinden izleyebilecez.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.