Şimdi Ara

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

quote:

Canlı izleyebileceğimiz link var mı?

Bunu ben de arıyorum. Alıntı yapıp yazarsanız çok makbule geçer.

http://live.gizmodo.com/ Burayı diyorlar ama burdan da nasıl izlicez?

Donanımhaber anasayfasında şöyle bir resim var.

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı

Herhalde DH üzerinden izleyebilecez.

İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

1+2=3
    12/3=4
    1-2=-1
    4-(-1)=5

İşte size Apple'ın yeni telefonu.

Apple dağılabilir artık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

1+2=3
    12/3=4
    1-2=-1
    4-(-1)=5

İşte size Apple'ın yeni telefonu.

Apple dağılabilir artık,

MHP nin 40. yılı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Canlı izleyebileceğimiz link var mı?

Bunu ben de arıyorum. Alıntı yapıp yazarsanız çok makbule geçer.

http://live.gizmodo.com/ Burayı diyorlar ama burdan da nasıl izlicez?

Donanımhaber anasayfasında şöyle bir resim var.

Herhalde DH üzerinden izleyebilecez.

Yok ya 2 tane eleman iphone hakkında zart zurt konuşuyorlar canlı dedikleri o.

• Kesin olarak iPhone çıkacağını DH nereden öğrendi? O.o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam kuzey güney var ya
  • akşama pek bi şey kalmadıı, az daha sabredelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Yok ya 2 tane eleman iphone hakkında zart zurt konuşuyorlar canlı dedikleri o.

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

İyi de onun gölgesi öyle olmaz ki

Ayrıca böyle birşey olacak bilmeyen kalmadı

/>

• Marka delisi değilim her zaman iyi olanı savunurum, şuan iyi olan Apple merakla bekliyorum etkinliği.
  • androboy vs iboy

yeni perde 12 eylül de sinemalarda

• Millet ne kadar zengin anasını satayım şuraya bak yeni telefon çıksada alsak diyolar yuh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

That post give me a cancer , benim soyledigim seyleri tekrarlamisiniz, androiddeki tuslari elestiricek ve itunes gibi bir rezaleti ( kimsenin memnun olmadigi) savunacak kadar. İos son yazilim guncellemesiyle androidi kopyaladi herkes cok begendi nedense usteki indirilebilir cubugu :s, zaten daha once uygulama konusunda applein ustunlugunu vurgulamistim ancak, daha ustune bir sey demiyecegim, film muhabbetine girmisdiniz, aktif bir samsung cihaz kullansaydiniz bilirdiniz, bir cok filmi ucretsiz izlemenize olanak sunuyor samsung, hemde turkiyeye ozel optimize edilmis tirkce dublaj yada turkce altyazili filmler ve bir cok film var yeni cikan yada clasic olan. gerekli gereksiz 4-5 aplikasyon indirmek icin ios cihaza 1,5 kat fazla para odemek nereden bakilirsa bakilsin sacmalik, tartismamiz ekran buyuklugu konusundan cikmisti, nerelere geldi, sizde benim applicationlarda oldugu gibi bazi seyleri kabullenebilseniz dunya daha yasanir bi hal olacak, insanlar gerizekali degil, buyuk ekran oldugunu bilmeyerek almiyolar bu cihazi buyuk ekran istedikleri icin aliyolar. ben su an hindistandayim misal samsung galaxy tab 2 diye 7 inclik tablet cikardi, soforum dahil bir cok kisi bu tableti telefon olarak kullaniyor bluetouth bir kulaklik vasitasiyla aha buda nokta....

MerTurkizM adlı arkadaş haklı, çok hak verdim kendisine sense bildiğin fandroid lik yapmışsın, gerek bazı yorumların, gerekse yazım anlatımından çok belli ediyorsun,

itunes u kim beğenmiyor ? anket yap öğrenelim,

bendede samsung galaxy tab 10.1 var ama nedense senin dediğin kadar kolay film izlenilmiyor

sonuç olarak ben iki sistemide kullandım, hangisi diye sorucak olursanız benim [[KULLANIM AÇIMDAN]] ios daha iyi, grafikleri muazzam birsürü oyun var jailbreak ile web sitemi bile tasarlayabiliyorum cep telefonumdan,

bence bu kadar fanboyluk yapıp da savunmaya gerek yok, kimse samsungdan veya apple dan vergi almıyo sonuçta
    herkesin kullanım açısına göre değişir, ama birisi hayır samsung daha iyi dedi diye apple ı kötü çıkarmaya da hakkı yok,

• Bu donanımhaber in vereceği canlı yayın blog halinde yazılar mı yoksa baya canlı yayın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdinTR

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

That post give me a cancer , benim soyledigim seyleri tekrarlamisiniz, androiddeki tuslari elestiricek ve itunes gibi bir rezaleti ( kimsenin memnun olmadigi) savunacak kadar. İos son yazilim guncellemesiyle androidi kopyaladi herkes cok begendi nedense usteki indirilebilir cubugu :s, zaten daha once uygulama konusunda applein ustunlugunu vurgulamistim ancak, daha ustune bir sey demiyecegim, film muhabbetine girmisdiniz, aktif bir samsung cihaz kullansaydiniz bilirdiniz, bir cok filmi ucretsiz izlemenize olanak sunuyor samsung, hemde turkiyeye ozel optimize edilmis tirkce dublaj yada turkce altyazili filmler ve bir cok film var yeni cikan yada clasic olan. gerekli gereksiz 4-5 aplikasyon indirmek icin ios cihaza 1,5 kat fazla para odemek nereden bakilirsa bakilsin sacmalik, tartismamiz ekran buyuklugu konusundan cikmisti, nerelere geldi, sizde benim applicationlarda oldugu gibi bazi seyleri kabullenebilseniz dunya daha yasanir bi hal olacak, insanlar gerizekali degil, buyuk ekran oldugunu bilmeyerek almiyolar bu cihazi buyuk ekran istedikleri icin aliyolar. ben su an hindistandayim misal samsung galaxy tab 2 diye 7 inclik tablet cikardi, soforum dahil bir cok kisi bu tableti telefon olarak kullaniyor bluetouth bir kulaklik vasitasiyla aha buda nokta....

MerTurkizM adlı arkadaş haklı, çok hak verdim kendisine sense bildiğin fandroid lik yapmışsın, gerek bazı yorumların, gerekse yazım anlatımından çok belli ediyorsun,

itunes u kim beğenmiyor ? anket yap öğrenelim,

bendede samsung galaxy tab 10.1 var ama nedense senin dediğin kadar kolay film izlenilmiyor

sonuç olarak ben iki sistemide kullandım, hangisi diye sorucak olursanız benim [[KULLANIM AÇIMDAN]] ios daha iyi, grafikleri muazzam birsürü oyun var jailbreak ile web sitemi bile tasarlayabiliyorum cep telefonumdan,

bence bu kadar fanboyluk yapıp da savunmaya gerek yok, kimse samsungdan veya apple dan vergi almıyo sonuçta
    herkesin kullanım açısına göre değişir, ama birisi hayır samsung daha iyi dedi diye apple ı kötü çıkarmaya da hakkı yok,

ben fanboysam bu sitedeki geri kalan insanlar ne diye adlandırılır bilemiyorum. yazım hatası ile fanboyluk arasında bağlantı kuracak kadar saçmalamakla tartışmaya yeni bir boyut kazandırıyor. Ayrıca yazım hatalarım telefon kullanarak yazdığım için oluşuyor, gel gelelim resmi mail atmıyorum burada sizin gibi apple fanları okusun diye yarım saat uğraşıp özenerek yazı yazacak değilim. dediklerimi doğru düzgün okuyan herkes benim ne derece tarafsız bir görüşe sahip olduğum çıkarımını yapabilir diye düşünüyorum. Android ile ios arasında çok az fark var, yazılımsal anlamda android biraz daha üstün ancak aplikasyonlar konusunda ios daha üstün dedim zaten. gel gelelim, 2 işletim sistemide vasat aslında yeni çıkacak olan windows phone tutarsa komple windows platformuna geçicem zaten, buda ne derece fan olmadığımın sana kanıtıdır. bazıları gibi forever apple, forever samsung modunda değilim 4-5 ay ,içindede telefonumu değiştirip nokia windows phone almayı düşünüyorum zaten, benim için nokia, samsung, sony, htc, ios, android, windows fark etmez hangisi benim amacıma hizmet ediyorsa ve hangisi daha mantıklı fiyat biçiyorsa gider onu alırım... biraz çıkarım yapma yeteneğinizi geliştirin ondan sonra yorumda bulunun başkası hakkında...

İ tunestan kimse memnun değil saçma sapan kulanıcıyı kısıtlayan bir şey itunes zaten daha geçenlerde haber vardı bruce wills bile dava açıyormuş apple'a, zamanında beatles'ta dava açmış ve kazanmıştı. itunes apple'ın müzik, film ve kitap sektöründe monopolylesme politikasından başka bir şey değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 12 Eylül 2012; 12:50:51 >

• Bitse de gitsek.
  • telin özelliklerinden sonra şarj süresinin kısalması ve verilen kulaklığın daha tatminkar olmasını da beklemek lazım.
    en nihayetinde şu an müzik kulağına hitap eden bazı kulaklıkların fiyatı 500 tl seviyesinde.
  • Açıkça söylüyorum şu ana kadar elime alıp incelediğim ve kullandığım hiçbir Android cihaz beni cezbedemedi. Buna en son almaya karar verip kendimi ikna edecek yönler arayıp sonra yine bir kusur bulup vazgeçtiğim S3 ve One X de dahil. Herşeyden önce cihazların topiğine girip inceleme yapıyorum nedir ne değildir insanlar memnum mu diye. Allahım o da ne yüzlerce sayfa yorum yazılmış bir tane mi soru cümlesi olmayan mesaj olmaz. Herkes yok en iyi rom hangisi yok kernel çıktı mı. Bu romda hala eksikler var. Yok şu çalışmıyor bu çalışmıyor. Adamlar cihazı tam anlamıyla kullanamıyorlar ki. Sürekli bi yazılım güncelleme kargaşası var. Açıkcası bunun çok iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Demek ki eksik bir şeyler var. Gerçi 4.1 ile azaldı deniyor sorunlar. Ama Android her zaman fazla donanıma ihtiyaç duyan ve iOs'a göre daha ağır bir işletim sistemi olmuştur. Android'i savunanlar genelde iOs kısıtlamalı Android ise daha özgür diye savunma yapıyor. Zaten Türkiye'deki herkes de developer Maşallah... Telefona rom atmaktan düzgün kullanamıyorsun ki. Ya da ram yetmiyor zaten... Uzun süre iOs da kullandım. Evet yazılımıyla uğraşmıyordum. Ama gerek yoktu ki. Herşey stabildi zaten. Geriye size istediklerinizi veya keşfettiklerinizi kullanmak kalıyor. 2007 yılında kullandığım ve kişiselleştirdiğim ios cihazım gayet muazzamdı bir cep telefonuna göre. Romuyla oynamanın yazılımını kurcalayıp iyileştirdiğini sanıp aslında hep bir şeylerin eksik kalmasının bir manası yok bence. iOs genel olarak herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ve jb ile kişiselleştirebilecek şekilde yapılıyor. 10 dk'da jb yaparsın istediğin uygulamayı kurarsın istediğin gibi kişiselleştirirsin. Bundan 5 yıl önce evdeki masaüstü bilgisayarımı ipod'a bağlayıp birebir masaüstümü ipod ekranından kontrol edip bilgilerime uzaktan erişebiliyordum. Taskbar dahil herşeyi iphonebrowser ile değiştirebiliyordum. E zaten uygulama oyun vs. yönünden de sıkıntı yok. Kendi adıma gayet yeterli demektir o halde. Android alıpta hala iOs kısıtlı diyenler Android ile ne yapıyor merak ediyorum. Ancak tabii daha kullanılabilir yenilikçi bir cihaz (note 2 gibi) çıkarsa tabii Android de kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Açıkça söylüyorum şu ana kadar elime alıp incelediğim ve kullandığım hiçbir Android cihaz beni cezbedemedi. Buna en son almaya karar verip kendimi ikna edecek yönler arayıp sonra yine bir kusur bulup vazgeçtiğim S3 ve One X de dahil. Herşeyden önce cihazların topiğine girip inceleme yapıyorum nedir ne değildir insanlar memnum mu diye. Allahım o da ne yüzlerce sayfa yorum yazılmış bir tane mi soru cümlesi olmayan mesaj olmaz. Herkes yok en iyi rom hangisi yok kernel çıktı mı. Bu romda hala eksikler var. Yok şu çalışmıyor bu çalışmıyor. Adamlar cihazı tam anlamıyla kullanamıyorlar ki. Sürekli bi yazılım güncelleme kargaşası var. Açıkcası bunun çok iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Demek ki eksik bir şeyler var. Gerçi 4.1 ile azaldı deniyor sorunlar. Ama Android her zaman fazla donanıma ihtiyaç duyan ve iOs'a göre daha ağır bir işletim sistemi olmuştur. Android'i savunanlar genelde iOs kısıtlamalı Android ise daha özgür diye savunma yapıyor. Zaten Türkiye'deki herkes de developer Maşallah... Telefona rom atmaktan düzgün kullanamıyorsun ki. Ya da ram yetmiyor zaten... Uzun süre iOs da kullandım. Evet yazılımıyla uğraşmıyordum. Ama gerek yoktu ki. Herşey stabildi zaten. Geriye size istediklerinizi veya keşfettiklerinizi kullanmak kalıyor. 2007 yılında kullandığım ve kişiselleştirdiğim ios cihazım gayet muazzamdı bir cep telefonuna göre. Romuyla oynamanın yazılımını kurcalayıp iyileştirdiğini sanıp aslında hep bir şeylerin eksik kalmasının bir manası yok bence. iOs genel olarak herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ve jb ile kişiselleştirebilecek şekilde yapılıyor. 10 dk'da jb yaparsın istediğin uygulamayı kurarsın istediğin gibi kişiselleştirirsin. Bundan 5 yıl önce evdeki masaüstü bilgisayarımı ipod'a bağlayıp birebir masaüstümü ipod ekranından kontrol edip bilgilerime uzaktan erişebiliyordum. Taskbar dahil herşeyi iphonebrowser ile değiştirebiliyordum. E zaten uygulama oyun vs. yönünden de sıkıntı yok. Kendi adıma gayet yeterli demektir o halde. Android alıpta hala iOs kısıtlı diyenler Android ile ne yapıyor merak ediyorum. Ancak tabii daha kullanılabilir yenilikçi bir cihaz (note 2 gibi) çıkarsa tabii Android de kullanırım.

Peki şunların yokluğunu nasıl dolduruyorsunuz acaba?

- Bluetooth
    - Flash player
    - Radyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o ıgrenc tasarım olursa fıyatı ıyıcene geberınce 4s alırım beyaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.