Şimdi Ara

Apple, büyük bir merakla beklenen etkinliğin tarihini açıkladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence adi new iphone olacak ! Gerci orda yazan 5 rakami suphelendiryor ama bazi kaynaklar 5 tane urun tanitacak diye yaziyor...!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

3GS kullanmış biri olarak iphone benim için her zaman marka değeri, kullanılan malzeme ve tasarımın güzelliği ile asaleti ve tabi ios işletim sisteminin kullanım rahatlığı ile öne çıkmıştır.
    5 ile tüm bunları 1 adım ileri taşırsa şu an severek kullandığım galaxy s3'ü bana sattırır.

Neyce konusuyosun ? Yada sen fanboysun belli.. Appleca dilinde sorayim o zaman... isen i3gsnin iekraninin iminnacik iberbat ioldugunu,itasariminin iberbat ioldugunu ianlamadin imi ? ;D

• Takipteyim ben de, ipad mini için.
    Bu arada ipod classice yenilik gelmeyecek, adı üstünde classic, belki ses çipi değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Bence applein 12nin golgesi olarak 5i bulmasi bahcelinin 40a ulasmasina benzemis .ne alaka12 den 5:D

Ağır saçmalamışsın helal valla.

Saol ... senden ovgu almak ne guzel

1*2=2, 2+1=3, 3 ile 2'yi toplayin 5 yapar ve iphone 5 cikar.... bunu dusunerek 12 eylul secilmis olma ihtimali bile var, yoksa carsamba gunu ne alaka evet yapiyolar...cumartesi pazarlar cebe mi girdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

quote:

3GS kullanmış biri olarak iphone benim için her zaman marka değeri, kullanılan malzeme ve tasarımın güzelliği ile asaleti ve tabi ios işletim sisteminin kullanım rahatlığı ile öne çıkmıştır.
    5 ile tüm bunları 1 adım ileri taşırsa şu an severek kullandığım galaxy s3'ü bana sattırır.

Neyce konusuyosun ? Yada sen fanboysun belli.. Appleca dilinde sorayim o zaman... isen i3gsnin iekraninin iminnacik iberbat ioldugunu,itasariminin iberbat ioldugunu ianlamadin imi ? ;D

Nerde mal varsa beni buluyor

• quote:

quote:

quote:

Nerde mal varsa beni buluyor

Senin yalanlarini...

• @tunewiki
    Bi git yaa

• quote:

quote:

adam 3gs'ye laf attı daha ne diyilirki o kadar yıllık bir cihaz hala 700tl seviyesinde alıcı buluyorsa demekki birşeyler var o telefonda 3gs'nin zamanında android daha arkasını yeni yeni topluyordu büyüdüde varisine laf mı atar oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gölge düzenlendi mi? 5 görünmüyor artık?
  • Keşke her teknolojik ürünü şöyle tanıtsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Oradaki 5 iphone 5 demek degil..5.etkinlik anlamina geliyor..

Ayrica iPhone'un 5. Yılı

Edit: resmi gordukten en fazla 2-3 saniye sonra golgeyi gordum. Zaten goze ilk o carpiyor. Ama konuya gec girdim ne yazik ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 5 Eylül 2012; 21:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kim ne düşünürse düşünsün.. Parayı baskası vermiyor ya, herkes istediğini tercih etmekte özgür..

Ben şahsen iPhone tercih edeceğim.. Baskasının sözüyle fikrim değişmez yani.

Daha telefon cikmadan hic bir ozelligi belli degilken iphone alicam diyorsunuz. iste dedigim bu adam size hesap makinesi yaptim telefon edebiliosunuz dese alacaksiniz...

Kardeş sırf iOS var diye bile iPhone alınabilir. Zaten özellikleri de belli gibi telefonun. Bu yüzden bu kararı şimdide vermesi pek anlaşılmaz değil.

• Resmi sitede nerde yaziyor

• quote:

quote:

quote:

Kim ne düşünürse düşünsün.. Parayı baskası vermiyor ya, herkes istediğini tercih etmekte özgür..

Daha telefon cikmadan hic bir ozelligi belli degilken iphone alicam diyorsunuz. iste dedigim bu adam size hesap makinesi yaptim telefon edebiliosunuz dese alacaksiniz...

Kardeş sırf iOS var diye bile iPhone alınabilir. Zaten özellikleri de belli gibi telefonun. Bu yüzden bu kararı şimdide vermesi pek anlaşılmaz değil.

İos'un ne ozelligi var? Android ios'tan cok daha gelismis bir yazilim. bana ios'un ustun oldugu bir sey soleyin.. yok oyle bir sey her sey alismayla ilgili, uzun sure i touch kullandim akilli telefon almadan once, akilli telefon alip androide gecince bu ne dedim, simdide ios bi cihaz elime alinca bu ne diyorum her sey alismak ile ilgili. neye alisirsaniz o iyi geliyor ama on ysrgilarinizi kirmazsaniz alismak icin kendinize firsat bile veremezsiniz. nitekim durumda bu zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Farkettiyseniz gölgenin şekli 5 rakamımı andırıyor...
    Böylece iPhone 5 adı da kesinleşmiş oldu...

helal olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

İos'un ne ozelligi var? Android ios'tan cok daha gelismis bir yazilim. bana ios'un ustun oldugu bir sey soleyin.. yok oyle bir sey her sey alismayla ilgili, uzun sure i touch kullandim akilli telefon almadan once, akilli telefon alip androide gecince bu ne dedim, simdide ios bi cihaz elime alinca bu ne diyorum her sey alismak ile ilgili. neye alisirsaniz o iyi geliyor ama on ysrgilarinizi kirmazsaniz alismak icin kendinize firsat bile veremezsiniz. nitekim durumda bu zaten...

Gerçekten ya sen İPhone kullanmamışsın ya da kullandiysan da çözememişsin telefonu.Yani İPhone hakkındaki bilgini yazdığın bu mesaj bile gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten ya sen İPhone kullanmamışsın ya da kullandiysan da çözememişsin telefonu.Yani İPhone hakkındaki bilgini yazdığın bu mesaj bile gösteriyor.

Emin ol senden daha fazla bilgim var, senin gibi bir tek iphone kullanmadim, ben kiyaslama yapiyorum bir suru android ve ios cihaz kullandim ben, mobil windows ve blackbarry de kullandim, su an piyasada mobil cihazlar icin en iyi yazilim androiddir benim deneyimlerim ve cikarimlarim sonucu, ancak bu degisecek gibi gorunuyor, windows 8 mobil dunyaya cok daha fazla kolaylik ve imkan sunuyor, iyi pazarlama ve aplikasyon destekleriyle cok kisa zamanda androidi pazardan silebilir, ios yine devam edicektir yoluna neden mi? Cunku android kullanicilari apple kullanicilari gibi marka takintisi degiller, sahsen ben takipteyim bekledigim gelismeyi yakaliyabilirse windows 8, hem telefon hem tablet hem labtab olarak komple windows ile yoluma devam edebilirim, ama bu sizin gibiler icin gecerli degil cunku sizin icin fark etmiyor google mi windows mu veya baska bir frimam mi yeni bir soluk getirmis pazara umrunuzda degil. siz sadece at gozlugu takip apple'in cikaracagi yeni urunu beklersiniz. bu kadar basit... ben zaten apple'a kotu demiyorum, dedigim gibide daha once kullandim bir suru cihazini, ilerdede kullanabilirim, ama bu sadece piyasadaki diger rakiplerinden ustun olursa ve mantikli fiyatlar ile gelirse olabilir, misal ipad butun rakiplerinden ustun su an, ancak windows 8 ile gelen intel tabanli tablet-laptab hibritleri bunu tamamen degistiricek gibi gorumuyor tabi zaman gostericek. siz benim bilgi tartmadan once kendi bilginizi check edin. ben sizin gibi tek bir urun ile yatip kaliyorum her zaman yenilige acik ve marka takintisindan uzak hareket ediyorum saglikli olanda budur sonucta apple bain sirketi degil hayrina fanligini yapacak halim yok ...

• tanıtsında 4 ve 4s lerin fiyatları düşsün biraz
  • Orijinalden alıntı: besttrr

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Kardeşim neyin kafasındasın. Android ios'tan cok daha gelismis bir yazilim. bana ios'un ustun oldugu bir sey soleyin.. yok oyle bir sey her sey alismayla ilgili, uzun sure i touch kullandim akilli telefon almadan once, akilli telefon alip androide gecince bu ne dedim, simdide ios bi cihaz elime alinca bu ne diyorum her sey alismak ile ilgili.
    Ben androidi galaxy gio ve galaxy s2 de kullandım.Hatta Şuan gio yine duruyor ama cihazı kullanmıyorum.Marka takıntılı değilim sadece iyi olanı savunuyorum.Symbian 6600 zamanında falanken de ona sahip çıkardım çünkü o zamanın en iyi telefonlarındandı.Sadece sahip olduklarını değil sahip olmadıklarını da objektif olarak degerlendirmelisin.İnsanlarin cogunda fanlık var sebebi milyarlar harcadıkları telefona biri bir şey söyleyince çılgına donuyorlar ve bilmeden saga sola savuruyorlar.Şimdi ben sana İos/İphone un Android'e karşı üstünlüklerini yazacağım ustteki alıntına İthafen,yazacaklarımın aksini söyleyebiliyorsan ağır fandroidsindir.Cünku cogu android kullanıcısı tarafından da kabul edilen seyler yazacaklarım.
    -İlk olarak genel bir kıyaslama yaparsak İos tamamen Apple'a özgü bir işletim sistemi olmasına karsın androidi Samsung dısında bir cok firma kullanmakta.Yani Samsungun Aslinda kendine özgü bir işletim sistemi gelistiremedigini söyleyebiliriz.Badayı zaten saymıyorum bile.
    -Kullanim kolaylığı acısından ele alalım.Androidde ana ekran genelde altında 3 dokunmatik tuş ,uygulama menüsü gibi seçenekler var.Buna karsın İos oldukça sade bir sistem sadece tek bir tuş ile uygulamalarınızı sona erdirebilir,onlar arasında geçiş sağlayabilirsiniz.Jailbreak ve root olayına bakarsak jailbreak roota göre cok daha kolay yapilabilmekte.
    -Oyun/uygulama/market acısından ele alalım.Belirteyim ki iyi bir oyun çıkmışsa emin olun ilk olarak İos'a çıkar.Sonra bunu alır ve androide symbiana portlarlar.Aksini düşünen varsa resimli videosu kanıtlar gösteririm ki bunlara siz d ulaşırsınız.İphoneun 3,5 yıl önce çıkarttığı 3gs bile suan cok kaliteli Oyunlari rahatça açabiliyor.Eger android bir telefonla kaliteli Oyunlari oynamak istiyorsanız en az 1000 lirayı gözden çıkartacaksanız.Uygulama noktasında Aslinda bu iki sistem arasında fazla fark yok Cunku uygulamalar zaten işlemciyi fazla kullanmazlar ve fark anlaşılmaz.Ama uygulama destegi derseniz Apple yine one gecer.Cunku marka yani ismi duyulmuş bu yüzden firmalar ilk olarak İOS icin uygulamalarını yapar sonra android kullanıcıları bize de yapın diye mail yağmuruna tutar ve androide de uygulama çıkar.Magaza konusuna gelirsek telefon dunyasının ilk mağazası AppStore...Kullanimi oldukça kolay sade göz yormayan.Sik Sik indirim olan.Cogu kaliteli oyunu ucretsiz bulabileceğiniz bir Magaza.Ayrica bir sürü turk uygulama,oyun geliştiricisi oldugundan çokça da turkce uygulama var.Mesela ben ehliyet sınavıma ehliyet uygulamasıyla çalıştım.Ve yine ucretsiz olarak cok güzel online oyunlar bulunmakta bunların çoğusunda hile engellenmiş bu yüzden rahatça oynayabiliyorsunuz.Yone gecen tv de conanı izliyordum bir bayan konuk geldi.You can watch my film on itunes dedi.Dusunun ki sinemadan önce i Tunes'de film.Peki kies desem acaba android kullanicilari disinda bilen olur mu?Android markette Aslinda daha cok kullanıcı olmasına rağmen yeteri kadar yorum yapılmıyor Bazi uygulamalar hariç.Ve yaş kitleside biraz düşük olduğu icin saçma ergenin biri tarafından yazılan yorumları cok sıklıkla görebiliyorsunuz.
    -Tasarım acısından ele alalım.Bu cok göreceli bir kavram bu yüzden genel bir değerlendirme yapalım,mesela telefonlarla fazla ilgisi olmayan(ki toplumun %70i telefonunun özelliklerini isletim sistemini vb bilmez)bir arkadaşınıza İPhone 3gs ile Samsung Gs2 yi gösterip hangisinin tipinin daha iyi olduğunu sorun.Agzindan buyuk ihtimalle İPhone iphonedur cümlesi çıkar ama bu 3 mü 4 mü diye de sorar.Peki acaba SGS 2 yi tanıyabilir mi?Yani toplumda elinde İPhone olana saygi gösteriliyor eskisi kadar olmasa da.

Buyur kardeşim iphoneun iyi olduğu yerleri yazdım sadece.Kamera ekran s2nin ip4ten falan iyidir oralar ayrı.O zaman kamda icin alacaksa s2 alır ekran icin alıyorsa s2 alır vs vs.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 7 Eylül 2012; 0:04:19 >

• That post give me a cancer , benim soyledigim seyleri tekrarlamisiniz, androiddeki tuslari elestiricek ve itunes gibi bir rezaleti ( kimsenin memnun olmadigi) savunacak kadar. İos son yazilim guncellemesiyle androidi kopyaladi herkes cok begendi nedense usteki indirilebilir cubugu :s, zaten daha once uygulama konusunda applein ustunlugunu vurgulamistim ancak, daha ustune bir sey demiyecegim, film muhabbetine girmisdiniz, aktif bir samsung cihaz kullansaydiniz bilirdiniz, bir cok filmi ucretsiz izlemenize olanak sunuyor samsung, hemde turkiyeye ozel optimize edilmis tirkce dublaj yada turkce altyazili filmler ve bir cok film var yeni cikan yada clasic olan. gerekli gereksiz 4-5 aplikasyon indirmek icin ios cihaza 1,5 kat fazla para odemek nereden bakilirsa bakilsin sacmalik, tartismamiz ekran buyuklugu konusundan cikmisti, nerelere geldi, sizde benim applicationlarda oldugu gibi bazi seyleri kabullenebilseniz dunya daha yasanir bi hal olacak, insanlar gerizekali degil, buyuk ekran oldugunu bilmeyerek almiyolar bu cihazi buyuk ekran istedikleri icin aliyolar. ben su an hindistandayim misal samsung galaxy tab 2 diye 7 inclik tablet cikardi, soforum dahil bir cok kisi bu tableti telefon olarak kullaniyor bluetouth bir kulaklik vasitasiyla aha buda nokta....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.