Şimdi Ara

Apple CarPlay 2.0 tasarımı belli oldu: Nasıl görünecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple CarPlay 2.0 tasarımı belli oldu: Nasıl görünecek?
    Apple’ın yeni nesil araç içi eğlence sistemi CarPlay 2.0, önemli yeniliklerle araç kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir geliştirilen sürüm, Apple ekosistemine aşina olan kullanıcılar için benzer bir deneyim sunacak. Geçtiğimiz saatlerde de, Apple CarPlay 2.0'a ait bazı görüntüler paylaşıldı. 

Apple CarPlay 2.0 tasarımı belli oldu

Kaçıranlar için Apple, 2022’de düzenlediği WDC etkinliğinde CarPlay 2.0’ın detaylarını paylaşmış ve yeni sürümün kısa sürede piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Ancak lansman tarihi sürekli olarak ertelendi ve henüz herhangi bir araçta mevcut değil. 

Apple CarPlay 2.0 tasarımı belli oldu: Nasıl görünecek?
    Sızdırılan detaylara göre CarPlay 2.0, kullanıcıların araç içi deneyimlerini zenginleştirecek çeşitli widget’larla donatılmış durumda. Hızlı uygulama seçim çubuğu korunurken, eklenen widget’lar sayesinde sürücüler gerekli bilgilere hızlı ve kolay erişim sağlayacak. 

Öne çıkan widget’lar arasında saat dilimlerini gösteren saat widget’ı, güncel hava durumu bilgilerini içeren hava durumu widget’ı, yaklaşan etkinlikleri ve görevleri hatırlatan takvim ve hatırlatıcı widget’ı bulunuyor. Bir diğer gelişme ise, CarPlay 2.0'ın kullanıcıların akıllı telefonlarında alıştıkları düzeni araç ekranlarına taşıması. Böylece araç içi kontroller daha kolay hale gelirken sürücülerin dikkatinin dağılma riski en aza indiriliyor.

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 17 serisinde fiyat artışına gidebilir: İşte sebepleri

Apple, yeni sürüm için lansman tarihini henüz açıklamış değil. Ancak şirket, mevcut CarPlay sürümünü iyileştirmek yerine tamamen yeni bir nesil sunmayı tercih ediyor. Bunun bir nedeni, CarPlay 2.0’ın orijinal sürümden çok daha kapsamlı bir yapı sunarak araçların kontrol panelleriyle entegre bir sistem haline gelmesi olabilir.

Kaynak:https://www.techradar.com/vehicle-tech/heres-what-apples-carplay-2-looks-like-according-to-leaked-screenshots

• Uyduruk görünüyor

• Çin arabası gibi duruyor ui

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevcut carplay kadar bağlantı sorunu görmedim, berbat. Daha önce vw aracımda da, sonra mercedeste de hep sorunlu. Şuna muadil bir yazılım yapamadı araç firmaları

• Bununla hiçbir otomotiv firması adapte etmeye uğraşmaz maeka kimliğini öldürür bune araba iphone gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir durum, benimde uyduruk android multimedya ekranında sorun olmadı. farklı iphone modelleride kullanıyoruz. Bildiğim ve tecrübe ettiğim android auto bağlantı konusunda daha sorunlu.

• hDundar kullanıcısına yanıt

Toyota Corolla ve iPhone Se(2. nesil) kullanıyorum. Yaklaşık 1 buçuk senedir arabayı kullanıyorum. Kablosuz carplay 1.5 senede 1 kere bile hata vermedi. Böyle bir sorunu duyduğuma şaşırdım doğrusu. Saydığın markalar da benim arabadan daha premium markalar halbuki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Togg göre yapmışlar bildiğin 😅 ama iş yapmaz video izleme YouTube gibi uygulamada izin vermesi gerek kullanıcı göze alıyorsa açsın yan ekrandan aksi halde araba firmaları aracın tüm özelliklerini appeye vermek istemez bence togg tesla tarzı araçların yazılımları daha iyi durumda

• Funtoro ile doldurun tüm arabaları. Sürüş zevkimizin içine edin. Her yer rengarenk çin keranesine dönsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.