|
Apple’da yüzler gülüyor: iPhone 13 satışları iyi, iPhone 14 ile katlanması bekleniyor
-
-
Şu biri yuvarlak diğeri hap şeklinde olan 2 çentik sızıntılardaki gibi ayrı olursa tarihin en çirkin telefonunu piyasaya sürmüş olur. Yapması gereken tek şey onları birleştirmek.
-
Çok göreceli bir kavram. Ben şu an ki çentikten daha çok beğendim mesela. Kişiden kişiye değişir. Çoğunluk beğenirse 1 model daha bu şekilde çıkacaktır sanırım. Bir de bu değişikliğin amacı insanların son model kullandığını gösterememesi. Arkadan aynı gözüktüğü için ön tarafta farklılık yapıyorlar ki bazı telefon üzerinden hava atanlar bak ben 14 serisi kullanıyorum diyebilsin. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 14 Temmuz 2022; 11:41:12 >
-
yakında apple'da da satışlar durulur, özellikle sene sonuna doğru
-
Fiyatlar uygun olsa da, bizim de yüzümüz gülse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun bize faydasi ne bizim yuzumuzun gulmesi gerekir applein degil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple 4ten sonra 5leri çıkardı bu ne ya kulağından çekmişler hahaha dediler.
6 serisi çıktı o çizgiler ne ya iğrenç hahaha dediler çılgınlar gibi sattı. Hala SE adında aynı kasanın camlısını sallıyor.
X çıktı o ne öyle dediler yukarıdan bir şey iniyor çok çirkin milyonlarca sattı. Aynı kasada X XS XR 11 sattı. Muhtemelen o kasada yeni bir SE de gelir.
Şimdi buna böyle diyorlar gelirse o da on milyonlarca satacak. İnsanlar ilk gördüklerinde ıyy der. Sonra kapış kapış gider. Ben iphone 4ten beri aynı şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güler tabi, Türkiye haricine baktığımızda iPhone 13 Pro Max 1100 dolar/euro ile rakipleri arasında en ucuz telefon. S22 Ultra da daha pahalı, P50 Pro da, diğer en üst seviye amiral gemileri de... Bu cihazların çoğu Türkiye'ye gelmiyor. Samsung ise Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için %95 vergiye rağmen S22 serisi de dahil tüm telefonlarını Avrupa ile neredeyse aynı fiyattan satıyor. Apple bunu yapmadığı için 13 Pro Max, S22 Ultra'ya göre çok daha pahalı kalıyor.
Ayrıca Apple ABD gibi aylık maaşların genelde 2500 dolar ve üzerinde seyrettiği bir ülkede 24 ay peşin fiyatına taksit ile aylık 46 dolara iPhone 13 Pro Max veriyor, orada çocuklar bile harçlığı ile alır o cihazı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Temmuz 2022; 22:01:52 >
-
Adamlar ne yapsa alan insanlar varken sizin isteklerinizin yerine getirilme olasılığı çok düşük
-
14 pro ları türkiyeye getirmeyin hiç satamayacak zaten 13 prolar ne kadar sattı da 14 prolar satacak ülkemizde? Alan 3-5 bin insan vardır. Gerisi full iphone 11 o da alabilen varsa. İphone 12 bile daha sokakta görmedim kimsenin elinde. Çok çok nadir ayda 1-2 kişide anca görüyorum 12-13 serisi ihone. Geri kalan hep 11 ve altı.
-
Başlığı applecıların yüzleri gülüyor diye okudum Vatandaşın yüzü niye gülsün bu fiyatlara , tabiki apple ın yüzü gülüyor.
-
Apple bu kullanıcı kitlesiyle 10 sene telefon çıkarmasa bile çok satacağı için pek önemli bir olay değil.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu biri yuvarlak diğeri hap şeklinde olan 2 çentik sızıntılardaki gibi ayrı olursa tarihin en çirkin telefonunu piyasaya sürmüş olur. Yapması gereken tek şey onları birleştirmek.
|
Çok göreceli bir kavram. Ben şu an ki çentikten daha çok beğendim mesela. Kişiden kişiye değişir. Çoğunluk beğenirse 1 model daha bu şekilde çıkacaktır sanırım. Bir de bu değişikliğin amacı insanların son model kullandığını gösterememesi. Arkadan aynı gözüktüğü için ön tarafta farklılık yapıyorlar ki bazı telefon üzerinden hava atanlar bak ben 14 serisi kullanıyorum diyebilsin. :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X