Vergiler hariç fiyatı laf cambazlığı yapma. |
Apple'dan 2022'nin ilk zammı geldi! iPhone fiyatları ne kadar oldu? (6. sayfa)
-
-
Bende dahil bizim millet yazıklar olsun.Birisinin gelip bizi iyi edeceğini bekliyorsak hayalden bile öte.O kişiler hep aramızdan çıkıp oralara oturuyor...
-
Dün bu forum sayesinde zorlu ya gidip iphone 13 ü aldım,
maalesef almakla yetmiyor, adaptörü, kulaklığı derken bir de hadi ulan o kadar para verdik kılıf alalım derken telefon oluyor sana dünya para..
şimdi hem aksesuarlar, hem de kıfılar bir de telefon pahalılaşmış..
kur 16 oldu mu bir zam daha gelir muhtemelen..
ne olacak bilmiyorum, hakkımızda hayırlısı..
-
Bu gidişle dumana döneceğiz. O da tarifeli olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fiyatlar biraz abartı geldi, iyisimi gidip çay içeyim
galiba iPhonelar pahalı değil biz fiyatlardan şikayet edenler fakiriz. Forumun fırsat konusunda hala iPhone fırsatları kovalanıyor dolar kuru 8.70 lerden 18 lere geldiği süreçte de aynı şekilde fırsatlar kovalanıyordu :D iPhone 6S imle bir 6 yıl daha geçiririm yapacak bir şey yok
-
Apple mı dayadı ? Bizim para birimimiz her gün değer kaybederken, enflasyon %100’ün üstüne çıkmışken Apple’ın suçu nedir tam olarak ? Kur güncellemesi yapmaları gayet normal. Apple ürünlerini geç, markete gittiğinde hangi ürünün fiyatı 2 hafta üst üste aynı kalıyor?
Bir cep telefonu almak için %50 ötv+ kdv+ trt bandrol parası gibi bir dünya vergi ödüyoruz. 21.500’e satılan 13 pronun 9000 küsuru zaten vergiydi. Kalan miktarla yurt dışı fiyatını karşılaştırırsak adamların yaptığı kur güncellemesinin normal olduğunu görüyoruz.
Dediğim gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutudan hiçbir aksesuar çıkmayan bir telefona bu kadar para vereceğime döviz-emtia yaparım. Gelecek rızkımı bir nebze olsun korumuş olurum. :)
-
Bu fiyatların savunulacak yanı yok. Dünyadaki en pahalı fiyat bizde. İphone 13 Pro Rusya'da 958 dolar.. Türkiye'de 1708 dolar
-
Maalesef o hale getirdiler aldığın yanına kar kalıyor
Eskiden indirim duyuruları ile satış yapılırdı şimdi zam gelecek diye satış yapılıyor hale bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14500 e ne zaman 12 pro Max aldınız hocam
28/10/2021de takasla telefoncudan aldım hocam
Arkadaşlar elimde açılmamış kutu iPhone 13 var 128gh kırmızı renk. Amazon Türkiye'den aldım.acilmamis kutu iphone 12 ile takas yapmak isteyen olursa iletişim kurabilir. Üstüne 3bin almak şartıyla.
alamadım bir türlü.paraya kıyamıyorum
-
Kur 16 ya gelirse zam gelebilir. O aralar Apple sitesini sürekli kontrol edin derim.
ıphone 12 64 gb ile iphone 13 arasında kalmıştım
yaklaşık 1 ay öncesine kadar teknosa da değişim kampanyasında iphone 13, 14 bin küsür falandı geliyordu.satıcı 14k ye ayarlaarız demişti.düşüneyim dedim
almadığım için pişmanım.heralde başka telefonlara bakmak zorunda kalacağım :(
-
Bunların iyi günlerimiz olduğunu söylememe gerek yok heralde.
Rusya’da ÖTV diye bir vergi olmadığı için olabilir mi? 18.999 TL olan iPhone 13’ün vergisi 8.699 TL. Apple sitesinde bunu gösteriyor zaten.
Tekrar zam gelecek galiba Apple yine satışları durdurdu. Güncelleme yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X