< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple'dan 2022'nin ilk zammı geldi! iPhone fiyatları ne kadar oldu? (5. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun, tr de zam gelmeyen ne var ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaan N1 kullansana hocam Abdülhamit padişahım olsa ayfon kullanmazdı gavur malı diye sen niye kullanıyosun ecdada saygın yok mu?
-Apple iPhone 13 Pro Max telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
-
Geçen hafta 9999 tl'ye iphone 11 aldım migrosta. Tasarımı ve kamerası çok hoşuma gidiyordu. Iphone 7 kullanıyordum kırık ve eski. Süper hızlıydı ama acaba kazık mı yedim, daha fiyatı düşer mi yeni SE modeli tanıtılacak hatta tam ekran a geçerse SE mi alsam diyordum ki dünkü haberler beni dumur etti. 11'e 2.5k zam geldi (internet fiyatı) SE yine aynı kasa aynı kamera ile çıktı. (Bari kamerayı çift yapaydılar.) Şuan aldığıma seviniyorum ama genel anlamda hiç bir şeye sevinemiyorum artık. Çok büyük karamsarlık var içimde..
-
7.723,00 TL
-
ABD ye ismini ABD'ÜLHAMİT padişah koymuştur. Arkadaş herhalde o yüzden kullanıyor 😂😂😂😂
Bunlarda böyleler işte gece gündüz Batıyi kötülerler ama oralarda yaşayıp, onların ürettikleri şeyleri alırlar. Bu ülke böylelerini çok gördü
bizim ülkede alan çıkar aç kalırlar ıphone alırlar.alınca ne oluyor ne değişiyor şu anda almayadayım patron ve kardeşi eski model ıphone kulanıyor paralarımı yok var ama almıyor almanlarda yok ıphone ama bizim türk ve diğer alman vatandaşı olmayanlarda var ıphone almanların çoğunda yok.
-
1 haftadır apple watch 7 45 mm. fiyatına bakıp duruyordum, 5899tl bandında geziniyordu. Bu sabah 7400tl civarında bir fiyata yükselmiş.
Bir milleti faiz ve kredi belasına bulaştıran, gelmiş geçmiş tek yönetim ve tek zaman zarfı bu olmalı diye düşünüyorum.
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Mart 2022; 9:53:18 > -
Hayır değil. 799 dolar sim kilitli modellerin fiyatı. Aldığın operatörde kullanma zorunluluğun var. 829 dolar unlocked model. Üstüne de vergi geliyor. Sırf gör bir daha sağda solda yanlış yazma diye Apple.us sitesinden çantaya iPhone 13 atıp ss aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende airpods 3 aldırcaktım eşime bu ayın sonunda doğum günü hediyesi heveslenmiştim 500 tl de ona zam gelmiş. İphone 12 kullanıyorum satmayı planlıyorum.
-
güzelim ülkemizi yaşanmayacak hale getirdiler ne yazık ki.
ben onlara teşekkür etmiyorum. başka bir şey diyorum ama onu burada yazamıyorum ban yememek için.
-
Bir hafta önce 13 almıştım. Diş macunu alsak 1 hafta sonra kârdayız gerçi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi kendini rezil etmiş işte. Hem vergili fiyat olsa ne olacak. Amerika'daki vergi oranlarıyla Türkiye'deki vergi oranlarını aynı zannetmekte ne bileyim hangi seviyedir. Ben Türkiye'dekileri yazayım da kafasında bir fikir oluşsun. Cambazlık yapmadan önce lazım olur.
Türkiye'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı kesintisi (Yüzde 1), TRT Bandrol Ücreti (Yüzde 10), ÖTV (Yüzde 50) ve KDV (Yüzde 18) olarak uygulanıyor. Üstelik bu vergiler birbirlerinin üzerine eklenerek hesaplanıyor.
-
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
LCD, 60HZ, 2017 çentikli, 4gb, dandik bataryalı şarjlı telefonu 13000+ TL ye satan ilk ve tek firma Apple(!)
-
yinede alırlardı merak etme :)
-
Bu memlekette ne alırsan yanına kâr. 50 liraya tişört al, pahalı mı acaba diye düşünene kadar yarın fiyatı 60 oluyor
iPhone almayı bırakın bugün yağ alamadığğ
Kutudan hiçbir aksesuar çıkmayan bir telefona bu kadar para vereceğime Omix alırım. Kalan parayla döviz-emtia yaparım. Gelecek rızkımı bir nebze olsun korumuş olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olm bu nasıl bir iq seviyesidir adamlar zam yapmıyor kur farkını dengelemeye çalışıyor. Kazanılan para ülke durumu dolar sorgulanacağına iPhone zam yaptı neye zam yaptı arkadaşım fiyat aynı? Evet ülkemiz için pahalı da arkadaş sen 3. Dünya ülkesiysen bu apple ın yada x firmanın neden sorunu olsun? Sen bi düzelt bi sorgula vergini asgari maaşını, sen asgari ücretin 300 dolar olduğu bir ülkedesin amerika en düşük 1.200 dolar en düşük eyalet eyalet değişiyor 2000 dolar olan eyalet var sen bunu sorgulama ama zammı sorgula.. almanya 1600 euro asgari ücret. Arkadaş bi sen kazandığına bak. Küçümsemek için demiyorum peynir satan market çalışanı, garsonu alıyor bu paraları.. hakkıdır daha fazlasını alsınlar. Biz? iPhone zam yapmadı ülke batıyor size uyarı çaktı yakında bırak telefonu arkanızı silecek kağıt alamayacaksınız diyor kısaca.. Yoksa herkes almalı, alabilmeli, tercihi olmamalı parası yetmediği için değil tercihi bu olmadığı için almamalı.. Gencime acıyorum resmen keşke bütün hepsinin elinde iphone görsem yada neyse istedikleri onu. Her gencin her insanın hakkıdır yeniyi iyiyi kullanmak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X