Şimdi Ara

Apple'dan 5 inç ekranlı dikey çift kameralı iPhone modeli geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • günden güne sapıtıyorsun Apple ne oldu o eski Apple'a.

• çok gerizekalıca birşey olmuş umarım böyle olmaz
    .
    al işte yenilik yapcaksan bunu yap ;

.

• Şahtı, şahmaran olmuş.
  • patlamasın yeter

• Anti Apple kitlesi şahane. Onlar sayesinde en fazla tıklamayı Apple haberleri alıyor. İlginçtir nefret ediyorlar ama her haberine de istisnasız dalıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de kulaklık girişini merak ediyorum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Git gide çirkinleşiyor

Konuyu Ekrem'in açmaması akıllarda şüphe uyandırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman günü gelecek iğrenç gömleği ve pantolonu ile birisi çıkacak sahneye ve işte karşınızda 5" iPhone diyecek, işte yeni devrimimiz diyecek 4.7 ve 5.5 inç arasında kararsız kalanlar için sizi düşündük yaptık diyecek. Bu eşsiz inovasyon karşısından salon gözyaşları içinde alkış tutacak ama başka bir değişiklik olmayacak sadece 5" olacak ve daha pahalı olacak.

İşte biz buna WAOOWW diyoruz diyecekler..

• iPhone 7 alanlar bu duruma ne der acaba?

• 5" saçma büyük.iphone6s/7 tercih edenler rahat kullanım için alıyor neden 5.1"lik telefonlara yönelsinler? iphone7 şu an da piyasanın en ufak amiral gemilerinden.çerçeveyi ufaltabilir belki ama ekranı büyüktmek gereksiz.büyük isteyen 5.5" alsın.

şahsen sony z5c kullanıyorum.sony compact diye bir telefon üretmese android sevememe rağmen ideal boyut nedeniyle iphone6s kullanıyor olacaktım.5"in altında telefonların yaygınlaşmasına ihtiyacımız var,azalmasına değil.
  • Ben Mi4 tasarımına sahip yeni seri bekliyorum hala. 5" ele avuca rahtça sığan bir telefondu. Mi5'i görünce nedense ısınamadım

• Hiç uzatmayın ekran kasa oranını söyleyin ve gidin üzerine elma koyup bildiğin 13.5 luk tuğlayı satsalar millet yine mağaza önünde çadır kurar

• Telefon dik iken yan çevirmeyelim diye kamerayı dik konumlandırmışlar. Bravo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 30 Aralık 2016; 1:31:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.