Dün jailbreaklı telefonuma appstrack'dan indirdiğim apps'leri yüklemeye çalışıyordum. sabahında bu mail geldi... işkillendim... bilgisi tecrübesi olan var mı?
Biz bir hata nedeniyle, yanlışlıkla 17 + uygulama yeniden yüklemek için suçlandı, iTunes Store hesabına ilişkin temas vardır. Biz hesabınızda yinelenen sorumlu (lar) tespit ettik. Yinelenen sorumlu (lar) orijinal ödeme kaynağına iade edilmiş ve 3-5 iş günü içinde mevcut olmalıdır.
Biz, herhangi bir rahatsızlık, bu durumun neden olabilir için özür dilerim.
We are contacting you with regard to your iTunes Store account, which, due to an error, was mistakenly charged for the re-download of a 17+ application. We've identified the duplicate charge(s) on your account. The duplicate charge(s) have been refunded to the original payment source and should be available within 3-5 business days.
We are sorry for any inconvenience this situation may have caused you.
Daha önce satın aldığın 17+ bir uygulama için tekrar yüklemende yanlışlıkla tekrar para çekilmiş hesabından.Bunun yanlışlıkla oldğunu ve çekilen paranın iade edildiğini,3-5 gün içerisinde de paranın hesabında olacağını söylüyor.
Bu mailin JB ile bir ilgisi yok. üstte arkadaşın belirttiği gibi hesabınızdan yanlışlıkla para çekilmiş onu geri iade edecekler.
içiniz rahat olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Daha önce satın aldığın 17+ bir uygulama için tekrar yüklemende yanlışlıkla tekrar para çekilmiş hesabından.Bunun yanlışlıkla oldğunu ve çekilen paranın iade edildiğini,3-5 gün içerisinde de paranın hesabında olacağını söylüyor.
bilgilendirme için teşekkür ederim.
Gördüğüm en korkunç mail :| hele google translatei görünce içim karardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Aynen öyle. İngilizcesi olmayanlar da bi tarafından sallamasa da yanlış bilgi verilmemiş olsa. Özellikle ilk iki mesajı yazan arkadaş gibi.
Ben de okuyorum yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum ilk 2 arkadaşı görünce :) fazladan para çekmişler iade edecekelrmiş.. türk toplumu alışık değil tabi talep olmadan fazla ödemenin iadesine :)