Şimdi Ara

Apple’dan iddialı reklam: Bilgisayar mı? O da ne? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reklamın verdiği mesaj net zaten, anlamamak için ipad sahibi olmak lazım. Bence de çocuk henüz iş klasmanında bir şey yapmadığı için ya da gerçek bir bilgisayar ile tanışmadığı için bilgisayar nedir diye soruyor. Ben de böyle yorumladım. İpad her Apple cihazi gibi güzel çalışan fakat oyuncaktan ileriye gidemeyen bir cihazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Evdeki iPad'i ne zaman açtım en son hatırlamıyorum. Bataryası bile ölmüş olabilir.

Yazıyı görünce kahkahalara boğuldum . Tam olarak aynı durumdayız. Geçen bir sene boyunca anladım ki 45 - 60 gün civarı şarjı gidiyor
  • Reklam iyide,bilgisayarın tadı başka..

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: carman

bilgisayarın yaptığı neyi yapıyo acaba
    yada bilgisayarın yapamadığı neyi excell kullanımı için 3600 tl verip almıştım ofiste kullanmak için excell bile pc deki gibi değil macrolar falan yok koydum kenarda dutuyor

ancak youtube dan video izlemek için efsane alet
    onun dışında hakkını vererek kullananlar var garagebandden müzik yapıp resim çizenler sunum yapanlar var mesela iphonedo ama onun haricinde ipad 2 bile yeterli

bilgisayarı her an yanında taşıyamazsın ama ipad i koy çantana . Çantanda olduğunu bile hissetmezsin.

Tam aksine taşırsın. Bende mesela tabpro s var. Klavyesi yanında verilmişti. Kalemini amazondan aldım. Kalemi tabiki ipad pronunki gibi değil ama bilen adam program da yazar, 3d tasarım yapıp 3d printerdan baskı bile alır. Gerçek browser ve eklentiler, gerçek ofis filan anlatmaya gerek yok.

Tab Pro S tablet değil mi :)

Ben normal dizüstü bilgisayarlardan söz ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• apple milleti aptal sanıyor herhalde.. reklama bak saçmalık...

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: carman

bilgisayarın yaptığı neyi yapıyo acaba
    yada bilgisayarın yapamadığı neyi excell kullanımı için 3600 tl verip almıştım ofiste kullanmak için excell bile pc deki gibi değil macrolar falan yok koydum kenarda dutuyor

ancak youtube dan video izlemek için efsane alet
    onun dışında hakkını vererek kullananlar var garagebandden müzik yapıp resim çizenler sunum yapanlar var mesela iphonedo ama onun haricinde ipad 2 bile yeterli

bilgisayarı her an yanında taşıyamazsın ama ipad i koy çantana . Çantanda olduğunu bile hissetmezsin.

ben şahsen ipad proyu bırakıp surface pro aldım surface pro bu reklamda olsa %100 haklı olurlardı ayrıca yanonda aşıyo olman bir işe yaradığı anlamınada gelmiyo ben kullanmış biri olarak yazıyorum yoksa işte macbook pro retine evde imac kullanıcısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

Reklamın verdiği mesaj net zaten, anlamamak için ipad sahibi olmak lazım. Bence de çocuk henüz iş klasmanında bir şey yapmadığı için ya da gerçek bir bilgisayar ile tanışmadığı için bilgisayar nedir diye soruyor. Ben de böyle yorumladım. İpad her Apple cihazi gibi güzel çalışan fakat oyuncaktan ileriye gidemeyen bir cihazdır.

Haberin altındakiler mesajı pek anlamışa benzemiyor.

Oyuncak demek cihaza haksızlık olur. Kişinin elindeki bilgisayar da kullanım senaryosuna bağlı olarak oyuncaktan öteye gidemeyebilir. Herkes uygulama geliştirmiyor veya profesyonel amaç için kullanmıyor.

Dosya yönetici yok falan diyenler de iOS'ta Flash yok diyenlerden farklı kişiler değil. Vizyon kapalı, sabit bir argümana bağlı olunca böyle oluyor demek.

• abartmayalım apple,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015'den beri 12.9 iPad Pro kullanıyorum. Reklam biraz abartı olmuş. Hala bir bilgisayar değil.
  • Apple çok abartmışsın açıkçası büyük ekranlı telefon o birde kalemi olan,bir bilgisayar olamaz!

• iPad internet ve Youtube gibi videonun on plana ciktigi seyler icin iyidir; ancak bunlar disinda PC kacinilmazdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Efendi bir ipad sahibi olmasam hak vereceğim fakat en ufak bir office işinde bile ipad sıkıntı. Birincisi dokunmatik arayüz office için pratik değil özellikle de excel ve ppt için. İkincisi safari henüz Windows üzerindeki bir chrome ya da firefox'un yerini alamaz. 8 tane sekme ile birlikte çalışmak çok zor. Gerçekten Windows yerini alır mı diye zorladım fakat en ufak işlem windows tan çok daha uzun, yorucu ve engebeli. Oyuncak dedik bir oyun bilgisayarı kadar da işini iyi yapan bir oyuncak değil. Peki cep telefonunun iş görmediği neyi iyi yapar bu cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Apple ın işi bilgisayardır yalnız telefon değil. Mac pc ler belli konularda windows pc lerden daha üstündür bunu göz ardı etmemek lazım.

Ama tablet ile pc yi kıyaslamak belli konular dışında doğru bir durum değil. ufak tefek basit işler için pc taşımaktansa tablet taşımak bana göre de daha mantıklı.
  • Reklamın youtube sayfasında neden yorumlar neden devre dışı bırakılmış.

• evet kesinlikle windows veya mac os'un yerini alamaz

bilgisayarın yerini alması çoooooook zor ama diğer yandan hedeflediği kitleyi düşünürsek, son kısımdaki soru ve cevap cümlesi ile acayip akıllıca tasarlanmış harika bir reklam

bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 20 Kasım 2017; 10:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müştemilat Bey

Asıl soru şöyle olmalı ;
    apple da neki?

Zırvalamanın nirvanası.

2000liler yüzünden forumun tadı kalmadı.
  • Tamamı yalan bilgisayar nedirmis dandirik islemcin ve grafik birimin pc islemcileri ve gtx 1080ti ile vs mi yarisicak ? Sen kimsin lan apple artik ufak at da balıklar yesin yani

• Taşınabilirlik olarak iPad vazgeçilmez. Fakat Laptop'ın tahtına oturmak için zamanı var.

• bilgisayarında da pages donuyor, tekliyor vs. evet apple canım.

• Zaten elinde iPad olan çocuğa annesi "bilgisayarın ile ne yapıyorsun" diyor, çocuk da "ne bilgisayarı!?" diye cevap veriyor. Elindeki bilgisayar değil ki çocuk daha ne desin. Eğlence ve günlük iletişim ihtiyaçlarını karşılayan bir makine cihaz sadece. Daha fazlası değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.