Şimdi Ara

Apple’dan iddialı reklam: Bilgisayar mı? O da ne? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ipad ile yapabileceğiniz şeyler o videodaki çocuğun yapabildikleri kadar

Daha ilerisi "Bilgisayar nedir" sorusunun cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleHawk -- 20 Kasım 2017; 14:4:56 >
  • Tutmayın küçük fanboyları.

• Microsoft tan cevap bekliyorum:

"This is a computer kiddo..."

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Evdeki iPad'i ne zaman açtım en son hatırlamıyorum. Bataryası bile ölmüş olabilir.

bana uygun bir rakama satabilirsiniz
  • Beklenti ne o önemli de bir arkadaş demiş ofis uygulamaları resmen işgence ipad de

• bilgisayarın yerini tutmaz ama Tablet sektöründe en iyisi iPad
  • Saçma bir reklam olmuş , macbooklar ne peki bilgisayar değil mi ? İyi kötü bir bilgisayar lazım herkese . Tabletler bir bilgisayarın yerini tutamazlar şu an için .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bilgisayar hani su sizin sattiginizin yari fiyatina sizinkinden daha ozellikli olani satin alinabilen.

Sizin acamadiginiz butun uygulamalari yari fiyatiniza en son seviyede catir catir acan,

Sacma sapan fiyat politikanizdan farkli olarak herhangi bir aksesuari binlerce dolara satmak icin bin takla atmayan herkesin severek kullandigi,

Zengin bebesi, marka fetisisti bilgisayardan yazilimdan hicbirsey anlamayan ergenler ve bilimum plaza kolesi disindaki isini bilen herkes tarafindan kullanilan bilgisayar

• Mac'i kim üretiyor peki? Microsoft mu? Tablet hiç bir zaman bilgisayarın yerini tutamaz. Ben kullanmıyorum bile artık.

• O zaman binlerce dolarlik mac pro ya da imac neden var apple. Coluk cocuk abudi gubidik islerle oyalansin diye yaptiginiz ipad bu kadar iste. reklamda da hersey ortada...

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Adamlar zaten MACleri bilgisayar olarak görmüyor

PC ve MAC olarak ayırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleHawk -- 22 Kasım 2017; 22:56:15 >
  • Bu reklam macbook veya imac satislarini da etkilemez mi ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarın ne olduğunu bilmediği için demek ki apple iphone ları tabletleri bilgisayara bağlayınca flash bellek gibi görünemiyor, şimdi anlaşıldı. yok itunes yükle yok başka başka programlar yükle ki dosya kopyalayabilesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mk2kill

fare destegi bile olmayan bir sistem icin fazla iddiali sozler bunlar.
    Geldi:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.