Şimdi Ara

Apple'dan iPhone 11 modelleri için denklanşör butonuna sahip şarjlı kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, iPhone 11 modelleri için şarjlı kılıflarını satışa sundu. Apple Store internet sayfası üzerinden satışa çıkan kılıflar, iPhone'lara ek kullanım süresi sağlarken aynı zamanda da fotoğraf çekmeyi kolaylaştırıyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Mate X ekran değişimi bir iPhone 11 Pro'ya bedel

Denklanşör butonuyla birlikte geliyor

Tam şarj ile kullanıldığında %50'ye varan ek kullanım süresi vaat eden kılıf, aynı zamanda Qi kablosuz şarj standartıyla da uyumlu. Böylelikle hem iPhone'u hem de kılıfı kablosuz şarj edebilmek mümkün. Kablolu olarak da Lightning portu üzerinden şarj olan kılıfın pil durumunu, kilit ekranı veya bildirim merkezinden görünteleyebilmek mümkün. 

Yeni şarjlı kılıflarda bizi karşılayan en büyük sürpriz ise harici olarak bir denklanşör butonuna yer verilmesi oldu. Apple'ın "Pro kamera" mottosunu destekler nitelikteki buton ile tek bir dokunuşla kamera uygulamasını açabilmek mümkün. Kısa süreli dokunuşlarda fotoğraf çekmeyi sağlayan butona uzun süreli basarsanız da video kaydına girebilirsiniz. 

iPhone 11 Smart Battery Case fiyatı

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri için kum pembesi, beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan kılıflar model farketmeksizin 999 TL'den satışa sunulmuş durumda.

iPhone 11 içinse kırık beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan kılıfın fiyatı yine 999 TL olarak belirtilmiş. Yeni kılıfların, geçen seneki iPhone modellerinin şarjlı kılıfları ile aynı fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim.

Kaynak:

• Çıldırıyorum şu fiyatlara

• Neyse...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kilif 1000 lira pardon 999 lira
  • Böyle bir cihazda böyle bir kılıf kullanmak neyin kafası anlamak çok güç.

• %50 daha fazla şarj için eğreti gibi duran kılıfa 1000 lira vericem. kafalar güzel. onun yerine 50-60 liraya 5000 mah slim powerbank alırım.

• Niye bilmiyorum ama bu kılıf çok tipsiz geliyor bana. iPhone'um olsa alıp takmazdım şahsen.

Fiyat da ayrı bomba. Maşallah pimi çekip atmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili Karadede, "buton" dediğin, düğme'nin Fransızcasıdır. Hani gömlek ya da pantolon düğmesi var ya Fransızlar ona da buton der.
    Yani Türkçesi varken neden başka dillere yöneliyoruz. Türkçemize yazık değil mi?
    Yazıktır üzme atanı, Türkçe konuş, Türkçe yazış.

• muhaha ..kılıf bile 1000 tl pardon 999tl:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'a sormuşlar "neden kılıfn eğri". Apple da demiş ki "bendgate"

• ekonomi o kadar iyi ki bir tane kılıf alamıyoruz
  • Fiyatlar çok hoş yine güne orta Doğulu olarak uyandık.

• Ne kadar rahat firma ya..

Kimse demiyor ki az kalın olsunda adam gibi pil koy. Adamlarda taştaş geçer gibi kılıf yapıyor.

Yakışır apple kullanıcılarına

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Adam gibi pil koy derken, iohone 11 lerin pili ne kadar gidiyor biliyormusun ?

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Yoo bilmiyorum ama ihtiyaç var demek ki.
    Ne kadar gidiyor ?

Mesela 9 saat ekran süresi ve 34 saat bekleme yapabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    En uzun sure sarji giden amiral gemi tlf.

• Halbuki 5 dakika 4K video çekip kapanan telefon yapsalardı kimse laf etmezdi. Belli ki video çekenlere hitap eden bir kılıf.

iPhone 11 serisinin bataryasını bir gün yettirememek zaten büyük meziyet.

• asenler kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, gözümden kaçmış. Bundan sonra daha da dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz. Nazik uyarınız için de teşekkür ederim.

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Değerler nedir. Bu göreceli bir açıklama olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma taradım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.