Şimdi Ara

Apple'dan mail gelmiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • App store'dan ücretli bir uygulama aldığımdan , apple'ın normalde makbuzu mail yolu ile gönderdiğini biliyorum ama suana kadar bir çok ücretli uygulama almama rağmen hiçbirinde apple tarafından mail almadım , herhangi bi sorun dolayısıyla mı oluyor bilemedim bunun bir çözümü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonunu ayarlardan appstroreye e-mail hesabınla bağlaman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: elber4545

telefonunu ayarlardan appstroreye e-mail hesabınla bağlaman gerek

Sırasıyla ayarlar>appstore ve itunes dedikten snra en üstte email hesabım mavi sekilde etkin , bunu mu demek istemiştiniz ?

• aynen kardşeim onu demek istemiştim haliyle sende onu yaptığına göre sen bi bana göre sitesinden sss (sıkça sorulan sorular) dan bakaiblrisin
  • quote:

aynen kardşeim onu demek istemiştim haliyle sende onu yaptığına göre sen bi bana göre sitesinden sss (sıkça sorulan sorular) dan bakaiblrisin

Bakalım sonuç alabilicez mi , eyvallah ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankks

quote:

aynen kardşeim onu demek istemiştim haliyle sende onu yaptığına göre sen bi bana göre sitesinden sss (sıkça sorulan sorular) dan bakaiblrisin

Bakalım sonuç alabilicez mi , eyvallah ☺️

oradanda sonuç çıkmassa herhangi bi telefoncuya sorarsın yaparsa daha ileri gitmene gerek klmaz işin çözülmsse yetkili servise başvur

• Kardesim hemen yollamıyorlar dedim sana bu akşam abbas abinin önünde. 24 saat içinde geliyor ama bekleme öyle. Mutlaka gelicek 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Kardesim hemen yollamıyorlar dedim sana bu akşam abbas abinin önünde. 24 saat içinde geliyor ama bekleme öyle. Mutlaka gelicek 😂😂

Bir tek bugun almadık kı ücretli uygulama dostum , önceden de bi mail almadım ben , neyse yav apple da ilişigini kesmiş bizimle 😂😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.