Şimdi Ara

Apple'dan rekor sayıda iPhone ve iPad satışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac ve iPod satışları düşmüş. Pek şaşırmadım gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

mac satışları epey düşmüş.

Düşmüş mü ? Mac ne satıyordu ki düşsün ? Zaten PC satışları düşük olduğu için kimse computer almaya yeltenmiyor PC alan vardır tabi ama Apple git gide Mac'e verdiği önemi bitiriyor.

Adamlar beklentileri karşılayamamış. Sen kendince Apple artık Mac e önem vermiyor diyorsun.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25416447

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Mac ve iPod satışları düşmüş. Pek şaşırmadım gerçi.

4. nesil iPod'lar daha güzeldi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Bence de güzeldi. iPad Mini'nin çıkması satışları etkiledi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Düşmüş mü ? Mac ne satıyordu ki düşsün ? Zaten PC satışları düşük olduğu için kimse computer almaya yeltenmiyor PC alan vardır tabi ama Apple git gide Mac'e verdiği önemi bitiriyor.

Adamlar beklentileri karşılayamamış. Sen kendince Apple artık Mac e önem vermiyor diyorsun.

Ben demiyorum ki Apple Bunu diyor. Adamlar interviewlar da kac Kerr en onemli sey iPad diyor.

• İPhone 5 sorunlu diyenler kesin bloglardan, çeşitli fenomen olmaya çalışan sitelerden uydurma haberlerini okuyarak gelip eleştiriyor. Ben o kadar İPhone 5 sahibi gördüm ama sorun yaşayana hiç rastlamadım. Çamur atmak için elinizden geleni yapiyorsunuz, ne acıdır ki buna aldanan insan da çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ...
    Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....

az satıyo çünkü zaten sorunlu bir model fazla da yenilik yok herkes 4s alıyor satışında patlama var herkes biz değil bunun 5i var koşa koşa alalım derdinde değiller

47.8 milyonun 31 milyonu iPhone 5 satışı.

Sallamaya bayılıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teramit

2013 1. çeyrek = 2012 son çeyrek
    abd sisteminden allah akıl fikir versin standardına çevirdim.

Yarım saattir anlamaya çalışıyordum bende sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ...
    Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....

az satıyo çünkü zaten sorunlu bir model fazla da yenilik yok herkes 4s alıyor satışında patlama var herkes biz değil bunun 5i var koşa koşa alalım derdinde değiller

47.8 milyonun 31 milyonu iPhone 5 satışı.

Sallamaya bayılıyorsunuz.

o haberi biliyorum doğruluğu şüpheli apple kendi açıklasın

• hak ediyor apple, digerleri gibi plastik oyuncaklar cikarmiyor . malzeme ürün kalitesi müthis. kar etsin kazansin bende seneye gene bir ürününü alayim.

• Başka markanın satışları apple ı geçer oh ne güzel geçirdik olur.
    Apple'ın satışları diğer markaları geçer aptal applecılar imaj için koyun gibi gidip alıyorlar dersiniz.
    Yahu bir büyüseniz artık. Beden yaşı olarak değil tabiki.

Bana görede android kullanan yada o plastik telefonlara 2000 liraya yakın paralar veren adam dünyanın en zevksiz ve en enayi adamıdır. Hatta mazoşisttir.
    Ama ben bunu gelip android forumuna yazmam. Neden mi?
    Çünkü kendi kullandığım telefonla mutluyumda ondan.
    Kuyruk acım yada kompleksim yokta ondan.:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan beri Android telefonlara plastik diye söylenip kendi yamulan telefonlarını altından sanan bir kitleyle karşı karşıyayız. Hiçbirinize alıntıda yapmıyoruz farkındaysanız. O plastik telefonların yapabildiklerinin yarısını ancak altından sandığınız fakat partikte uygulama açabilmesi özelliği dışında hiçbr halta yaramayan telefonlarınızla yapamıyorsunuz. Biz 2000 Tl yi telefonun özelliklerine veriyoruz. Maliyetine 3-5$ etki edecek dış kaplama ve yoğurt sürülmüş gri ekranlı ips(amoledtende ucuz maliyetli) özelliklere vermiyoruz ;)

Savunduğunuz ve fanatikliğini yaptığınız firma özellikle samsung ve google sayesinde 5 yılın sonunda belkide arayüzde yeniliğe gidecek. İşte bu da Apple ın bu piyasada rakiplerine boyun eğdiğini ve artık yenilikçi değilde takipçi oalrak bu piyasada devam edeceğinin göstergesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

Başka markanın satışları apple ı geçer oh ne güzel geçirdik olur.
    Apple'ın satışları diğer markaları geçer aptal applecılar imaj için koyun gibi gidip alıyorlar dersiniz.
    Yahu bir büyüseniz artık. Beden yaşı olarak değil tabiki.

Bana görede android kullanan yada o plastik telefonlara 2000 liraya yakın paralar veren adam dünyanın en zevksiz ve en enayi adamıdır. Hatta mazoşisttir.
    Ama ben bunu gelip android forumuna yazmam. Neden mi?
    Çünkü kendi kullandığım telefonla mutluyumda ondan.
    Kuyruk acım yada kompleksim yokta ondan.:)

Tabiki. Kiskanclik ve ofke li Fandroid kullanicilari..

• siz anca burda sosyal mesaj verin adamlar hayatınız boyunca göremiceniz parayı cebe indirmiş siz hala burda sosyal mesaj veriyonuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Bence de güzeldi. iPad Mini'nin çıkması satışları etkiledi bence.

bence ipadler cidden çok büyük kalıyor ipad miniyide normal ipadlere yaklaştırsalar yok satar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben demiyorum ki Apple Bunu diyor. Adamlar interviewlar da kac Kerr en onemli sey iPad diyor.

Ne desin? Mac satamıyoruz mu?

• biz bu boş tartışmaları bırakıp tartışmamız gereken şey hala neden bizimde bir markalı cihazımız yok. bunu düşünmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Sabahtan beri Android telefonlara plastik diye söylenip kendi yamulan telefonlarını altından sanan bir kitleyle karşı karşıyayız. Hiçbirinize alıntıda yapmıyoruz farkındaysanız. O plastik telefonların yapabildiklerinin yarısını ancak altından sandığınız fakat partikte uygulama açabilmesi özelliği dışında hiçbr halta yaramayan telefonlarınızla yapamıyorsunuz. Biz 2000 Tl yi telefonun özelliklerine veriyoruz. Maliyetine 3-5$ etki edecek dış kaplama ve yoğurt sürülmüş gri ekranlı ips(amoledtende ucuz maliyetli) özelliklere vermiyoruz ;) Savunduğunuz ve fanatikliğini yaptığınız firma özellikle samsung ve google sayesinde 5 yılın sonunda belkide arayüzde yeniliğe gidecek. İşte bu da Apple ın bu piyasada rakiplerine boyun eğdiğini ve artık yenilikçi değilde takipçi oalrak bu piyasada devam edeceğinin göstergesidir.

Hocam belli ki hayatinda hic kullanmamissin ios cihaz.

1- plastik hususu kalite acisindan hos degil bu bir gercek...
    2- uygulama acabilmesi disinda; siri, ipadlerde 4 parmak ile kaydirma hareketi ile multitask, en iyi foto kalitesi (tabletde ve telefonda) sarj sureleri en iyilerden, uygulamalar arasi haberlesme, en akici oyun deneyimi...
    3- ekran ips lcd ve retina henuz (1080p ekranlilar henuz cikmadi) en basarilarindan istedigin testlere bakabilirsin (gsmarena, engadget vb)
    4- arayuz defalarca yenilendi en son ios 6 ile hem yeni ozellikler eklendi arayuze hem de estetik olarak degisiklikler yapildi.
    5- yenilikcilik konusunda hakli sayilirsin android ve windows phone yenilikci fakat android getirdigi yenilikleri tam bitirmeden beta gibi cikarttigi icin yenilikci. cogu zaman takilan bozulan sistemde uyumsuzluk yaratan kullanimlari yuzunden cok da yenilikci degil bana gore fakat bu sekilde kullanmaktan rahatsiz degilseniz sorun yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

Fanboylar Hadi Yiyin Birbirinizi..Nasıl Olsa Hepiniz Bu Firmalarda Çalışan Üst Düzey Yöneticilersiniz.Güzel Ülkeme Hayırlı Uğurlu Olsun.

Doğru söze ne denir. Adamlar parayı sırtlıyor, bunlarda birbirini yiyor.

Bunlara marka vatandaşı denir. İletişim fakültesindeyken öğretmişlerdi :)

Bizler birbirimizi yemiyoruz gercekler ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Sabahtan beri Android telefonlara plastik diye söylenip kendi yamulan telefonlarını altından sanan bir kitleyle karşı karşıyayız. Hiçbirinize alıntıda yapmıyoruz farkındaysanız. O plastik telefonların yapabildiklerinin yarısını ancak altından sandığınız fakat partikte uygulama açabilmesi özelliği dışında hiçbr halta yaramayan telefonlarınızla yapamıyorsunuz. Biz 2000 Tl yi telefonun özelliklerine veriyoruz. Maliyetine 3-5$ etki edecek dış kaplama ve yoğurt sürülmüş gri ekranlı ips(amoledtende ucuz maliyetli) özelliklere vermiyoruz ;)

Savunduğunuz ve fanatikliğini yaptığınız firma özellikle samsung ve google sayesinde 5 yılın sonunda belkide arayüzde yeniliğe gidecek. İşte bu da Apple ın bu piyasada rakiplerine boyun eğdiğini ve artık yenilikçi değilde takipçi oalrak bu piyasada devam edeceğinin göstergesidir.

2000 tl widgetlara mı veriyorsunuz, bizde jailbreak bedava
    Bu fandrozortlar bi alem ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.