Şimdi Ara

Apple'dan rekor sayıda iPhone ve iPad satışı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettigim bir sey var: ios'da appstore disinda bir uygulama kurma yontemi var midir? Mesala android'e apk ler var. İos'da da var mi bunun bir karsiligi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

merak ettigim bir sey var: ios'da appstore disinda bir uygulama kurma yontemi var midir? Mesala android'e apk ler var. İos'da da var mi bunun bir karsiligi?

Jailbreak yaparsanız ipa ları ifunbox ile yükleyebilirsiniz. Onun dışında yok. Yazılımın içine edilmemesi için bizzat böyle bir olay yok. iOS kapalı bir kutu gibidir. Güvenlik açısından söylüyorum.
  • satışlar uçtu diyolar ama steve jobs un yaşarken istemediklerinin hepsini yapıyolar misal , daha küçük ipad = ipad mini , Daha uzun bir iphone = iphone 5
  • adamlar yine parayı kırmışşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: akmac
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ... Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....
    az satıyo çünkü zaten sorunlu bir model fazla da yenilik yok herkes 4s alıyor satışında patlama var herkes biz değil bunun 5i var koşa koşa alalım derdinde değiller
    47.8 milyonun 31 milyonu iPhone 5 satışı. Sallamaya bayılıyorsunuz.
    o haberi biliyorum doğruluğu şüpheli apple kendi açıklasın

İPHONE 5 geçen seneki iphone 4s fiyatına satılıyor ekranı daha büyük iken işlemcisi gpu su 2 kat hızlı iken ağırlığı 20 gr daha hafif iken kim neden iphone 4s alsın ki b uyüzden iphone4s fiyatı düşüktür eldekiler satılabilsin diye ,millet anlayabilsin diye özellikleri de yazıyor web sitesinde ama demekki seviyeyi daha düşürmeleri lazım baya bir anlama kıtlığı çeken hala bir yenilik yokki diyen panda yavruları var ortalıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

merak ettigim bir sey var: ios'da appstore disinda bir uygulama kurma yontemi var midir? Mesala android'e apk ler var. İos'da da var mi bunun bir karsiligi?

Jailbreak yaparsanız ipa ları ifunbox ile yükleyebilirsiniz. Onun dışında yok. Yazılımın içine edilmemesi için bizzat böyle bir olay yok. iOS kapalı bir kutu gibidir. Güvenlik açısından söylüyorum.

eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 25 Ocak 2013; 15:25:39 >
  • Artık apple bir lüks olmaktan çıktı, sokakta kime baksam elinde yarım elma
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozgec

konuyu iletişim fakültesi olarak değiştirelim bari. kimsenin haberle ilgisi yok. asıl mevzu fan-boy'luk.

Ne fan boy'luk muş bu anlamadım, yakında takım kurar maç yapar sonra birbirinize dalarsınız.

gerek yok arkadaş böle şeylere. sana ne güzel geliyorsa al kullan. neden milletle kavga ediyorsun. yok yenilik varmış yokmuş... gereksiz.

O gunler yakindir merak etmeyin. Samsung ve Apple bolgeleri cikar yakinda ya da Android.

• Acligindan nefesi kokan dahi gosteri icin iPhone aldigi gercegi goz onune alinirsa bu kadar fahis fiyatina ragmen cok satmasi normal.

Bazen takildigim alisveris merkezlerinde kafelerde goruyorum, elbisesinden ayakkabisindan nasil bir hayat yasadigini elemanin (bayan-erkek) anlayabiliyorum ama gelin gorun eline almis bir iphone ipad bir halt yemis gibi resimler cekmeler vs. vs.

Evet dogru ben iphone'dan nefret ediyorum hatta mac'ten nefret ediyorum. Simdi bir kac ergen cikip fakir damgasi vuracak (Zaten Allahin emri) ama mok gibi param var buna ragmen 1 kurus dahi vermem bu I ile baslayan zamazingolara.

Bu Steve jobs cok zeki adammis ve insan oglunun dogasini iyi analiz etmis inek gibi sagiyorlar bazilarini...
  • Steve öldü Tim geldi saçma bir iPhone çıkarttılar sonra arka arkaya iPad çıkarttılar Apple saçmalıyor Apple'ın sonu yakındır şirket geriliyor vs vs vs vs güzel ülkemin herşeyi en iyi bilen güzel insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Acligindan nefesi kokan dahi gosteri icin iPhone aldigi gercegi goz onune alinirsa bu kadar fahis fiyatina ragmen cok satmasi normal.

Bazen takildigim alisveris merkezlerinde kafelerde goruyorum, elbisesinden ayakkabisindan nasil bir hayat yasadigini elemanin (bayan-erkek) anlayabiliyorum ama gelin gorun eline almis bir iphone ipad bir halt yemis gibi resimler cekmeler vs. vs.

Evet dogru ben iphone'dan nefret ediyorum hatta mac'ten nefret ediyorum. Simdi bir kac ergen cikip fakir damgasi vuracak (Zaten Allahin emri) ama mok gibi param var buna ragmen 1 kurus dahi vermem bu I ile baslayan zamazingolara.

Bu Steve jobs cok zeki adammis ve insan oglunun dogasini iyi analiz etmis inek gibi sagiyorlar bazilarini...

aşırı önyargı seziyorum bu yorumda; kıyafete aldanmamak lazım, parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler. bu yüzden elbiselere, görünüşe aldanma; zengin diye altın kaftan giymesini bekleme kimseden

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ...
    Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....

az satıyo çünkü zaten sorunlu bir model fazla da yenilik yok herkes 4s alıyor satışında patlama var herkes biz değil bunun 5i var koşa koşa alalım derdinde değiller

47.8 milyonun 31 milyonu iPhone 5 satışı.

Sallamaya bayılıyorsunuz.

Kaynak?
  • adamlar gidiyor 300tllik anroid telefon alıyor whatsapp falan açıyor ''aaaa gardas bak benımkıde aynısını yapıo haaa'' diyor sonrada ıphone alanları sırf gosteriş imaj için aldılarını sanıyor.. saçma sapan konuşup aşşalıyor sonuç kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş oluyor. ben iphone u kesinlikle imaj için bilmemne almıyorum o iosun kalitesi telefonun mukkemmel tasarımı, kamerası ve hızı için alıyorum. ayrıca çok büyük olmamasıda benim için önemli faktor büyük ekran isteyen gider tablet alır 3.5 azdı ama bence 4 inc yeterli.
  • iPhone'un malzeme kalitesi hissini ancak verse verse Xperia Z verecektir. Gerisi milenyum nokiaları gibi... Ayrıca i5 ile i4 arasında bariz ağırlık farkı var. Buna rağmen 5 daha büyük ve ince. Kamerası da piyasadaki en iyi mobil kameralardan. Neden tercih edilmesin? Herşey önce iPhone için çıkıyor. Yığınla aksesuar var... Eksik olan neyi var ki günlük kullanımda?
  • Bilmeyenler olabilir biralt model herzaman cok ucuza gider. Iphone5 fazla yenilikçi olmamasi cok ucuz olan Iphone hatta bedava olan iphone 4 ler tabiki toplamda patlama olusacak.

Turkiye de de bedava iphone 4 olsa işin aslı daha iyi idrak edilecektir.

Sony xperia Z işçiliği saglamligi şuanda dunyada eniyisidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ürünü olmayan şanslı insanlardan biriyim
  • steve jobs oldu diye.. adamin hatirasina sahip cikti dunya vatandasi... ::PPP

alin alin, daha cok alin...
  • Steve Jobs'un vefatından sonra Apple'in ürün geliştirme stratejisi düşüşe geçti bence, Apple'nin en başarılı ürünü halen ipod classic.
  • Ne olrsa olsun

APPLE = kALİTE+ ESTETİK+MUKAVEMET+STABİLİTE+360 DERECE GÖRÜŞ AÇISIDIR Diğer telefon ve taklet ler için ayni şeyi söyleyebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.