Şimdi Ara

Apple'dan rekor sayıda iPhone ve iPad satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihcanery

iphone5te yenilik anlamında birsey yok bana göre,önceden aldığı rüzgarla gidiyor apple bakalım bu sene napacak aynı stratejiyle giderse pazarı samsung htc sony kapatır

Aynı tuşlara basmaktan parmaklarınız yorulmadı mı Okey'deki 4.ler olmasa şu haberlerde 10 dan fazla yorum göremeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

Fanboylar Hadi Yiyin Birbirinizi..Nasıl Olsa Hepiniz Bu Firmalarda Çalışan Üst Düzey Yöneticilersiniz.Güzel Ülkeme Hayırlı Uğurlu Olsun.

Doğru söze ne denir. Adamlar parayı sırtlıyor, bunlarda birbirini yiyor.

Bunlara marka vatandaşı denir. İletişim fakültesindeyken öğretmişlerdi :)

İşinize geldimi Fanlık ,işinize geldimi popülizm yapmayın.

Apple'dan rekor sayıda iPhone ve iPad satışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sene sonuna doğru Apple TV yolda. Cook gece televizyon seyretmek için odam gittiğimde kendimi 30 yıl geri gitmiş hissettim gibisinden bir açıklama da bulunmuştu. PC, MP3 Çalarlar ve telefonla başlayan devrim TV ile devam edecek. Bastır Apple!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

Fanboylar Hadi Yiyin Birbirinizi..Nasıl Olsa Hepiniz Bu Firmalarda Çalışan Üst Düzey Yöneticilersiniz.Güzel Ülkeme Hayırlı Uğurlu Olsun.

Ne alaka anlamadım?

Paylaştığın resimde ilgi çekmek için öğle yazdım. Az çok iletişim fakültesinde kaz nasıl yakalanırı öğrettiler.

Özetle bu işi ölüm, kalım meselesi haline getirmeyin, Gerek yok.

• Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ...
    Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka anlamadım?

Paylaştığın resimde ilgi çekmek için öğle yazdım. Az çok iletişim fakültesinde kaz nasıl yakalanırı öğrettiler.

Ne iletişim fakültesiymiş sanırsın MIT.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka anlamadım?

Paylaştığım ,resim değil .SS ekran görüntüsü.Android de,iOS da kullanırım.

İletişim fakültesinde ,Çevir kazı yanmasın yapmayı,
    kısacası demagoji yapmayıda öğretmişler sanırım.

Öğle veya Akşam nezaman ,ne için yazarsan yaz,senin yaptığında fanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 24 Ocak 2013; 0:54:23 >

• @MaSSive

Aynen öyledir.

Bu işin ustası da Aristodur. 2000'yıldır yapıyorlar. Yeni değil yani

Ciddi söylüyorum. Araştır senin de işine yarar.
    http://courses.durhamtech.edu/perkins/aris.html

Bir de bunlara yanlış çıkarım stratejilerini eklersen Kemal Sunal'ın Zübük filmdeki zübük'ten öte bir şey olursun. Tabi biraz yetenek de olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 24 Ocak 2013; 2:05:16 >
  • quote:

@MaSSive

Aynen öyledir.

Bu işin ustası da Aristodur. 2000'yıldır yapıyorlar. Yeni değil yani

Ciddi söylüyorum. Araştır senin de işine yarar.
    http://courses.durhamtech.edu/perkins/aris.html

Bir de bunlara yanlış çıkarım stratejilerini eklersen Kemal Sunal'ın Zübük filmdeki zübük'ten öte bir şey olursun. Tabi biraz yetenek de olacak.

Yaptığın ilk yorumdan yola çıkarak,konu ile alakalı olarak hakkında ,Anoloji yapacak kadar bilgim ve aklım var.

Fazlası zarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Acaba Iphone 5 kaç tane satmıştır :) ...
    Neden ayrı ayrı belirtmiyorlar :) ....

az satıyo çünkü zaten sorunlu bir model fazla da yenilik yok herkes 4s alıyor satışında patlama var herkes biz değil bunun 5i var koşa koşa alalım derdinde değiller

• quote:

Orijinalden alıntı: sgs2

Akıllı telefon pazarının sadece %20 sini yönetmesine karşın tüm karın %75 i Apple'a akıyorken insanlar imaj adı altında elma satın alıyorken tüm fiyatlarda bu firma tepe noktasını belirliyorken birde dünya insanları böyleyken:) Bu sonuçlar hiç şaşırtıcı değil.

bence haberle bu mesaj yer değiştirmeli daha açıklayıcı olmuş...

• Yani laf dalaşına girmeyeyim diyorum ama android kullanıcıları kaşınıyor zorla....

Apple hem imaj (telefonla hava atmak yada attığını düşünmek ne saçma bir düşüncedir bana göre) hemde işlevsellik (jb ile) hemde stabilite ve malzeme kalitesini birarada sunabiliyor....

Elimde Note2 ve iphone 4S var. Normalde kullandığım 4S idi. merakımdan gittim note2 aldım. iphoneu artık satmadan biraz bekleyeyim dedim. Belki note2 ye alışamam diye düşündüm. İyiki beklemişim. Şimdi satılık olan cihaz Note2.

-Allah aşkına o amoled ekranı iphone ekranından üstün görebliecek göz var mı??? beyaz diye bir renk yok resmen!!!Bildiğin gri rengi beyaz diye yutturuyor ekran!!!!!! IPS gibisi yok!

-2 gb ram var Note2 de ama cihaz bir uygulama kapatırken veya menü geçişlerinde herzaman olmasada çok TA-KI-LI-YOR!!!!!! ip 4s 256 mb ramli miydi 512 mi harıtlamıyorum o kadar jailbreak eklentisi olmasına rağmen Note2 ye göre çok çok daha az takılıyor!!!! (iphone yüklü uygulamalar note2 den çok daha fazla)

-Ben iphonedaki CNNturk uygulamasının canlı yayın seçeneğini tıklayınca hiç bir zaman "bu video görüntülenemez" yazıp videoyu oynatmadığını görmedim. ama note2 bunu hep yapıyor. Ayrıca ntvmsnbc uygulamasında da aynı sorun. Yani ne kadar android uygulaması olsa da birşeyler eksik!! Zaten uygulama sayısı da eksik. Bir iosta navigasyon uygulaması aratın birde androidde!

-En çok güldüğüm durum ise, maalesef Apple üretmediği için şu an piyasanın hakimi konumunda olduğu için Samsung smart tv almak zorunda kaldım. Aynı wireless ağından telefonu tv ile eşleştirerek telefonu uzaktan kumanda gibi kullanabilme imkanı var. Samsungun kendi uzaktan kumanda uygulaması Note2 uyumlu değil diye yüklenmedi!!! Yine samsungun kendisine ait olan başka bir uygulamasını yükledim. Tv ile bağlantı kurunca tv ekranınında ne görünüyorsa onu telefonda da gösteriyor. Note2 hep "uygun değil" yazısı çıkarırken ip 4s her zaman ekran görüntüsünün aynısını gösteriyor.

-O kadar root yaptım, custom rom yükledim ama jailbreak yapılmış bir iphone pratikliğini ve kişiselleştirme seçeneğini androidde bulamadım. Örneğin ben JB ile Lockinfo adında mükemmel bir program kullanıyorum. Ama muadili bir program maalesef androidde yok. Bunlar çoğaltılabilir. Özet: Jb yapılmış bir ios root yapılmış bir androidden daha çok kişiselleştirilebiliyor ve detay eklenebiliyor.

-Malzeme kalitesi farkına değinmek bile İphonea yapılacak bir hakaret olur.

-Bu widget olayı güzel. ios için de böyle şeyler eklenmeli kesinlikle. Zaten jb sayesinde eklemişliğim var. Standart bir iphone standart bir android kadar pratik değil. Bu gerçek. Örneğin bir 3G kapatmak için menüde telefon seçeneğine girmek zorundasınız.Ama androidde böyle değil. Bu güzel. Ayrıca Apple sınırlamaları sıkıcı.(jb ile onlarıda aşıyorsunuz) Androidde daha rahat.

-Note2 boyutları büyük olsada ekranın büyüklüğü bende bağımlılık yarattı. Gerçekten alışınca oldukça kullanışlı. Yani internette gezmek, video izlemek gibi işlevlerde büyük ekran çok avantajlı. Ekranı ikiye bölüp aynı anda iki iş yapmak teorik olarak mümkün olsada pratik olarak pek mümkün değil. Çünkü insan aynı anda dikkatini iki şeye tam olarak yoğunlaştıramıyor. Ama yinde de güzel bir özellik.

-pil konusunda Note2 çok iyi.

Apple daha büyük ekranlı (ip5 ten de büyük) bir cihaz üretip ios için daha farklı arayüz oluşturup widget eklemeye müsaade etmeli. Bunun dışında kısıtlamalarını azaltmalı. Yada jb önüne taş koymamalı :)
    Bu noksanlar haricinde hiçbir androidin hiçbir üstün yanı yok!

Şu atasözünü artık öğrenseniz diyorum, Sezarın hakkını Sezara ver!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Akıllı telefon pazarının sadece %20 sini yönetmesine karşın tüm karın %75 i Apple'a akıyorken insanlar imaj adı altında elma satın alıyorken tüm fiyatlarda bu firma tepe noktasını belirliyorken birde dünya insanları böyleyken:) Bu sonuçlar hiç şaşırtıcı değil.

Ulan bütün dünya insanları aptal bir fandrozortçular zeki.

• apple çok sıradanlaştı artık genelde ürünlerinde işlemci,kamera yenilemekten ileriye gidememeye başladılar neyse bu açıklanan tabloda eskiden gelen marka bilinirliğinin etkisi olduğunu düşünüyorum böyle devam ederlerse büyük ihtimalle düşüşe geçecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

apple çok sıradanlaştı artık genelde ürünlerinde işlemci,kamera yenilemekten ileriye gidememeye başladılar neyse bu açıklanan tabloda eskiden gelen marka bilinirliğinin etkisi olduğunu düşünüyorum böyle devam ederlerse büyük ihtimalle düşüşe geçecekler

gugıl androidi düzeltse epıla kim bakar
  • model çeşitliliği olmadan tek logo ile tüm marka ve modellerine kafa tutuyorsa lphone denen alet bu apple'in siradan bir şirket olmadiğini gösterir keza teknolojik gelisime katkilari azimsanamaz durumda fakat artik marka fani olmayin. kendiniz icin iyi olan bir urunu en iyisi diye nitelendirmekten vazgecin, birakin bu firmalar bibirleriyle rekabet edebilsin, yeni firmalar ortaya ciksin, yeni işletim sistemleri gelistirilsin, at gözlüğü takip en iyisi bu demekten vazgecin. Iyi olan zaten kazanaciktir bunun derdine düşmeyin ve bu oyuncaklar için birbirinizi kirmayin. iyi gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 24 Ocak 2013; 6:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

mac satışları epey düşmüş.

Düşmüş mü ? Mac ne satıyordu ki düşsün ? Zaten PC satışları düşük olduğu için kimse computer almaya yeltenmiyor PC alan vardır tabi ama Apple git gide Mac'e verdiği önemi bitiriyor.
  • 40 milyon s3 satılmıştı bi ara sanki

not:iphoneum yok s3de kullandım androidden yanayım ama doğru söze boynum kıldan ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Ulan bütün dünya insanları aptal bir fandrozortçular zeki.

• konuyu iletişim fakültesi olarak değiştirelim bari. kimsenin haberle ilgisi yok. asıl mevzu fan-boy'luk.

Ne fan boy'luk muş bu anlamadım, yakında takım kurar maç yapar sonra birbirinize dalarsınız.

gerek yok arkadaş böle şeylere. sana ne güzel geliyorsa al kullan. neden milletle kavga ediyorsun. yok yenilik varmış yokmuş... gereksiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.