Bildirim
Apple değişim hakkında soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
darbe yoksa sorun yok çiziğe bişey diyemezler. cihazıda değişceklerini sanmıyorum batarya değişimi yaparlar -
Kitabına göre işini yaparsa oradaki eleman evet reddedebilir. Hemen moralini bozma ama, çizikler öyle çok bariz ve kasayı zedeleyecek kadar derin değilse onlara pek takılmıyorlar Store'da. Bariz darbe olmadığı takdirde sıkıntı çıkmaz yani için rahat olsun. -
Zaten sorun pildeyse pil degisir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya bozuksa batarya değişir kasanın önemi yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrusunu isterseniz, pek sağları - solları belli olmuyor. Olay daha geçen hafta başıma geldi; yani taze ---
iP5'te ("5S" değil...) ekranın sol tarafında 0.5-0.75 mm kadar bir şişme oldu (3-4 cm'lik bir bölgede). Cihazın garantisi 2.5 ay önce bitmişti ve cihaz 64GB'lık cihaz... Ben bataryayı ücretli (az bir ihtimal ücretsiz) değiştireceklerini zannederken ücretsiz olarak telefonu değiştiler...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pil değişimi
- iphone aux ayarları
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X