Şimdi Ara

Apple'den Yanıt Geldi ! Uygulama İçi Satın Alım Ve Makbuzu Gelen Ürünün Bende Olmaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wwr robot oyununda 500 altın 12,99tl ye satın aldım ve itunesden makbuz geldi paranın alındığına dair ama oyun içi ödediğim bedelin karşılığı 500 altın ortada yok..Bende hemen oyun geliştiricisi ile irtibata geçtim fatura ss'sini yolladım saati ve tarihine gününe kadar durumu anlattım,birkaç gün sonra yanıt geldi oyun geliştiricisinden biz böyle bir ücret almadık kısacası itunes ile iletişime geçin deyip konu kapandı..

Bende öyle yaptım itunes yardım sekmesinden durumu anlattım ingilizce çeviri yaparak sağolsunlar yanıt geldi

Not:Yanlış anlamadıysam düzeltin 10 gün içersinde param hesabıma geri yatacak sanırsam..

Oyun Geliştiricisinden Gelen Yanıt...

Merhaba!

War Robots teknik desteğiyle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
    İsteğinize böyle geç bir yanıt verdiğimiz için özür dileriz.

Ne yazık ki, ödemenizi almadık. Lütfen tüm para işlemlerinin Apple aracılığıyla yapıldığından bu konuda destek ekibiyle görüşmeniz gerekir.
    Lütfen, aşağıda verilen bağlantıyı takip edin:
    Http://www.apple.com/support/itunes/

Umarız sorununuz en kısa zamanda çözülür.

Bu rahatsızlıktan kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı en samimi özürlerimizi kabul etmenizi isteriz ve böyle bir arızanın WR deneyiminizi etkilemeyeceğini umuyoruz. Bizim tarafımızda, bu tür sorunlara neden olabilecek faktörleri en aza indirgemek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Saygılarımla, Mike
    Savaş Robotları destek ekibi

İtunes Destekten Gelen Yanıt...

Apple'ı seçtiğiniz için teşekkürler.
    Merhaba Tahsin,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Size dönme geciktiğim için özür dilerim. Sorunuzun çözülmesi için çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Son zamanlarda satın aldığınız bir uygulama içi almadığınızı anlıyorum. Eminim bu satın alma işleminin düzeltilmesi için isteklisindir; Ödediğim şeylerden de keyif alabilmek isterim ve endişeleriniz konusunda size yardımcı olması için elimden gelen her şeyi yaparım.

Davanızı inceledikten sonra sana tam bir geri ödeme yapmayı başardım. On iş günü içerisinde, satın alma işlemini yapmak için kullanılan ödeme yöntemine 12.99 YTL ödeme yapılmalıdır.

Bu uygulamayla ilgili gelecekte sorunlarınız varsa lütfen geliştiriciyle iletişime geçin. Web sitelerine bir bağlantı var:

Http://faq.wwr.mobi/hc/kb

Geliştirici, sorunun giderildiğini onaylayana kadar, daha fazla uygulama içi satın alma işlemi yapmaktan kaçınmanızı öneririm.

Uygulamayı kaldırmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayın (tüm uygulama içi içeriği ücretsiz olarak karşıdan yükleyebileceğiniz ve bu uygulamayı kaldırarak uygulama içi içeriğinizin bazılarına da erişemeyeceğinizi unutmayın. Daha önce satın alınmış):

IPhone'unuzda, iPad'de veya iPod touch'ta:

1. Klik yapmaya başlayıncaya kadar simgesine dokunun ve basılı tutun.
    2. Simgenin yanındaki X simgesine dokunun.
    3. Sil'i seçin.

Not: Bu e-postadaki üçüncü taraf ürünleri belirtilmesine rağmen, Apple bu ürünleri önermez veya onaylamaz.

Bugün sizin için bir çözüm bulmaya yardım edebildiğim için mutluyum! Kendinize iyi bakın ve iyi günler!

Teşekkürler,

Kathasagaram
    ITunes Store Müşteri Desteği
    Http://www.apple.com/support/itunes/ww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 10 Mart 2017; 20:08:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam. Bende İlk Zamanlarda İndirdiğim "FIFA 14"un .ipa Dosyası Vardı. Bunu iTools İle Telefonuma Yükledim.

Oyun Açıldı. Oyunun Belli Bölümlerinde Lock Vardı. Satın Alayım Dedim Ama Fiyatı Acayip Bişi Gösterip (Para Birimi Yoktu Sadece Rakam Vardı) Direk Unlock Etti Oyunu. Kredi Kartımdan Para Kesmedi Yani. Marketten Kalkan Bir Oyun Olduğundan Sanırım. Sonra Oyunu Bir Kaç Gün Oynadım. Oyun İçinde Para Satın Alma Yeri Vardı. Bende Unlock'ta Para Ödemedim. Büyük İhtimal Bunlarda da Ödemem Diye 17,99TL'liklerden Birini Seçtim. Sonra Bir Baktım ki Kredi Kartımdan 17.99TL' Kesilmiş Ama Oyun İçinde Böyle Bir Alım Gelmedi. Sonra Supporttan İade İşlemi Başlattım Ama Daha Bir Dönüş Olmadı :/

Nasıl Çözebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Merhaba Hocam. Bende İlk Zamanlarda İndirdiğim "FIFA 14"un .ipa Dosyası Vardı. Bunu iTools İle Telefonuma Yükledim.

Oyun Açıldı. Oyunun Belli Bölümlerinde Lock Vardı. Satın Alayım Dedim Ama Fiyatı Acayip Bişi Gösterip (Para Birimi Yoktu Sadece Rakam Vardı) Direk Unlock Etti Oyunu. Kredi Kartımdan Para Kesmedi Yani. Marketten Kalkan Bir Oyun Olduğundan Sanırım. Sonra Oyunu Bir Kaç Gün Oynadım. Oyun İçinde Para Satın Alma Yeri Vardı. Bende Unlock'ta Para Ödemedim. Büyük İhtimal Bunlarda da Ödemem Diye 17,99TL'liklerden Birini Seçtim. Sonra Bir Baktım ki Kredi Kartımdan 17.99TL' Kesilmiş Ama Oyun İçinde Böyle Bir Alım Gelmedi. Sonra Supporttan İade İşlemi Başlattım Ama Daha Bir Dönüş Olmadı :/

Nasıl Çözebiliriz.

Valla hocam apple destek bölümünden çeviri yaparak derdimi anlattım adamlar 2 gün içinde geri dönüş yapıp haklı olduğumu paramın 10 gün içinde çekilen hesabıma yatacağı yönünde ne olur bilmem işin sonu..

Sen tekrar yaşadığın sorunlarını apple destek bölümüne ilet illaki geri dönerler..

Saolun Hocam. Link Verirseniz Çok Sevinirim. İyi Forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bi albüm ve bir oyun iade ettim sıkıntı çıkartmadılar 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Saolun Hocam. Link Verirseniz Çok Sevinirim. İyi Forumlar :)

Wep tarayıcısından İtunese girip destek bölümüne tıklaman ve çıkan başlıklara göre ilerlemen gerek..

Yada İtunese giriş yapıp satın alınanlara tıkla,hangi app ile sorun yaşıyorsan satın alımlarda bul uygulamanın yanında sorun bildir var tıkla direk apple destek çıkıyor konu başlığını yaz açıklama bölümüne sorununu anlatman yeterli.

Not: İngilizce yaz tr ye cevap vermiyorlar.

Dostum Telefonla Aradım. Sorunu Çözdüler. Teşekkürler Cevap İçin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.