Şimdi Ara

Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
16.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O halde boş kasayı nerden buldun acaba ?
  • Emeğine sağlık.
  • Hocam ne oldu kasa gelişmeleride burada görmek istiyoruz. Bak sorularda var kasayı nerden buldun diye. e gelde bir cevapla istersen..
    Nerdesin kasanın nekadarını yaptın ne durumda yoksa hiçmi ettin kasayı sesin soluğun çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dfdtmh

son durum nedir G5 gibi bir kasayı heba etmediniz sanırsam

yane
  • Kasa değişik ...Güzel birşeyler yapılabilir..
  • Hocam hala bir gelişme yokmu merakla beklemekteyiz. . Senin modifiyeye göre belki aynı kasadan bende temin edip(emin değilim cevap bekliyorum 1-2 yerden) işe girişebilirim...
  • Bre vicdansız attın ortaya lafı :)) insanın canı çekiyo benim mod bitti biticek bunu bitirip bi G5 e de benmi girişsem ne yapsam :)) Ya şaka biyana forumada girmez oldun artık konuyumu kaybettin ne oldu ? bir yardımım dokunursa plexy konusunda felan haberim olsun maltepede bir yer buldu uygun fiyata plexy veriyor adamlar cnc de var adamlarda istediğin şekildede kestirebiliriz ama cnc fiyatına birşey diyemem ben uçuk şeyler istediğim için adamlar fiyatı doğrudan söylediler belki basit işlere daha az fiyat isteyebilirler bilemiyorum.

Girde bak ne olmuş benim kasa :)) Sözüm hep geçerli yardımımın dokunacağını sezdiğin birşey olursa bana bi tık atman yeterli :)

Benim Kasa

• quote:

Orjinalden alıntı: ecarpar

Edit : cenngiz sen izlemeye devam edebilirsin ama kitap cezası konusunda indirim yapamıyacağım.

hehe canın sağolsun ecarpar kardeşim. böyle ceza dostlar başında. meslek icabı haftada iki okuyorum zaten. bitane de senin için okurum. keşke forumda herkes benim kadar kitap okusa mesajlarda kullanılan dile de yansır belki.

Bu arada hakikaten ne oldu bu proje? Arkadaş yapamayacaksa kasayı alalım biz yapalım gerekeni. zaten çok hoşuma giden bir model, modlamak büyük keyif olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenngiz -- 7 Ocak 2009; 3:20:32 >

• ne zamandır bir gelişme bir haber yok vazmı geçtin dostum G5 kasasına kıyamadınmı yoksa?
  • kasa süper şu haliyle bile modlu gibi

Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC
  • Dünyadan hutne'ye ordamısın.

Sanırım hutne artık forma felan girmiyor. Unuttu buraları yada cidden kasaya kıyamadı Konuyu ha bire biz hortlatıyoz 10-15 günde bir
  • ya bu kasa cok guzel mod yapmadan bile kullanilir daha uygun fiyata bulabilme olanagimiz var mi sizce
    bi de micro anakartta kasaya hicbisi yapmadan kullanilabilir mi? uyar mi sizce
  • apple g5 satan arkadas benimle irtibata gecebilirmi acaba pm kabul etmiyor..
  • bu kasa ile çok çok güzel modlar yapılır. özellikle o ızgaraların arasından sızan ışık hayalimde canlanıyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattbeta

Bilmeden hortlattık konuyu

görmüş oldum bende

kasa bayağı güzelmiş güle güle kullanın evladiyelik mübarek
  • Konu 2 sene önce açılmış ama hayla güncel :D
  • guncel olsun bari :D
  • bende aynen boyle bir mod yapacagim kasa siparisi verdim en gec bu hafta icinde elime ulasir olmadi burdan yayimliyabilirim fakat kasanin onundeki guc tusu ve psu grisini nasil yapicam hala ona kafa yoruyorum arkada tarafida olabildigince orjinal halinde birakmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can81 -- 26 Eylül 2010; 20:48:34 >
  • hade bakalım :D hayırlısıyla bitirde bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.