Şimdi Ara

Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
16.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böylemi :)
     Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9
    böylemi :)
     Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC

Dostum bu gercek g5 mı yoksa hackintoshmu hackintoshsa güç tuşunu ve on usb leri nasıl hallettin acaba
  • :) gercek g5 ve hackintosh sistem ama ne kadar hackintosh tartışılır orjinal mac os x snow leopard dvd si ile kurdum yani retail sistem hackintosh distroları kullanılmadı
  • dostum bende aynen mac osx leopard dvdsıyle kurdum hatta sıstemımız nerdeyse aynı seninle senden rıcam acaba su on panel guc tusu ve usb gırıslerını nasıl hallettın acaba yardımcı olurmusun bıde arka tarafı dırek aynı sekıldemı bıraktın yoksa modladınmı bu arada mavı fanlarını cok beyendım :)
  • ön panel güç girşini eski bir pc den yaptım arka paneldede sadece 10 dm lik usb firewire 2 lan girişin olan bölümü kesdim geri klan herşey orjinal kaldı ve öyle yaparsan çok güzel olur sakın arka paneli boydan boya kesme bu arada bende monitörüne bayıldım sendeki dvd snow leopardmı
  • Evet snow bende arka panele dokunmayı düşünmüyorum usb uzatma kablolariyla halletmeye caliscam girişleri zaten sadece tek usb kullanicam oda klavye için çok sorun olucani zannetmiyorum
  • bayagı bir sorun luyor ben çok araştırdım eğer sadece usb ve lan bölümünü kesip yaparsan çok güzel oluyor bu arada snow leopard dvd sini satarmısın
  • Cd benim degildi forumdan bir arkadas yardım etti yüklememe
  • Hocam torrent sitelerinde snow leopard retail olarak aratırsanız çıkacaktır. Sora dual layer dvd ye yazmanız yeterli. Ben bu şekilde hem SL hemde Leo dvd lerini hazırladım..

Sorularıma cevap alamıyorum kasayı nerden buldunuz allahınız severseniz :)
  • biliyorum dostum zaten bende piratebaydan indiriyorum hatta kendi hackintosh dvd mi yaptım :) orjinal bulmak istiyorum gereksiz ama :) kasayı izmirli bir arkadaşdan satın aldım daha önce söyledim
  • Dostum sahibinde.com da g5 kasa diye aratirsan cikiyor
  • kasanın videosunu cektim henüz tam olarak modlama işlemi bitmedi içini düzenleyeceğim dvdrw takıcağım birde ön tarafdaki boşluğa 5 bölümden oluşan bir hdd yuvası yapmayı düşünüyorum psu girişi ve bower düğmesini halletim eski bir pc kasası arıyorum ön panel usb firewire ve ses olayını halledeceğim birde anakart arka paneli için özel bir aparat yapacağım gayet güzel olacağını düşünüyorum bu konuda görüşlerinizi bekliyorum ön panelin nasıl yapılacağı konusunda yardım edebilirm insanelymac de bir çok bilgi var
    http://www.youtube.com/watch?v=aZUSZPgPY4A
  • Hocam merhabalar,

Nihayetinde bende bir g5 kasa buldum. Hatta satıcının elinde 8 adet olduğunu öğrendim. :) Yaptığınız işlemleri fotoğraflarsanız benim ve benim gibi bu işe yeni başlayacakların çok işine yarayacaktır. Kasanın arka kısmını kesmek gerekiyor sanırım. Webde güzel örnekler var Ama işçiliği fazla bunların. Şimdiden kolay gelsin hem bize hem size :)
  • dostum sahbinden.comda mi buldun kasayi cunku bende birisini buldum ve elinde 8 tane oldugunu soyledi ve fotolari gonderdi fakat benden sana tavsiye o kasalar cok harab olmus durumda istersen sana resimlerini gonderebilirim
  • sahibinden de çok güzel birtane vardı 175 tl 150 tl ye alınır kasa çok temizdi ona bir bakın isterseniz mod olayına gelince hep beraber güzel bir iş cıkaralım unix bölümüne ön panel için bir konu açtım bir bakın belki siz yapabilirsiniz ben kaplo bulunca kendime yapıcağım bu arada kasanın içini düzenledim bayagı güzel oldu arka paneli yaptım arka iki fan yuvalarını hallettim şekle girdi bayagı resimlerini cekip koyacağım buraya bittikce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 2 Ekim 2010; 16:11:26 >
  • iste bende o saticidan resimleri aldim en son sana 150 ye birakirim dedi resimleri gonderdi fakat kasalar ciddi harap olmus durumda
  • kasa resimdeki kasa deilmiydi kadıköyde vardı bir yer yeni model g5 ler vardı 2 dvd girişli arka ve ön usb ve bir kac girişi farklı olan psu yuvası kasanın üzerinde 240 tl fiyat cekmişlerdi bana kasa sıfırdı ama
  • yok ben ondan bahsetmiyorumda bu kasayi satanla nasil iletisime gecebilirim acaba
  • gittigidyorda ara ben orda bulmuştum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.