Şimdi Ara

Apple G5 PowerMac Kasa Mod Proje: PowerPC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
16.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tşk bu gün yeniden düzenledim bayagı güzel oldu ya arka panele ikitane mavi ledli fan alicam birde kasanın içini komple siyaha boyicam hdd sürücü yuvası arıyorum nerede bulabilirm acaba 6-7 bölümlük birşey arıyorum sanırım tr de ilk ben bu kasayı modluyorum iyi bir şekilde yaparsam bu kasadan alacak arkadaşlar ile görüş alışverişinde bulunabiliriz mümkün olduğunca kasanın orjinalligini bozmadım sadece anakart arka paneli için küçük bir bölüm kesdim başka türlü olmuyor bendeki anakart x58 extreme oldugu için biraz büyük daha küçük anakartlar ile harika bir iş cıkabilir
  • Merhabalar,

Evet sahibinden.comda buldum arkadaşı. 150 liraya aldım 1 tane. 3 adet kasa getirdi bana. İçlerinden en eli yüzü düzgün olanı aldım bende. Kapakta ufak çizikler var ama yapılacak pek birşey yok. Eğer boyama vs yapacak olursak zaten çiziklerin pek önemi kalmıyor. İşin en güzel yanı kasanın içinde dvdrw geldi 1 adette. Dvr rw nin alt bağlantı aparatları çok işe yarayacak. Bendekini direk takabileceğim. Kasa içinde fazladan 1 hoparlör grubu geldi. :) sanırım blutooth kartı var 1 adette :) ama işime yaramaz. Vidaları vs komple var. Birtek üzerinde G5 yazan aluminyum kapaktan yok. Diğer kasaların içinde görmüştüm ama buna aktarmayı unuttum :( neyse çokta lazım değil zaten. Bu başlık altına fotoları çekip eklerim. Sora beraberce adım adım güzelleştirir.

@andromeda9

Arka paneli kesmeyi demir testeresiylemi yaptınız. Yoksa dremellemi?
  • dremel ile yaptım birde sende ön usb firewire power için bir bağlantı aparatı varmı içerdeki yuvaya girecek kasayı aldığın arkadaşa sorabilirmisin benim için çok lazım olicak benimkinde cıkmadı
    burda ki aparat kaplolar deil sadece hepsinin toplandığı kafayı soruyorum
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=209854

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 3 Ekim 2010; 0:33:52 >
  • Kablo var soketle beraber ama çok kısa. Mecburen değişiklik yapmak gerekecek. Senin verdiğin Şemaya göre usb firevare ve ses çıkışlarını halletmeyi düşünüyordum bende. Soketleri karaköyden yada yazıcıoğlundan boş şekilde satın alıp kullanabiliriz. Yada eski ankart cd rom vs soketlerini bulup onları kullanabiliriz. Benim akakart tam atx üstteki hdd kutularının yerini değiştirmek gerekiyor sanırım... Bakalım önce bi ölçüp biçip işe başlarız ona göre :)
  • o kaployu aldığın arkadaşdan birtanede benim için alabilirmisin sen söyle ben gidip alabilirm adresinden bende yok o kaplodan
  • selamlar arkadaşlar bu sahibinden.com da G5 kasa ilanı olan arkadaş benim. bir arkadaşım benden resimleri aldığını ve kasaların çok harap olduğunu söylemiş fakat o arkadaş 8 kasadan sadece 1 inin resmini gördü. kısa keseyim elimde şuan 9 adet Power Mac G5 boş kasa mevcut isteyen benimle irtibata geçebilir. mv_agusta@windowslive.com msn adresim veya burdan mesaj atabilirsiniz
  • dostum sana mesj atiyorum kasa almak istiyorum bana neden cevap vermiyosun 1 haftadari ulasmaya calisiyorum
  • 0544 832 30 87 telefonum burdan isteyen arkadaslar bana ulaşabilirler.
  • Merhabalar;

@baha1981 hocam teşekkürler. Sayenizde epeydir aradığım bir kasayı bulmuş oldum. Ellerinize sağlık. Arkadaşlar baha1981 gerçekten çok yardımcı oldu. Alışverişimizden son derece memnun kaldım. Tavsiye ederim...
  • güle güle kullanın elimden geldiğince alan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. şunu not olarak düşeyim bu adette ve bu fiyatta başka hiç bir yerde bulunmaz bu kasa bu bir bilgi olsun
  • Uzun aradan sonra gelen hort

Sistem ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.