Bildirim
Apple Garanti...
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok.. uluslararası garanti türkiyede geçmiyor.forumdaki genel bilgi bu şekilde.. -
Tamam,Ama apple'nin yaptığı hata çünkü uluslararası diyor türkiyede giriyor benim bildiğim ama bende şu an araştırdım yokmuş diyor bir kaç yer... -
ipod, touch, ipad garantiye giriyor. Fakat iphone girmiyor. -
garantisi var tabiide yurtdışında aldığınız yere giderseniz. veya herhangi bir apple store. -
Titreşimim çalışmıyor.
Yurtdışından aldığım garantisi devam eden iPhone'u Türkiye'de KVK, Genpa veya başka bir yerde tamir ettirirsem yurtdışında geçerli olan garantisi bozulur mu?
Yurtdışındaki Apple Store'larda herhangi bir tamir yaptıran var mı? Kaç gün sürüyor sonuçlanması? -
Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness
Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani...
Türkiyede apple store yok. Apple store olması demekwww.apple.com.tr ye girip online olarak ipad ve iphone alışverişi yapabilmemiz demek. Bilinen ise mayıs ayında apple ofis açılacak ve haziranda apple store hayata geçecek. Bakalım görelim hep beraber
Bu arada uluslararası garanti apple store mağazaları olan ülkeler için geçerli. Etrafta gördüğünüz bütün apple satan yerler reseller.
-
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness
Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani...
Türkiyede apple store yok. Apple store olması demekwww.apple.com.tr ye girip online olarak ipad ve iphone alışverişi yapabilmemiz demek. Bilinen ise mayıs ayında apple ofis açılacak ve haziranda apple store hayata geçecek. Bakalım görelim hep beraber
Bu arada uluslararası garanti apple store mağazaları olan ülkeler için geçerli. Etrafta gördüğünüz bütün apple satan yerler reseller.
o zaman haziran itibari ile (eger acilirsa tabii) uluslar arasi garanti (Bir Yil) Turkiyedede gecerli olmus olacak dogrumu anliyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 21 Nisan 2011; 2:56:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
o zaman haziran itibari ile (eger acilirsa tabii) uluslar arasi garanti (Bir Yil) Turkiyedede gecerli olmus olacak dogrumu anliyorum?
Yanlis anlamissiniz.
Apple hicbir ulkede telefonlarina uluslarasi garanti vermiyor. Butun Apple uretimi telefonlarin garantisi satildigi ulke icinde gecerlidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Yanlis anlamissiniz.
Apple hicbir ulkede telefonlarina uluslarasi garanti vermiyor. Butun Apple uretimi telefonlarin garantisi satildigi ulke icinde gecerlidir.
uluslarararası diye biliyorum ben
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone otomatik ses kısıyor
- ios 15.8.3 özellikleri
- siri konuşmuyor
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone ekran rengi soluk
- iphone 16 pro max renkleri
- spotify kilit ekranı albüm kapağı açma
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone se batarya kaç mah
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X