Şimdi Ara

Apple Garanti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben telefonu yurtdışından aldım 1 yıl ulustlar arası garanti var beki herhangi bir Apple servisi var mı türkiyede ?

• yok.. uluslararası garanti türkiyede geçmiyor.forumdaki genel bilgi bu şekilde..
  • Tamam,Ama apple'nin yaptığı hata çünkü uluslararası diyor türkiyede giriyor benim bildiğim ama bende şu an araştırdım yokmuş diyor bir kaç yer...
  • ipod, touch, ipad garantiye giriyor. Fakat iphone girmiyor.
  • garantisi var tabiide yurtdışında aldığınız yere giderseniz. veya herhangi bir apple store.
  • Titreşimim çalışmıyor.
    Yurtdışından aldığım garantisi devam eden iPhone'u Türkiye'de KVK, Genpa veya başka bir yerde tamir ettirirsem yurtdışında geçerli olan garantisi bozulur mu?
    Yurtdışındaki Apple Store'larda herhangi bir tamir yaptıran var mı? Kaç gün sürüyor sonuçlanması?
  • Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani...

Türkiyede apple store yok. Apple store olması demekwww.apple.com.tr ye girip online olarak ipad ve iphone alışverişi yapabilmemiz demek. Bilinen ise mayıs ayında apple ofis açılacak ve haziranda apple store hayata geçecek. Bakalım görelim hep beraber

Bu arada uluslararası garanti apple store mağazaları olan ülkeler için geçerli. Etrafta gördüğünüz bütün apple satan yerler reseller.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Türkiyede bir alışveriş merkezinde Apple store var oraya gidersem kabul olur yani...

Türkiyede apple store yok. Apple store olması demekwww.apple.com.tr ye girip online olarak ipad ve iphone alışverişi yapabilmemiz demek. Bilinen ise mayıs ayında apple ofis açılacak ve haziranda apple store hayata geçecek. Bakalım görelim hep beraber

Bu arada uluslararası garanti apple store mağazaları olan ülkeler için geçerli. Etrafta gördüğünüz bütün apple satan yerler reseller.

o zaman haziran itibari ile (eger acilirsa tabii) uluslar arasi garanti (Bir Yil) Turkiyedede gecerli olmus olacak dogrumu anliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 21 Nisan 2011; 2:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

o zaman haziran itibari ile (eger acilirsa tabii) uluslar arasi garanti (Bir Yil) Turkiyedede gecerli olmus olacak dogrumu anliyorum?

Yanlis anlamissiniz.

Apple hicbir ulkede telefonlarina uluslarasi garanti vermiyor. Butun Apple uretimi telefonlarin garantisi satildigi ulke icinde gecerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Yanlis anlamissiniz.

Apple hicbir ulkede telefonlarina uluslarasi garanti vermiyor. Butun Apple uretimi telefonlarin garantisi satildigi ulke icinde gecerlidir.

uluslarararası diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.